a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΙ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ - ΤΑ "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ" ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ!


Μέσα στην δίνη του εμφύλιου σπαραγμού που μαίνεται στην ψοφοδεξιά λόγω της καθίζησης των ποσοστών και του διαφαινόμενου αφανισμού του αποκόμματος Σαμαρά, τα φέρεφωνά τους προβαίνουν σε ολισθήματα. Η ιστοσελίδα "Παραπολιτικά" που αποτελεί στην ουσία την φωνή του βόθρου του Μαξίμου ομολόγησε σήμερα με ανάρτηση της τον μηχανισμό των χαλκευμένων δημοσκοπήσεων.


Συγκεκριμένα αναφέρει: "Στήνουν "μαϊμού" δημοσκοπήσεις για τον Άρη - Δεν "περπατάει" η υποψηφιότητα του βουλευτή της Ν.Δ.

Χαμηλό βαρομετρικό καταγράφει η υποψηφιότητα του βουλευτή της Ν.Δ. Άρη Σπηλιωτόπουλου στον Δήμο της Αθήνας. Τα επικοινωνιακά τρικ του νεαρού πολιτικού φαίνεται ότι δεν βρίσκουν πεδίο στην ιδιαίτερη περιφέρεια του πρώτου Δήμου της χώρας.

Επειδή, λοιπόν, υπάρχουν δυσκολίες ακόμη και στην συγκρότηση του ψηφοδελτίου (σ.σ. ο μόνος που έχει πάει μαζί του, είναι ο κουμπάρος της Ντόρας, Χρήστος Τεντόμας), ο στόλος των επικοινωνιολόγων που έχει προσλάβει ο κ. Σπηλιωτόπουλος, άρχισε να εισηγείται "στημένες" δημοσκοπήσεις. Τι θα πετύχουν μ' αυτή την κίνηση; Πολύ απλά, να δημιουργήσουν την αίσθηση ότι ο Άρης, έχει προϋποθέσεις να περάσει στον δεύτερο γύρο. Φυσικά, κάτι τέτοιο, σε καμία περίπτωση δεν ισχύει..."

Με λίγα λόγια, γιατί δεν χρειάζονται πολλές εξηγήσεις, τα παπαγαλάκια του Μαξίμου παραδέχονται πως όλες αυτές οι δημοσκοπήσεις που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας δεν είναι τίποτα άλλο από "παπατζηλίκια" των κομματικών επιτελείων. Δεν υπάρχει κανένας Καμίνης, κανένας Νικήτας, κανένας Αρούλης και κανένας Σακελλαρίδης. Μόνο Χρυσή Αυγή!

Το βράδυ της 18ης Μαΐου η Χρυσή Αυγή θα θριαμβεύσει σε δήμους και Περιφέρειες και οι υποτακτικοί του μνημονίου και οι ψεύτες δημοσκόποι θα ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν.



Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου