a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

ΤΑΚΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΓΡΑΦΙΚΟΣ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ, ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!


Για τον αριστερό δημοσιογράφο Τάκη Φωτόπουλο και την εντιμότητά του, είχαμε γράψει και στο πρόσφατο παρελθόν. Πηγαίνοντας κόντρα στη λυσσασμένη εμπάθεια των δημοσιογραφικών «παπαγάλων» του καθεστώτος, τόλμησε να πει την αναμφισβήτητη Αλήθεια, ότι η σιωνιστική και υπερεθνική ελίτ απαιτούσε την απαγόρευση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Αυτή η ντόμπρα, σταράτη και πάνω από όλα Αληθινή δήλωση του Φωτόπουλου ενόχλησε πολλούς. Από τον γνωστό ανθέλληνα Ψαρρά και τον Συριζαίο Γιάννη Μήλιο, μέχρι κάτι περιθωριακές φυλλάδες των 100 πωληθέντων φύλλων, όπου κάποιοι θρασύδειλοι κακομοίρηδες είναι χαμένοι μέσα στο παρακμιακό κομμουνιστικό μικρόκοσμο τους, χωρίς φυσικά να μπορούν να εξηγήσουν πώς συνεχίζουν να εκδίδονται με τόση χαμηλή κυκλοφορία και πώς επιζούν επαγγελματικά οι ίδιοι…

Ο Φωτόπουλος επανέρχεται με άρθρο του, το οποίο δημοσιεύτηκε την Κυριακή στην «Ελευθεροτυπία», υπό τον τίτλο «ιδεολογικά φαντάσματα και συνωμοσιολογίες». Στην ανάλυσή του ο Φωτόπουλος υποστηρίζει ότι: «Αλλά δεν είναι ο κρατισμός κάθε είδους (σοσιαλισμός, εθνικοσοσιαλισμός κ.λ.π) που αποκλείεται στη σημερινή παγκοσμιοποίηση, αλλά και η ίδια η δημοκρατία. Και δεν εννοώ βέβαια την πραγματική δημοκρατία που είναι η άμεση άσκηση της πολιτικής καθώς και της οικονομικής εξουσίας από τις συνελεύσεις των πολιτών, αλλά ακόμη και τα διάφορα είδη αντιπροσωπευτικής ή κοινοβουλευτικής «δημοκρατίας», που στην πραγματικότητα είναι μορφές ολιγαρχίας. Στην Νέα Διεθνή Τάξη (ΝΔΤ), η πολιτική εξουσία στα κράτη που είναι πλήρως ενσωματωμένα στην παγκοσμιοποιημένη αγορά ασκείται από διάφορες μορφές κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, αλλά στην πραγματικότητα , η εξουσία αυτή ασκείται από μια ολιγομελή ομάδα γύρω από τον Πρόεδρο Της Δημοκρατίας ή τον πρωθυπουργό, που σε μια διεθνοποιημένη οικονομία αποτελούν εντολοδόχους της Υπερεθνικής Ελίτ (Υ/Ε). Και αυτά όλα δεν είναι «συνωμοσιολογίες» (όπως αποπροσανατολίζει η πανίσχυρη προπαγάνδα της Υ/Ε που ελέγχει τα διεθνή ΜΜΕ), αφού στηρίζονται σε συστημική αλλά και εμπειρική ανάλυση».

Στη συνέχεια ο Φωτόπουλος ομιλεί για την απαραίτητη «ρήξη με τη Νέα Διεθνή Τάξη της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης και της κοινοβουλευτικής χούντας» και φτάνει στο πάρα πολύ ενδιαφέρον υστερόγραφό του, το οποίο σας το παραθέτουμε αυτούσιο: «Ο γνωστός γραφικός «δημοσιογράφος» Γ. Πρετεντέρης, που είχε διακριθεί στο παρελθόν στην υπονόμευση κάθε εργατικού αγώνα κατά της κοινοβουλευτικής χούντας και της τρόικας και τώρα διαπρέπει στο νέο του ρόλο, του ανακριτή, εισαγγελέα και τηλε – δικαστή κουρελιάζοντας τις ασφαλιστικές δικλίδες της αστικής Δικαιοσύνης για το τεκμήριο της αθωότητας του κατηγορουμένου μέχρι την έκδοση τελεσίδικης απόφασης (όχι απλού πορίσματος της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου!- βλ. υπόθεση δολοφονίας Λαμπράκη), δεν δίστασε να συκοφαντήσει το άρθρο μου. Έτσι, δόλια πετσοκόβοντας την παραπάνω αναφορά και με τίτλο «Φταίνε (πάλι) οι Εβραίοι;», «Βήμα» (6/10), έμμεσα, αλλά σαφώς, ρίχνει την ρετσινιά του αντισημιτισμού. Αν όμως είχε κάνει τη στοιχειώδη δημοσιογραφική έρευνα πρωτοετούς φοιτητή δημοσιογραφικής σχολής, θα έβρισκε και τα σχετικά στοιχεία, αλλά και θα μάθαινε ότι στη μακρόχρονη συγγραφική δουλειά μου ποτέ δεν γράφω κάτι που δεν μπορώ να τεκμηριώσω. Έτσι θα έβρισκε, για να αναφέρω σχετικό δείγμα, ότι, αμέσως μετά την είσοδο στη Βουλή της Χ.Α, η γνωστή Σιωνιστική Οργάνωση Anti Defamation League ζητούσε από τον κ. Παπούλια να αρνηθεί το διορισμό οποιουδήποτε μέλους της Χ.Α στην κυβέρνηση, ενώ στη συνέχεια ο πρόεδρος του Σιωνιστικού Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου (WJC) απαιτούσε από τον κ. Σαμαρά να θέσει εκτός νόμου τη Χ.Α ( «Ε», 19/3/2013). Αργότερα ακολούθησε και σχετική δήλωση της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής (AJC,- Left. GR, 2/5/13)».

Ο Φωτόπουλος, με πολύ εμπεριστατωμένο τρόπο, ξεσκεπάζει τον «γνωστό» και μόνιμο συκοφάντη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Γιάννη Πρετεντέρη. Τον εμπαθή και χαιρέκακο χούλιγκαν που έμεινε ατιμώρητος για την προκλητική του ενέργεια να πετάξει μπουκάλι με νερό σε διαιτητές. Τον υμνητή παλαιότερα του Σημίτη και σήμερα της μνημονιακής συγκυβέρνησης. Τον έχοντα το απωθημένο του εισαγγελέα ή και του Προέδρου Δικαστηρίου, που πιστεύει ότι ο νόμος πρέπει να εξυπηρετεί τα δικά του θέλω. Και φυσικά ο Φωτόπουλος ξεδιπλώνει την επιθετική προκλητικότητα του διεθνούς σιωνισμού, ο οποίος απαιτεί από την υποτίθεται ανεξάρτητη κυβέρνηση της Ελλάδας να λάβει σκληρά μέτρα εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, κάνοντας με αυτό τον άθλιο τρόπο ξεκάθαρη παρέμβαση στα εσωτερικά μιας ξένης Χώρας.

Αναμφισβήτητα ο Φωτόπουλος, ανεξάρτητα από τις όποιες ιδεολογικές διαφωνίες μπορεί να έχουμε μαζί του, είναι πολύ πιο έντιμος και γενναίος από διάφορους «πατριώτες», που άμεσα ή έμμεσα σιγοντάρουν την ανήθικη και παράτολμη επίθεση του συστήματος και της συγκυβέρνησης εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.Γνωρίζει ότι θα στραφούν εναντίον του όλες οι φιλοκαθεστωτικές γραφίδες, αλλά δεν διστάζει να διατρανώνει την άποψή του με ατράνταχτα επιχειρήματα, αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις τους. Όπως φυσικά ο αντικαπιταλισμός του είναι πολύ πιο ειλικρινής από τον MADE IN USA «αντικαπιταλισμό» διάφορων αριστερών που προωθούν τα σχέδια της παγκοσμιοποίησης και των εθνομηδενιστών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου