a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΠΟ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ - ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ


sΠρο ολίγων εβδομάδων η Χρυσή Αυγή είχε μηνύσει αρκετούς μεγαλοδημοσιογράφους (Χατζηνικολάου, Καψή, Πρετεντέρη, Τρέμη, Τσίμα, Βερύκιο κ.ο.κ.) για μία σειρά υβριστικών αναφορών κατά του κόμματος και των βουλευτών μας. Δεν κινήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου, όπως προβλέπει ο νόμος, καθώς οι αρμόδιοι εισαγγελείς διέταξαν να μη γίνει καμία σύλληψη. Για το γεγονός αυτό πανηγύριζαν στο βραδινό δελτίο του mega οι υπάλληλοι του Μπόμπολα. Μόλις χθες απεδείχθη πως οι αρμόδιες αρχές μεροληπτούν, καθώς μόλις ένας μόνιμος υβριστής μας (ο Παπαχρήστος των Νέων) μηνύθηκε από τον Καμμένο, η διαδικασία κινήθηκε σε χρόνο μηδέν.

Πιο συγκεκριμένα: Ο δημοσιογράφος των «Νέων» Παπαχρήστος συνελήφθη το πρωί στο ξενοδοχείο όπου διέμεινε στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Ασφάλειας έπειτα από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση που υπέβαλε χθες εναντίον του ο πρόεδρος των Αν.Ελ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Καμμένος θεώρησε τον εαυτό του θιγόμενο από δημοσίευμα των «Νέων» στο οποίο ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι ελέγχεται από το ΣΔΟΕ και προορίζει τον πρώην εισαγγελέα Πεπόνη για υποψήφιο στο κόμμα του, ενώ άφηνε υπόνοιες, κατά τη μήνυση, για μεθόδευση στο θέμα της υπόθεσης με τα CDS.

Δυστυχώς η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα λειτουργεί με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Δεν αναμέναμε ισότιμη μεταχείριση, την στιγμή που το ανώτατο δικαστήριο της χώρας συνέταξε το κατάπτυστο πόρισμα κατά του Λαϊκού Συνδέσμου, καθ' υπαγόρευση του Ψαρά του Ιού. Παρ' όλα αυτά ο ελληνικός λαός αντιλαμβάνεται ξεκάθαρα την αδικία, γι' αυτό και στηρίζει ακόμα πιο μαζικά τον δίκαιο και νόμιμο πολιτικό μας αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου