a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Η ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ “ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ” ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΩΓΜΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.

“Είναι η πρώτη φορά, εδώ και πάρα πολύ καιρό που, όπως φαίνεται, κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση καταφέρνουν να συμφωνήσουν σε ένα ελάχιστο κοινό παρανομαστή. Το κοινό μέτωπο των δυνάμεων του συνταγματικού τόξου απέναντι στη νεοναζιστική απειλή, παρά τις όποιες επιμέρους διαφορές, αποτελεί σίγουρα ένα θετικό βήμα”.

Αυτά αναφέρει η καθεστωτική φυλλάδα το Βήμα στην στήλη της “Γνώμες”, με την μόνη διαφορά ότι η ερωτοτροπία κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν συνέβη για πρώτη φορά, αλλά συμβαίνει εδώ και πολύ καιρό, όπως πολλές φορές μέχρι σήμερα έχουμε επισημάνει.

Τώρα θα πείτε αυτές οι λεκτικές αντιπαραθέσεις και οι διαλεκτικές συγκρούσεις που λαμβάνουν χώρα κατά καιρούς στο κοινοβούλιο τι είναι;

Όπως λέει και ο πάνσοφος Λαός, “αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα” και τα παιδιά αναμφισβήτητα αγαπιούνται.

Τώρα θα ξαναπείτε και όλες αυτές οι ιδεολογικές και θεωρητικές διαφορές, ή οι εκ διαμέτρου αντίθετες πρακτικές, πως μπορεί να συγκλίνουν;

Μα είναι σε όλους πασίγνωστο ότι στην πολιτική σκηνή, πάντα και παντού μπορούν να συμβούν τα πιο περίεργα και αλλοπρόσαλλα γεγονότα. Ειδικά σε μια πολιτική σκηνή, όπως η εντόπια, που διακρίνεται από την έλλειψη ηθικής, ευθιξίας, αισχύνης και χαρακτηρίζεται από την παλινδρόμηση απόψεων, ανάκληση δηλώσεων, χαμαιλεοντική αφομοίωση με τις εκάστοτε συνθήκες περιβάλλοντος.

Και για να μην λέμε λόγια, γιατί τουλάχιστον εμείς, όσα λέμε και όσα καταγγέλλουμε τα στηρίζουμε πάνω σε συμβάντα και σε συγκεκριμένες δηλώσεις, όχι σε ανώνυμους μάρτυρες και σε αντιγραφή δημοσιευμάτων από τον ημερήσιο τύπο, όπως ανέφερε δις ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πανελλήνιος κατά ιδίαν δήλωση εραστής, κύριος Τσατσόπουλος δεν αποτελεί ταμπού για εκείνον η συνεργασία με ένα “κομμάτι πατριωτών” (αυτό το είδος έχει προ καιρού εξαφανιστεί) της Νέας Δημοκρατίας.

Επίσης ο βουτυράτος μεγαλοαστός και απαστράπτων νεόκοπος Υπουργός κύριος Βαρβιτσιώτης δήλωσε ότι προτιμά η νεολαία να ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ από την Χρυσή Αυγή.

Ας αναφέρουμε και μια δήλωση της συντρόφισσας Αλέκας, ότι η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ διαφέρουν μόνο από πλευράς τακτικής.

Άλλωστε πριν λίγους μήνες εντός του κοινοβουλίου απεδείχθη περίτρανα η σύγκλιση και η σιωπηρή συμμαχία των δυο παρατάξεων, τις οποίες πέραν του έτους και πέραν της μιας φοράς έχουμε χαρακτηρίσει ως τις δυο διαφορετικές όψεις του αυτού νομίσματος, όταν ο κύριος Τσίπρας αναίρεσε την αρχική του απαίτηση για κλίση ενώπιον της επιτροπής δεοντολογίας της Βουλής του κυρίου Γεωργίου Τζέφρυ Παπανδρέου, όσον αφορά το σκάνδαλο με την λίστα Λαγκάρντ.

Βλέπεις οι παρασκηνιακές πολιτικάντικες συμμαχίες καθώς και το να παραμείνει κάποιο “ανερχόμενο αστέρι”, όπως ο κύριος Τσίπρας αρεστό στα διεθνή αφεντικά, έχει πολλή μεγαλύτερη σημασία από το να λάμψει η αλήθεια και να αποδοθούν ευθύνες σε αυτούς που κατέστρεψαν τον Ελληνικό Λαό και υποδούλωσαν την Πατρίδα μας.

Είναι λοιπόν δυνατόν και στην άθλια σκευωρία που στήθηκε από την κυβέρνηση Σαμαρά, εις βάρος της Χρυσής Αυγής, με την απόλυτη συνεργία της Ελληνικής δικαιοσύνης και κάτω από τις διθυραμβικές τυμπανοκρουσίες των χυδαίων ΜΜΕ, να μην συναινέσει και να μην χειροκροτήσει ο ΣΥΡΙΖΑ;

Την στιγμή που καταστρατηγείται το Σύνταγμα και συλλαμβάνονται μέλη του Ελληνικού κοινοβουλίου με αστείες και ανυπόστατες κατηγορίες που στηρίζονται σε μαρτυρίες ανωνύμων μαρτύρων στις οποίες κυριαρχεί το ίσως, μπορεί, δεν ξέρω, εικάζω, την στιγμή που βουλευτές σύρονται σιδηροδέσμιοι στις φυλακές και καταπατάται κάθε έννοια δημοκρατικής και νομικής δεοντολογίας, αντί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που παρουσιάζονται ως οι υπέρμαχοι της ελευθερίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης, ασχέτως ιδεολογικών και θεωρητικών διαφορών με το Εθνικιστικό Κίνημα, να καταγγείλει το έγκλημα που διαπράττεται εις βάρος της ελεύθερης βούλησης και σκέψης, από την ανθελληνική κυβέρνηση, επικροτεί και επιβραβεύει την κυβερνητική πρακτική.

Βλέπεις η καταιγιστική άνοδος της Χρυσής Αυγής που θα αποτυπώνετο στις επόμενες δημοτικές εκλογές, καθώς και στις ευρωεκλογές, θα άλλαζε πλέον σε σημείο κοσμογονίας τον πολιτικό χάρτη της Ελλάδας και θα αποτελούσε την πρόβα τζενεράλε για την επόμενη κυβέρνηση, αυτή της Χρυσής Αυγής.

Έπρεπε αυτό παντοιοτρόπως να εμποδιστεί. Αυτές άλλωστε ήταν και οι εντολές από τους διεθνείς κύκλους.

Έτσι λοιπόν τα προσχήματα και οι φωτεινές ενδείξεις για δήθεν κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση παραμερίστηκαν εμπρός στο κοινό συμφέρον που ήταν η περιθωριοποίηση και η απαξίωση του Εθνικιστικού Κινήματος και το εδώ και καιρό φλερτ των δυο πολιτικών παρατάξεων της ανθελληνικής αστικής δημοκρατίας και της δοσίλογης αριστεράς υλοποιήθηκε, επί του θυσιαστηρίου, όπου θα οδηγείτο η Χρυσή Αυγή.

Τώρα τα σχόλια από τις καθεστωτικές εφημερίδες και από την κοινωνιολόγο playmate κυρία Αλ Σάλεχ, όσον αφορά την σπουδαιότητα της συνεργασίας των δυο άνομων συνεργατών, εναντίον φανταστικών νεοναζιστικών, ή εξωγήινων κινδύνων, είναι μια απέλπιδα προσπάθεια να αμβλύνουν το Λαϊκό μένος ενάντια στην άθλια σκευωρία η οποία εδώ και καιρό έχει αρχίσει να αποκαλύπτεται.

Θα τελειώσουμε με μια πρόκληση προς τα άθλια ΜΜΕ που συνεχίσουν παρά τα αλλεπάλληλα καθημερινά κραυγαλέα λάθη, που αποδεικνύουν την προχειρότητα και την επιπολαιότητα με την οποία στήθηκε η αντισυνταγματική συνωμοσία, του συνταγματικού τόξου εις βάρος του Εθνικιστικού Κινήματος να εξαπολύουν οχετούς λάσπης και συκοφαντιών και να εκδίδουν ετυμηγορίες, αν έχουν το σθένος ας μας δώσουν βήμα για αντίλογο. Και εκεί όλος ο Ελληνικός Λαός θα διαπιστώσει ποίος λέει την αλήθεια και ποίος ψεύδεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου