a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ: ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ Ο «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ» ΝΟΜΟΣ!


Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιεί αυτές τις ημέρες ο γενικός γραμματέας του (νεοταξίτικου) Συμβουλίου της Ευρώπης, Θόρμπγιορν Γιάγκλαντ, πρώην πρωθυπουργός της Νορβηγίας και νυν εκπρόσωπος των διεθνών τοκογλύφων.

Χθες, ο Γιάγκλαντ, συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο Ευάγγελο – τον μέγα πασοκάρχη – και μιλώντας στους δημοσιογράφους δήλωσε: «Βρίσκομαι εδώ, όχι για να επιβάλω οτιδήποτε στην Ελλάδα, αλλά προκειμένου να συνδιαλεχτούμε, να συζητήσουμε και να δούμε πώς μπορούμε από κοινού να συνεργαστούμε, ώστε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις. Προκλήσεις που αφορούν φαινόμενα εξτρεμισμού, βίας, ξενοφοβίας και βίαιης πολιτικής δράσης… Εν τάχει, επίσης, επιτρέψτε μου να εκφράσω την πλήρη υποστήριξή μου στη γραμμή που έχει υιοθετήσει και ακολουθήσει η ελληνική κυβέρνηση όσον αφορά την καταστολή της πολιτικής βίας, αλλά και την αντιμετώπιση του πολιτικού κόμματος Χρυσή Αυγή. Η γραμμή που οποία έχει υιοθετήσει η ελληνική κυβέρνηση συνάδει πλήρως με το κράτος δικαίου. Υποστηρίζουμε πλήρως αυτή τη γραμμή, η οποία, επίσης, ευθυγραμμίζεται με τις σχετικές αποφάσεις που έχει εκδώσει και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, στο Στρασβούργο. Και τούτου λεχθέντος, εκτιμώ ότι και ο εκσυγχρονισμός της σχετικής νομοθεσίας, όπως έχω ενημερωθεί, για την καταπολέμηση ρατσιστικού λόγου ή πράξεων, είναι πολύ σημαντικός και μάλιστα συνάδει πλήρως και με τη σχετική Σύμβαση».

Ω, μα τι λέτε τώρα κύριε γραμματέα; Παρεξήγησις! Ποιος… κερατάς είπε ότι ήρθατε εδώ για να επιβάλλεται κάποια πράγματα στους (πάντα πρόθυμους για όλα…) εντολοδόχους σας; Σώπα καημένε, εσείς να επιβάλλεται; Κάνετε τέτοια πράγματα εσείς οι… δημοκράτες; Α, πα, πα, πα, πα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου