a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ: ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


GPO 8% με 14% αναποφάσιστους

Μέσα σε μία εκπομπή πολιτικής και ψυχολογικής βίας, όπου κυριάρχησε ο εκβιασμός απλών πολιτών από θεατρίνους και χουλιγκάνους, όπως ο Πρετεντέρης, με φράσεις όπως «κανείς δεν έχει πλέον άλλοθι», ο λαός έδωσε την απάντηση του. Κατά πρώτον έδειξε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι υπάρχει ένα αυξανόμενο διακομματικό ποσοστό της τάξεως από 20% - 30% πολιτών που δεν έχουν χάψει το παραμύθι που τους πλασάρουν τα κανάλια σε 24ωρη βάση.

Παρά την σωρεία των γελοίων ψευδομαρτυριών που μεταδίδονται από το σύνολο των καναλιών ως σοβαρές καταγγελίες το 60,1% θεωρεί πως όλο αυτό το επικοινωνιακό παίγνιο δεν θα είναι το τέλος της Χρυσής Αυγής. Ο κόσμος έδειξε προς έκπληξη όλων των εμπαθών συμμετεχόντων ότι αισθάνεται προδομένος από τα πολιτικά κόμματα του «συνταγματικού τόξου» και ότι δεν εναποθέτει καμμία ελπίδα σε αυτά, ούτε λαμβάνει υπόψη του τις απειλές του καθεστώτος, αλλά και την πρακτική του καθεστώτος να βαπτίζει ακόμα και σκληροπυρηνικούς πασόκους ως «χρυσαυγίτες», προκειμένου να εξαχθεί το ποθητό, για τον Πρετεντέρη επικοινωνιακό αποτέλεσμα. Ακόμα και η Μανωλάδα ανασύρθηκε προκειμένου να συκοφαντηθεί η Χρυσή Αυγή.

Ο πραγματικός κόλαφος, όμως ήρθε με την κάρτα που μίλαγε για την πρόθεση ψήφου. Εν μέσω επικοινωνιακής καταιγίδας, η – άλλη μία – αντεπιστημονική έρευνα που επιχειρεί να παρουσιάσει μία δήθεν πτώση της Χρυσής Αυγής πέφτει για άλλη μία φορά στον κενό. Παρά τον αντιφασιστικό οίστρο του εντολέα της δημοσκόπησης, η Χρυσή Αυγή εμφανίζεται σχετικώς σταθερή και πάντα τρίτη πολιτική δύναμη. Υπενθυμίζουμε ότι πριν τις εκλογές του 2012 η εν λόγω εταιρία έδινε 3,1% και ο Πρετεντέρης το παρουσίαζε με τα πιο μελανά χρώματα. Το τελικό ποσοστό μας ήταν τελικώς υπερδιπλάσιο, αποδεικνύοντας το εγκάθετο και αναξιόπιστο της συγκεκριμένης εταιρίας. Συνεπώς ευκόλως εξάγεται το συμπέρασμα ότι η Χρυσή Αυγή βρίσκεται πολύ πάνω από τα δοθέντα ποσοστά, πιθανότατα στα διπλάσια της, αφού η συγκεκριμένη εταιρία έχει «παράδοση» να κόβει τα μισά μας ποσοστά.

ΝΔ: 21%
ΣΥΡΙΖΑ: 20,5%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 7,8%
ΠΑΣΟΚ: 6%
ΚΚΕ: 6%
ΑΝΕΛ: 4,5%
ΔΗΜΑΡ: 4,2%

Πάντως το πραγματικά απολαυστικό, αυτό που έκανε την όλη εκπομπή να «αξίζει» ήταν το κλάμα του Πρετεντέρη και των καλεσμένων του από όλο το φάσμα του αντισυνταγματικού τόξου. Το πολιτικό σύστημα δείχνει φανερά αμήχανο εμπρός στην Αλήθεια. Έχουν καταστεί αναξιόπιστοι και ο λαός τους αναγνωρίζει ως τους ψεύτες που διαχρονικά ήταν και είναι. Και τώρα βλέπουν την επικοινιακή καταιγίδα που έχουν στήσει οι ψευδομάρτυρες και η κυβέρνηση να μην βγάζει τα αναμενόμενα δημοσκοπικά αποτελέσματα, ώστε η κυβέρνηση του μνημονίου να πάει σε εκλογές, όπως έγραφε ο Economist.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου