a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Η ΡΕΠΟΥΣΗ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ… ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Με το… αγαπημένο της θέμα, αυτό της Χρυσής Αυγής, ασχολείται η γνωστή Ρεπούση με επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε στη βουλή. Η βουλευτής της ξοφλημένης ΡΗΜΑΔ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «το κόμμα της Χρυσής Αυγής, έχει εδώ και καιρό διαλέξει τους σχολικούς χώρους ως προνομιακό πεδίο για την εξάπλωση των ναζιστικών ιδεών της. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνει να διευρύνει την επιρροή της στα νέα παιδιά».

Στην ερώτηση αναφέρεται ψευδώς σε «διοργάνωση εκδηλώσεων μίσους κατά παιδιών μεταναστών» και σε δραστηριότητες που απειλούν «ευθέως εκπαιδευτικούς και μαθητές που είναι αντίθετοι με τις πρακτικές αυτές» (πρόκειται για την συνήθη κομμουνιστική μέθοδο…).

Σύμφωνα με την Ρεπούση, «η νεοναζιστική τρομοκρατία βρίσκει πρόσφορο έδαφος στην άγνοια των μαθητών και των μαθητριών της χώρας αναφορικά με εγκλήματα του ναζισμού και του φασισμού κατά της ανθρωπότητας» και ως εκ τούτου ρωτάει σε ποιες δράσεις σκέφτεται να προβεί το αρμόδιο υπουργείο για να αντιμετωπίσει τον… συνωστισμό της Χρυσής Αυγής στα σχολεία.

(ΥΓ): Μην κουράζεστε κυρία μου και μη χαλάτε τη ζαχαρένια σας! Αυτός ο… συνωστισμός είναι… αναντιμετώπιστος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου