a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΝΔΙΑΣ: ΕΥΝΟΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ… ΓΙΑΟΥΡΤΙ – ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΟ INDYMEDIA ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ


Σε εκδήλωση για τη βία της (ανύπαρκτης στη νεολαία και στην κοινωνία…) ΟΝΝΕΔ, μίλησαν οι πρωτεργάτες της διεκπεραίωσης του καθεστωτικού πραξικοπήματος κατά της Χρυσής Αυγής –κατόπιν έξωθεν εντολών- Δένδιας και Αθανασίου. Ιδού τι είπε –ο κατά δήλωσή του- φίλος των αντίχριστων μασόνων:
«Η χώρα αντιμετωπίζει κάτι τελείως διαφορετικό σήμερα. Η βία υποστηρίζεται από μια εφιαλτική ακρότατη δεξιά, υπάρχει όμως ένας ευρύτερος χώρος, ο οποίος αριθμεί ορισμένες λίγες μεν, αλλά χιλιάδες ατόμων, τα οποία φλερτάρουν με την ιδέα μιας εσωτερικής τρομοκρατίας. Απέναντι σε αυτό το πλαίσιο, ποια είναι η άμυνα των πολιτικών κομμάτων; Ποια είναι η άμυνα του συστήματος; Είναι μόνο η επιχειρησιακή άμυνα; Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία; Η ελληνική αστυνομία; Είναι μόνο το υπάρχον νομικό πλαίσιο, όπως έχει περιγραφεί; Φθάνει μόνο αυτό; Είναι όλα τα κόμματα της χώρας απόλυτα στοιχισμένο πίσω από μια πλήρη αντίληψη άρνησης αυτού του φαινομένου; Το γενικό φαινόμενο της βίας στην κοινωνία πρέπει να το αντιμετωπίσουμε από το γιαούρτι μέχρι το γκαζάκι, μέχρι τη βόμβα. Είναι καιρός να το αντιμετωπίσουμε τώρα…».
Και βέβαια, ο ρέκτης υπουργός που «όλα τα σφάζει κι όλα τα μαχαιρώνει» (με το στόμα…), δεν είπε κουβέντα για τη διαδικτυακή τρομοκρατία του προστατευόμενου από τον Σόρος και τους διεθνείς σιωνιστές Indymedia, ούτε για τους εμπρηστές-φονιάδες της Μαρφίν. Γιατί άραγε; Προφανώς γιατί εκεί δε φτάνει η «ευνομία παντού»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου