a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ΕΝΩ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΜΕ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ


Αδίστακτοι, ανάλγητοι και παθιασμένοι μπροστά στις υποχρεώσεις τους απέναντι στην Τρόικα φαίνονται οι εγχώριοι υποτακτικοί τους. Βρίσκουν κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο προκειμένου να ξεζουμίσουν τον Ελληνικό Λαό για τα οφέλη των διεθνών τοκογλύφων.

Στα πλαίσια αυτά, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το «τσουνάμι» κατασχέσεων από την Εφορία σε τραπεζικούς λογαριασμούς, ενώ γίνονται παράνομες κατασχέσεις ακόμα και σε επιδόματα ανεργίας! Από την αρχή της χρονιάς έως τώρα η Εφορία έχει βάλει χέρι σε περισσότερους από 50.000 τραπεζικούς λογαριασμούς, με τον αριθμό των κατασχετηρίων να είναι αυξημένος μέχρι και 130%! Όπως αναφέραμε και προηγουμένως οι κατασχέσεις γίνονται σε όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς, είτε αυτοί είναι τρεχούμενοι είτε μισθοδοσίας, αλλά ακόμη και σε προθεσμιακές καταθέσεις! Ο όγκος των κατασχέσεων είναι τόσο μεγάλος που φτάνουν στο απαράδεκτο σημείο να γίνονται ακόμα και σε επιδόματα ανεργίας (!), παρότι κάτι τέτοιο απαγορεύεται ρητά. Το αίσχος φτάνει σε τέτοιο σημείο ώστε να υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που οι πολίτες να μην μπορούν να βρουν το δίκιο τους, γιατί γίνονται μπαλάκι μεταξύ Εφορίας και τραπεζών.

Αυτό το ανήθικο και παράνομο φαινόμενο γίνεται επειδή οι Εφορίες στέλνουν ομαδικά κατασχετήρια στις τράπεζες εις βάρος φορολογουμένων, χωρίς να γνωρίζουν εάν οι καταθέσεις τους προστατεύονται από κατασχέσεις ή όχι. Οι τράπεζες, όμως, οφείλουν να ελέγξουν εάν ο τραπεζικός λογαριασμός μπορεί να κατασχεθεί ή όχι, όπως για παράδειγμα οι λογαριασμοί μισθοδοσίας ή τα επιδόματα ανεργίας. Την στιγμή που συμβαίνουν όλα αυτά τα αίσχη, όπου οι περισσότερες περιπτώσεις αφορούν φτωχούς μεροκαματιάρηδες και ανέργους, με την συγκυβέρνηση να προσπαθεί να ξεζουμίσει τον Ελληνικό Λαό, φαίνεται ότι υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά στην αντιμετώπιση των οικονομικών χρεών. Ο απλός Έλληνας για μερικές εκατοντάδες ευρώ που χρωστά αντιμετωπίζει την αμείλικτη και βάναυση συμπεριφορά του Κράτους.

Τα κόμματα, όμως, του «συνταγματικού τόξου» τα οποία χρωστάνε τεράστια ποσά, με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ να χρωστάνε πολύ παραπάνω από 100.000.000 ευρώ το καθένα, δεν έχουν τον παραμικρό φόβο. Το ίδιο συμβαίνει με τα τσοντοκάναλα και τις πορνοφυλλάδες, τα οποία και αυτά με την σειρά τους χρωστάνε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Κανείς δεν τους πειράζει, όμως. Κανείς δεν τους στέλνει κατασχετήρια, δεν μπλοκάρει τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς και δεν τους απειλεί με φυλακίσεις. Και ύστερα αναρωτιούνται γιατί ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ έχουν απονομιμοποιηθεί ηθικά στις συνειδήσεις του Ελληνικού Λαού και γιατί η Έντιμη, Καθαρή και Ανεξάρτητη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που διώκεται για τις Ιδέες της και τον Πολιτικό της Αγώνα και όχι επειδή έχει κάνει «λαμογιές», ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο στις Καρδιές και την πρόθεση ψήφου των Ελλήνων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου