a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ)!


Ενώ έρχονται τα πιο μαύρα Χριστούγεννα –τουλάχιστον των τελευταίων 40 χρόνων- για τον κοσμάκη, ο υπουργός «δικαιοσύνης» της μνημονιακής κυβέρνησης της δυστυχίας μας τάζει αυξήσεις μισθών στη δεύτερη –μετά από τους βουλευτές- καλύτερα αμειβόμενη κατηγορία Ελλήνων, στους δικαστές!

Μιλώντας, λοιπόν, στη χθεσινή τακτική γενική συνέλευση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ), ο εκ των πρωτεργατών του συνταγματικού και δικαστικού πραξικοπήματος κατά του δεύτερου κόμματος της χώρας, έταξε τα εξής:

«Γνωρίζω ότι καίτοι η Πολιτεία σας σέβεται και σας στηρίζει, δεν είναι πάντα συνεπής στις υποχρεώσεις της απέναντι σας. Και αναφέρομαι στο ζήτημα των αποδοχών. Παραγνωρίζει ότι η μισθολογική και η συνταξιοδοτική αντιμετώπιση των δικαστικών λειτουργών δεν είναι θέμα οικονομικό, αλλά αποκλειστικά θεσμικό, που το ίδιο το Σύνταγμα προστατεύει. Μια από τις κύριες προτεραιότητές μου είναι η αποκατάσταση αυτής της αδικίας και ελπίζω ότι σύντομα θα τα καταφέρω».

Με την αποκατάσταση των υπόλοιπων αδικιών, των μεγάλων αδικιών, του κοσμάκη που πεινάει και κρυώνει, τι θα γίνει άραγε; Μόνο οι βουλευτές και οι δικαστές έχουνε ψυχή σ’ αυτό τον τόπο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου