a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕ 152 ΥΠΕΡ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ… ΟΣΟΙ ΕΠΙΖΗΣΟΥΜΕ!


Πήξανε τα γάλατα και τα αποσύρανε και έτσι οι «αντάρτες της φακής”, έκαναν το καθήκον τους.
Το πολυνομοσχέδιο πέρασε με 152 υπέρ για το πρώτο άρθρο και 151 για το δεύτερο, ο Σαμαράς διέγραψε Κακλαμάνη, ο Παπανδρέου είπε “όχι” για τις τράπεζες
Με 152 ψήφους υπέρ για το πρώτο άρθρο και 151 θετικές ψήφους για το δεύτερο πέρασε το πολυνομοσχέδιο. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θόδωρος Κασής, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες γυρνούσε από τηλεοπτικό κανάλι σε τηλεοπτικό κανάλι λέγοντας πως θα καταψήφιζε τη διάταξη για το γάλα, επέστρεψε στο «μαντρί», ψηφίζοντας «ναι σε όλα». Μοιάζει, πλέον, πολύ μακρινή η ημέρα που βροντοφώναζε «ας με διαγράψει ο Βενιζέλος».
Μόνες διαφοροποιήσεις ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος είπε «ναι» στο πρώτο άρθρο κι «όχι» στο δεύτερο που αφορά τις τράπεζες, και οι δύο Κακλαμάνηδες: ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος ψήφισε «παρών» στο πρώτο άρθρο του πολυνομοσχεδίου και «ναι» στο δεύτερο», κι ο Απόστολος, ο οποίος ψήφισε «ναι» στο πρώτο άρθρο και «παρών» στο δεύτερο. Ο άφαντος σε όλη τη συζήτηση Αντώνης Σαμαράς διέγραψε τον Νικήτα Κακλαμάνη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ.

Ήρωας της βραδιάς, ο Βενιζέλος, ο οποίος έβγαλε την δύσκολη της κυβέρνησης, θυμίζοντας πως από μομφή σε μομφή πρέπει να έχουν περάσει 6 μήνες… Ναι καλέ… ή άντε καλέ… Θα σας γελάσω… Και δεν το θέλω.. !


http://ethnikismos.net/

1 σχόλιο:

  1. Είμαι aрам Александр ένας επιχειρηματίας που μπόρεσε να αναζωογονήσει τη δουλειά του που πεθαίνει με τη βοήθεια ενός θεού που έστειλε ο Θεός, γνωστός ως Benjamin Lee ο Σύμβουλος Δανείων. Είμαι κάτοικος στο Yekaterinburg Екатеринбург. Λοιπόν, προσπαθείτε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, να διευθετήσετε το χρέος σας, να επεκτείνετε την υπάρχουσα, χρειάζεστε χρήματα για να αγοράσετε προμήθειες. Αντιμετωπίζετε προβλήματα προσπαθώντας να εξασφαλίσετε μια καλή πιστωτική διευκόλυνση, θέλω να ξέρετε ότι ο κ. Benjamin θα σας δει. Είναι το σωστό μέρος για να επιλύσετε όλα τα οικονομικά σας προβλήματα επειδή είμαι ζωντανή μαρτυρία και δεν μπορώ να το κρατήσω μόνο στον εαυτό μου όταν άλλοι ψάχνουν έναν τρόπο για να ανυψωθούν οικονομικά .. Θέλω όλοι να επικοινωνήσετε με αυτόν τον Θεό που έστειλε δανειστής χρησιμοποιώντας τις λεπτομέρειες, όπως δηλώνεται, προκειμένου να συμμετάσχει σε αυτήν τη μεγάλη ευκαιρία Email: 247officedept@gmail.com Ή WhatsApp / Text + 1-989-394-3740.

    ΑπάντησηΔιαγραφή