a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

ΜΜΕ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΖΙΩΤΗ


Ανησυχία εκφράζουν ανώτατα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και δημοσιογραφικές πηγές για πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα από τον καταζητούμενο αναρχικό τρομοκράτη Ν. Μαζιώτη. Οι φόβοι των ανωτέρω έγκεινται στο γεγονός της ταυτοποίησής του, για τη ληστεία τράπεζας στα Μέθανα τον περασμένο Ιούλιο, καθώς και στην αποστολή επιστολής, την οποία υπογράφει ο ίδιος και η επίσης καταζητούμενη Πόλα Ρούπα, σε γνωστή αναρχική - παρακρατική ιστοσελίδα όπου στρέφεται κατά της Χρυσής Αυγής, επικροτώντας εμμέσως πλην σαφώς τις πολιτικές διώξεις από το Καθεστώς των διεφθαρμένων και προαναγγέλλοντας ένοπλες επιθέσεις.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ο ακροαριστερός τρομοκράτης του «Επαναστατικού Αγώνα» έχει σχηματίσει νέα ομάδα, η οποία και εκτιμάται πως έχει αποκομίσει 1,5 εκατ. ευρώ από ληστείες τραπεζών στα Μέθανα, στο Βελεστίνο, στην Ακράτα, στη Νεμέα και στις Σπέτσες. Η αστυνομία εκτιμά πως μέρος των χρημάτων έχει χρησιμοποιηθεί για την αγορά νέου οπλισμού και άλλων υλικών, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την προσβολή των νέων τους στόχων. Οι ίδιες πηγές αφήνουν να εννοηθεί πως ο στόχος των τρομοκρατών της ομάδας Μαζιώτη θα είναι πολιτικός, φωτογραφίζοντας επί της ουσίας την Χρυσή Αυγή, την οποία ο ακροαριστερός τρομοκράτης στοχοποιεί στην τελευταία του επιστολή.


Αξίζει να επισημανθεί το γεγονός ότι με απόφαση του ανεκδιήγητου πολιτικού προϊσταμένου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, έχει αποσυρθεί η αστυνομική φρουρά των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, ενέργεια που έρχεται σε σαφή αντίθεση με την ανησυχία της ΕΛ.ΑΣ. για πιθανό χτύπημα πολιτικού στόχου από τους τρομοκράτες της ομάδος Μαζιώτη. Επιπρόσθετα, άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως μόλις πριν λίγους μήνες ο καταζητούμενος Μαζιώτης είχε θεαθεί από πολίτες να κινείται κοντά στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων, δίχως οι υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. να κατορθώσουν να τον εντοπίσουν. Άλλωστε το ότι οι τρομοκράτες Μαζιώτης και Ρούπα κυκλοφορούν ελεύθεροι απειλώντας με νέα τρομοκρατικά χτυπήματα, είναι απόλυτη ευθύνη του διεφθαρμένου Καθεστώτος, το οποίο τους είχε αφήσει ελεύθερους με περιοριστικούς όρους τους οποίους οι τρομοκράτες παρέβησαν.

Σε κάθε περίπτωση το κλίμα που έχουν διαμορφώσει φυλλάδες και κανάλια κατά της Χρυσής Αυγής, με συνεχή συκοφαντικά, ψευδή και αστήρικτα ρεπορτάζ με τα οποία χαρακτηρίζεται ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα ως «εγκληματική συμμορία», είναι προάγγελος πιθανού τρομοκρατικού χτυπήματος από τους παρακρατικούς που το Καθεστώς αφήνει να κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Κι ενώ ο Αρχηγός του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, βουλευτές και μέλη βρίσκονται προσωρινά κρατούμενοι -με βάση ψευδομαρτυρίες και δίχως κανένα στοιχείο- ως «εγκληματίες», οι πραγματικοί εγκληματίες με τις υψηλές διασυνδέσεις με την Αριστερά, βρίσκονται ανάμεσά μας, ετοιμάζοντας τα νέα τρομοκρατικά τους χτυπήματα. Την ίδια στιγμή, οι κατά τ' άλλα «δημοκράτες» δημοσιογράφοι που σπεύδουν να καταθέσουν κατά της Χρυσής Αυγής (ο φάκελος μάλιστα ενός εξ αυτών στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, αντιγράφτηκε από το πόρισμα του Βουρλιώτη το οποίο αποτελεί το κατηγορητήριο ενάντια στο Κίνημά μας και βασίζεται μεταξύ άλλων σε ένα χαλκευμένο καταστατικό), τηρούν εκκωφαντική σιωπή για τις αποδεδειγμένες ιδιαίτερες σχέσεις των τρομοκρατών με κόμματα, οργανώσεις και στελέχη της Αριστεράς. Άλλη μία απόδειξη πως το αριστερό παρακράτος ζει και βασιλεύει, με τις ευλογίες μάλιστα του Σαμαρά και του Δένδια.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου