a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: ΜΑΣΚΑΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΝΕΟ ΟΝΟΜΑ Η ΝΔ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ


Είχαμε γράψει προ διμήνου ότι είναι έντονες οι διεργασίες στο εσωτερικό της ΝΔ για αλλαγή ονόματος, στα ίδια πλαίσια που το ΠΑΣΟΚ έγινε «Ελιά». Η ΝΔ βλέποντας τα ποσοστά των πραγματικών δημοσκοπήσεων αντιλαμβάνεται ότι ο πολιτικός της ενταφιασμός έρχεται με βήμα γοργό. Βλέπει ότι οι πολίτες την εγκαταλείπουν, προσερχόμενοι ευθέως στην Χρυσή Αυγή καθιστώντας την μεταμφίεση απαραίτητη. Ο πρωθυπουργός έχει άλλωστε και άλλα παραδείγματα προς χρήση στην διάθεση του από την αριστερά, όπως οι μεταμφιέσεις για ληστείες τραπεζών, μεταμφιέσεις καταζητούμενων κλπ.

Διαβάζουμε, λοιπόν, σήμερα στο «Βήμα» ότι οι διεργασίες αυτές πλέον επιταχύνονται, αφού οι αποφάσεις έχουν ήδη ληφθεί. Γράφει συγκεκριμένα ο ιστότοπος της ναυαρχίδας του μνημονίου: «Εν μέσω πολλών συζητήσεων και αναλύσεων για το νέο τοπίο που μπορεί να δημιουργηθεί με βάση τα αποτελέσματα της κάλπης για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις 25 Μαΐου, σταθερή άποψη του κ. Σαμαρά είναι να σημάνει «συναγερμό» για σύμπραξη όλων των μεταρρυθμιστικών και ευρωπαϊκών δυνάμεων… Οι εξελίξεις για τη... νέα σύνθεση θα είναι ταχύτατες μετά τις ευρωεκλογές και θα αποτελέσει ένα κρίσιμο στοίχημα πόσοι θα ανταποκριθούν στον «Ευρωπαϊκό Συναγερμό» που θα σημάνει ο Πρωθυπουργός για τη «Νέα Ελλάδα». Την πολιτική πυξίδα την έχει ο ίδιος στα χέρια του και βασικά αυτός, έχοντας ως κεντρική γραμμή την υπέρβαση των διαχωριστικών γραμμών, θα ορίσει και τις συντεταγμένες στον πολιτικό χάρτη.»

Κοινώς μετά τις ευρωεκλογές θα αρχίσουν τα συνέδρια, τα τσιμπούσια και οι συναντήσεις νυν και πρώην μετεχόντων στην εγκληματική οργάνωση ΝΔ, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η αλλαγή του ονόματος, μπας και μπερδευτεί κανείς και τους ψηφίσει. Όμως, παρά την πίστη του Σαμαρά, ο Ελληνικός Λαός δεν τρώει πλέον κουτόχορτο και θα αναγνωρίσει την εγκληματική οργάνωση ΝΔ, όπως και αν μεταμφιεστεί. Όπως η «Ελιά» δεν μπορεί να «σταυρώσει» ποσοστά ούτε στις στημένες δημοσκοπήσεις, έτσι και το «νέο» εγχείρημα της ΝΔ, θα πάει «άπατο».



Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου