a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΣΑΜΑΡΑΣ


Ο Ιστορικός του μέλλοντος θα καταγράψει τον Αντώνη Σαμαρά ως τον ορισμό του κατά συρροή ψεύτη και πολιτικού απατεώνα. Ένας τύπος που στιγμάτισε το όνομά του ως ένας συνειδητός συνεργάτης των διεθνών τοκογλύφων. Ένας υπάκουος υπηρέτης της μνημονιακής κατοχής, η οποία καταδυναστεύει την Ελλάδα. Ο τύπος αυτός, διά μέσου των πράξεών του ως επικεφαλής της συγκυβέρνησης, κατάφερε να ξεπεράσει σε εθνομηδενισμό και κοινωνική αναισθησία ακόμη και τον Γιωργάκη Παπανδρέου! Ο αδίστακτος πολιτικάντης, που υποτίθεται ότι έφυγε από την ΝΔ το 1993 λόγω της διαφωνίας του με την σύνθετη ονομασία για το ζήτημα της Μακεδονίας ΜΑΣ. Έχτισε ολόκληρη πολιτική καριέρα πάνω σ΄αυτό το κρίσιμο θέμα, σπεκουλάροντας ασύστολα, με το να δημιουργήσει έναν κομματικό σχηματισμό («Πολιτική Άνοιξη») με βραχύβια ζωή.

Σήμερα, ως Πρωθυπουργός της Χώρας κάνει αυτό ακριβώς το οποίο υποτίθεται ότι πολεμούσε τότε, να δέχεται δηλαδή την σύνθετη ονομασία. Εκείνη την εποχή, υποστήριζε, ως γνήσιος πολιτικάντης, ότι «Δεν επιστρέφω στη ΝΔ ακόμα και εάν με καλέσουν για αρχηγό». Το πόσο τήρησε την υπόσχεσή του το γνωρίζετε όλοι πολύ καλά. Ζώντας στην πολιτική αφάνεια για αρκετά χρόνια γύρισε παρακαλώντας στη ΝΔ και το 2009 κατόρθωσε να εκλεγεί αρχηγός της ΝΔ, εκμεταλλευόμενος την βαθύτατη αντιπάθεια της βάσης του κόμματος για τις ακραίες αντεθνικές και αντιλαϊκές απόψεις της Ντόρας Μπακογιάννη.

                              

Πού να ήξεραν οι τότε υποστηρικτές του ότι ο Σαμαράς με τα πεπραγμένα του θα γινόταν χειρότερος και από την Ντόρα. Ως αρχηγός της ΝΔ θα παραστήσει αρχικά –και εκ του ασφαλούς- τον αντιμνημονιακό, για να δείξει το αληθινό του πρόσωπο όταν ψήφισε το δεύτερο μνημόνιο ένα χρόνο αργότερα. Πριν τις εκλογές της 6ης Μαϊου 2012 είπε τα χειρότερα ψέματα, μιλώντας για «επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου», ενώ στην πραγματικότητα έγινε ο φανατικότερος υποστηρικτής του. Το θράσος του εν λόγω πολιτικάντη είναι τέτοιο ώστε πριν από αυτές τις εκλογές έλεγε τα εξής: «Το λέω ρητά και κατηγορηματικά, αποκλείω κάθε συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ. Τη συγκυβέρνηση την θέλουν τριών ειδών συμφέροντα. Πρώτον το ίδιο το ΠΑΣΟΚ για να πέσει στα μαλακά και να μην ψάξουμε τις τεράστιες ευθύνες τους που μας έφεραν στο Μνημόνιο. Νομίζουν ότι θα γλιτώσουν αλλά δεν θα γλιτώσουν. Δεύτερον, τη συγκυβέρνηση τη στηρίζουν όλα εκείνα τα συμφέροντα και όλες εκείνες οι συντεχνίες που δεν θέλουν ν΄αλλάξει τίποτα στην Ελλάδα. Όσο το ΠΑΣΟΚ είναι στα πράγματα, ακόμα και με δεύτερο ρόλο στην κυβέρνηση, έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Τρίτον, τη συγκυβέρνηση τη θέλουν όλες οι δυνάμεις, μέσα ή έξω από την Ελλάδα που θέλουν μια κυβέρνηση αδύναμη και μια κυβέρνηση ελεγχόμενη. Δεν μπορούμε να βγούμε από την ύφεση μαζί μ΄εκείνους που μας έφεραν στην ύφεση. Δεν μπορούμε να πούμε την αλήθεια στο λαό μαζί μ΄εκείνους που κορόιδεψαν το λαό».

Την συνέχεια την ξέρετε. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έγιναν «αυτοκόλλητοι», έχοντας αγαστή συνεργασία στην αποδόμηση της Εθνικής ταυτότητας, την Κοινωνική εξαθλίωση και την μετατροπή της Χώρας σε πειραματόζωο για την εκδήλωση της μνημονιακής λαίλαπας. Ο ανάλγητος, αδίστακτος και ανεύθυνος αυτός τύπος, ως φανατικός εντολοδόχος των διεθνών τοκογλύφων, δεν δίστασε να ενοχοποιήσει άδικα, ανέντιμα, ανήθικα το Λαοφιλές Πολιτικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, επειδή έτσι ήθελαν οι ευρωπαίοι και αμερικανοσιωνιστές αφέντες του. Ο θλιβερός αυτός τύπος, ο οποίος συνεχίζει σε ακόμη χειρότερη φάση την άθλια πολιτική του Τζέφρυ και σκύβει αδιαμαρτύρητα το κεφάλι του στις πιο προκλητικές απαιτήσεις του ΔΝΤ έχοντας οδηγήσει τον Λαό μας σε απόγνωση, ενώ δέχεται τους χειρότερους εξευτελισμούς από τους πάτρωνές του, παριστάνει τον «τσαμπουκά» με ανεπίτρεπτους χαρακτηρισμούς του τύπου «θα τους λιώσω» για ένα Πολιτικό Κόμμα το οποίο στηρίζουν πάνω από 1.000.000 Έλληνες. Η υπακοή του στις απαράδεκτες επιθυμίες ξένων παραγόντων να τεθεί εκτός νόμου (!) η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί ξεκάθαρη ανάμειξη στα εσωτερικά της Ελλάδας και ως εκ τούτου συνιστά πρόκληση και απόδειξη της υπαλληλικής φύσης του απέναντι στους προϊσταμένους του. Είναι θέμα χρόνου, πλέον, να πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων, ως στυμμένη λεμονόκουπα, γιατί οι “loosers” έχουν συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης και το πολιτικό κατεστημένο χρειάζεται ανανέωση προσώπων, προκειμένου να συνεχίσουν να υπηρετούν επάξια τα συμφέροντα των αφεντικών τους.

Όπως και να έχει, όμως, έχουν καταγραφεί ήδη τα έργα και οι ημέρες του πολιτικάντη αυτού, ο οποίος θα μείνει στην Ιστορία ως ένας από τους χειρότερους του είδους του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου