a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε. ΧΡΩΣΤΑ ΣΤΟ ΙΚΑ 365.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ!


Τα ασφαλιστικά μας ταμεία βρίσκονται σε δεινή κατάσταση, με αποτέλεσμα πολλοί εκ των συμπολιτών μας να αντιμετωπίζουν ένα αβέβαιο – τουλάχιστον – μέλλον. Σε αυτή την κατάντια των ασφαλιστικών μας ταμείων συνετέλεσε τόσο το PSI που ψήφισαν με πόδια και με χέρια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, όσο και οι διάφορες παρατυπίες που γινόντουσαν εις βάρος των Ελλήνων πολιτών που πλήρωναν κανονικά τις εισφορές τους, όπως η απόδοση σύνταξης σε λαθρομετανάστες που ουδέποτε «κόλλησαν» ένα ένσημο στην Ελλάδα. Σε αυτή την κατάσταση, βέβαια, συνετέλεσαν και τα χρέη των κομμάτων, τα οποία όντας στο απυρόβλητο μπορούσαν να ασχημονούν ποικιλοτρόπως εναντίον του Ελληνικού Λαού.

Μετά από την παραπάνω απαραίτητη προπαρασκευή ας δούμε τι χρωστάνε ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ τα κόμματα της συγκυβέρνησης του μνημονίου. Από το έγγραφο που απέστειλε στη Βουλή ο αρμόδιος υπουργός Γιάννης Βρούτσης, τον περασμένο Ιούλιο, αλλά αναρτήθηκε την περασμένη Παρασκευή στο διαδικτυακό τόπο της Βουλής, προκύπτει ότι από το Τοπικό Υποκατάστημα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ στην Πλατεία Συντάγματος, το οποίο καλύπτει ασφαλιστικά τις έδρες των δύο μεγάλων κομμάτων, διενεργήθηκε τακτικός έλεγχος σε Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ. Από τον έλεγχο προέκυψε πως έως τις 28.6.2013, το μεν ΠΑΣΟΚ όφειλε κύριες εισφορές μαζί με πρόσθετα τέλη ποσό 109.415,40 ευρώ για τη μισθολογική περίοδο απασχόλησης από 1.2.2013 έως 30.4.2013. Για την ίδια περίοδο το ποσό που όφειλε η Νέα Δημοκρατία ήταν στα 256.061,49 ευρώ. Δηλαδή, για ένα μόνο τρίμηνο, οι συνολικές οφειλές της συγκυβέρνησης του μνημονίου στο ΙΚΑ είναι 365.476,89€.

Αν κάνουμε αναγωγή στο πόσα χρωστάνε αυτά τα δύο κόμματα, μόνο και μόνο για τον καιρό του μνημονίου, θα φρίξουμε, κοιτάζοντας το υπέρογκο ποσό των οφειλών. Σε αυτό το σημείο, βεβαίως, οφείλουμε να θυμίσουμε ότι σε όλους τους Έλληνες ασκούνται διώξεις, φυλακίσεις και κατασχέσεις για πολύ μικρότερα ποσά, ενώ οι εγκληματικές οργανώσεις ΝΔ – ΠΑΣΟΚ Α.Ε. μπορούν και συνεχίζουν την ύπαρξη τους εις βάρος του Ελληνικού Λαού. Αυτό βέβαια είναι μόνο ένα από τα εκατοντάδες ποινικά αδικήματα που έχουν διαπράξει τα εν λόγω κόμματα, απευθείας ή μέσω ηγετικών στελεχών τους. Ακόμα και στην περίπτωση κατά την οποία παρατέθηκε λεπτομερής φάκελος αυτών των εγκλημάτων στην Δικαιοσύνη, αυτός τοποθετήθηκε στο αρχείο, αφού ουδείς στην Ελλάδα δύναται να ακουμπήσει την διαπλοκή ή τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους της.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου