a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΟΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΤΟΥ ΣΔΟΕ – ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ… ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΠ’ ΕΞΩ!


Ωπα! Σοβαρεύουν τα πράματα! Τέσσερις, λοιπόν, ελεγκτές του ΣΔΟΕ, εξοπλισμένοι με φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και συνδεδεμένοι με το σύστημα Elenxis, μπουκάρησαν χτες το μεσημέρι στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής, για «έλεγχο σε βάθος», όπως απαίτησε το… συνταγματικό-δημοκρατικό τόξο (δηλαδή όλες οι συνιστώσες του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος της κλεπτοκρατίας)! Μάλιστα, όπως ανακοίνωσαν με περισσή υπερηφάνεια τα δημοσιογραφικά όργανα της καθεστωτικής βρώμας και δυσωδίας, τα έσοδα και οι δαπάνες του Κινήματος θα ελεγχθούν σε βάθος δωδεκαετίας, δηλαδή από το 2001!

Βέβαια, αυτό που δε λένε οι καθεστωτικές πατσαβούρες, είναι ότι η Χρυσή Αυγή -τον τελευταίο χρόνο- έχει ελεγχθεί και πάλι από τα όργανα του καθεστώτος, χωρίς να βρεθεί τίποτα το επιλήψιμο.
Εκείνοι που δεν έχουν ελεγχθεί ΠΟΤΕ, είναι τα καθεστωτικά κόμματα. Μάλιστα, το κόμμα των συνοδοιπόρων του αστικού καθεστώτος της ξενοκρατίας και της κλεπτοκρατίας (ΚΚΕ), έχει –εδώ και χρόνια- αρνηθεί δημοσίως κάθε έλεγχο των οικονομικών του και το επαναλαμβάνει με κάθε ευκαιρία, χωρίς κανένας ξευτιλισμένος να τολμήσει να διατάξει έλεγχο εδώ και τώρα!!! Επίσης, δεν έχει ελεγχθεί ποτέ το κόμμα του οποίου ο πρώην υπεύθυνος Οικονομικών (ΠΑΣΟΚ-Τσουκάτος) έχει δημοσίως ομολογήσει ότι πήρε μίζα 1.000.000 ευρώ από τη Siemens και έβαλε τα μαύρα λεφτά στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ!!!
Τα σχόλια δικά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου