a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ! H MONH MEIΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΦΟΡΟΥ! ΜΥΚΟΝΟΣ -21%, ΖΩΓΡΑΦΟΥ + 90%


Ενιαίος φόρος ακινήτων: η επίσημη πρόταση
Μειωμένος ο λογαριασμός κατά 21,3% στη Μύκονο, (που θα αγοράσουν οι ξένοι), αυξημένος κατά 88,9% στου Ζωγράφου και σε άλλες περιοχές (που αγοράζουν οι θνητοί!)

Αυτό είναι ένα από τα αποτελέσματα της επίσημης πρότασης, που έδωσε χθες στη δημοσιότητα η κυβέρνηση, για το νέο Ενιαίο Φόρο Ακινήτων, που το υπουργείο Οικονομικών επεξεργαζόταν πάνω από ένα χρόνο για να ετοιμάσει «ένα δικαιότερο και ελαφρύτερο σύστημα»!

Η επιβάρυνση για μια μέση ελληνική οικογένεια θα είναι…τουλάχιστον 300 ευρώ το χρόνο, αν υπολογίσει κανείς ένα μέσο διαμέρισμα, το σπίτι στο χωριό και ένα μικρό κτήμα.

Μην φανταστείτε οτιδήποτε… Δεν γίνεται για εμάς η μείωση του -21%! Γίνεται για εκείνους που θα μας πάρουν τα σπίτια! Θα τα πάρουν που θα τα πάρουν οι άνθρωποι… Τι; Να έχουν να πληρώνουν και τους φόρους;;;; Αυτά είναι για εμάς… Το +90% είναι για εμάς… Τους κοινούς θνητούς!…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου