a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΜΙΣΟΣ – ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ


Ένα πόρισμα, τα ΜΜΕ και το απόλυτο κακό

«Είσαι ένα φύλλο στο μέγα δέντρο της ράτσας. Να νιώθεις το χώμα ν’ ανεβαίνει από τις σκοτεινές ρίζες και ν’ απλοκαμιέται στα κλαριά και τα φύλλα. Ποιός είναι ο σκοπός σου; Να μάχεσαι να πιαστείς στέρεα από το κλαρί, κι είτε σαν ανθός είτε σαν καρπός να σαλεύει μέσα σου, ν’ ανανεώνεται και ν’ αναπνέει ολάκερο το δέντρο. Το πρώτο σου χρέος, εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους…»

Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ-ΑΣΚΗΤΙΚΗ

Εάν το παραπάνω απόσπασμα δημοσιευότανε χωρίς υπογραφή, είναι βέβαιο ότι θα παρατίθετο στο πολυσέλιδο πόρισμα κατά της Χρυσής Αυγής σαν τεκμήριο της ιδεολογίας του «μίσους», του ρατσισμού. Δεν πάει πολύς καιρός οπού ανάμεσα στα άλλα για τα οποία με κατηγόρησαν ήταν η έκδοση ενός μικρού βιβλίου, στο οποίο, όπως ανέφεραν οι επαγγελματίες συκοφάντες της Χρυσής Αυγής, εγένετο συχνά αναφορά στην έννοια ΦΥΛΗ. Σκεφτείτε να χρησιμοποιούσα και την λέξη «ράτσα», την οποία χρησιμοποιεί ο Καζαντζάκης… Ο Καζαντζάκης, ο οποίος εάν είχε γράψει τα παραπάνω σε ένα έντυπο της Χρυσής Αυγής, σίγουρα θα είχε μία θέση στην «εγκληματική οργάνωση».

Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΤΩΝ « ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΩΝ»

Οι «αντιρατσιστές» γενικά είναι άτομα γεμάτα… ανθρωπισμό, οι οποίοι είναι κατά των διακρίσεων. Δεν έχει γι’ αυτούς καμία σημασία ότι ο ίδιος ο Δημιουργός φρόντισε οι άνθρωποι να είναι μεταξύ τους ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ. Εχθρός τους οι «ρατσιστές», όπου «ρατσιστές» γι’ αυτούς είναι όσοι θέλουν να υπερασπισθούν την Εθνική και Φυλετική τους ταυτότητα, όσοι δίνουν τη μάχη για το ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ενάντια στα πονηρά και δόλια σχέδια των μεγάλων αφεντών της Παγκοσμιοποίησης. Πόσο αντιρατσιστές είναι όμως οι αντιρατσιστές, όταν αρνούνται σε κάποιους το δικαίωμα να πιστεύουν στην ΦΥΛΗ τους, στο Έθνος τους; Πόσο αντιρατσιστές είναι οι αντιρατσιστές όταν είναι ρατσιστές απέναντι στους «ρατσιστές»;

Απαραίτητη παρένθεση η οποία πρέπει να τονιστεί. Ο αντιρατσισμός πλην όλων των άλλων είναι και μία εξαιρετικά προσοδοφόρος επιχείρηση. Πολύ απλά, κάποιοι κάνοντας επάγγελμα τον «αντιρατσισμό» τα κονόμησαν χοντρά με τις περίφημες ΜΚΟ.

Αλλά ας επανέλθουμε στα της Χρυσής Αυγής και στις καθαρά πολιτικές και ιδεολογικές κατηγορίες, οι οποίες περιέχονται στο περίφημο πόρισμα των ανακριτριών ότι ανάμεσα σε όλα τα άλλα είμαστε ρατσιστές. Τι εννοούν «ρατσισμό»; Εμείς δεν θέλουμε Ασιάτες και Αφρικανούς δούλους να δουλεύουν με μεροκάματα πείνας σε εργοστάσια και χωράφια. Θέλουμε Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Αυτό είναι ρατσισμός; Μήπως τελικά ρατσισμός είναι η εκμετάλλευση όλων αυτών από τους καπιταλιστές με τις ευλογίες των «αντιρατσιστών»;

Όμως σύμφωνα πάντα με το πόρισμα των ανακριτριών, το οποίο δήθεν δεν μας κατηγορεί για την ιδεολογία μας, αλλά όλο σε αυτήν αναφέρεται, σύμφωνα με αυτό, λοιπόν, το κείμενο των δικαστικών λειτουργών, εκτός από ρατσιστές είμαστε και… φασίστες.

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΩΝ «ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΩΝ»

Τι εννοούν, όμως, με την λέξη «φασίστες»; Πώς ορίζουν την έννοια «φασισμός»; Είναι προφανές ότι χρησιμοποιούν τους παραπάνω όρους και τους αποδίδουν ως κατηγορίες εις βάρος μας, όχι ερμηνεύοντας κάποιο λεξικό κοινωνιολογικών και πολιτικών όρων, αλλά με τον συνήθη τρόπο, τον οποίο έχουν επιβάλλει μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο οι πάσης φύσεως μαρξιστές. Γι’ αυτούς φασίστες είναι όσοι διά της βίας κι αυθαίρετα επιβάλλουν χωρίς διάλογο τις απόψεις τους. Κατά ποιαν έννοια, όμως, σύμφωνα με τα παραπάνω είμαστε εμείς… « φασίστες», όταν ένα ολόκληρο σύστημα μας έχει υποχρεώσει παράνομα και αντιδημοκρατικά σε σιωπή; Μήπως τελικά ΦΑΣΙΣΤΕΣ, σύμφωνα με το περιεχόμενο, το οποίον έχει σήμερα ο όρος, δεν είναι άλλοι από αυτούς ακριβώς, οι οποίοι κατηγορούν εμάς σαν φασίστες;

Σε όλα τα ΜΜΕ, σε τηλεοπτικούς, ραδιοφωνικούς σταθμούς και σε εφημερίδες εδώ και τρία τουλάχιστον χρόνια υπάρχει ένας ποταμός δημοσιευμάτων, τα οποία αφορούν την Χρυσή Αυγή. Σε ΟΛΑ, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων ο ΚΑΝΟΝΑΣ είναι να μιλούν και να γράφουν για εμάς, να μας κατηγορούν χωρίς να μας δίνουν το ΙΕΡΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ κάθε κατηγορουμένου να απαντήσει, να απολογηθεί. Μονόλογος, λοιπόν, εις βάρος μας είναι κάθε ενημέρωση, η οποία παρέχεται από τα ΜΜΕ για την Χρυσή Αυγή. Αυτό φυσικά και δεν είναι δημοκρατία, αυτό είναι φασισμός, σύμφωνα με το περιεχόμενο, το οποίο οι ίδιοι δίδουν στον όρο, και υπ’ αυτήν την έννοια στην πραγματικότητα η αντιφασίστες κατήγοροί μας είναι «φασίστες».

ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ «ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΩΝ»

Ανάμεσα σε όλα τα άλλα οι κατήγοροί μας στα ΜΜΕ χαρακτηρίζουν τη Χρυσή Αυγή ως κόμμα του μίσους και αυτό το κάνουν γεμάτοι… ΜΙΣΟΣ! Μόνο να παρακολουθήσει κανείς μία από τις τηλεοπτικές εκπομπές, οι οποίες αναφέρονται σε εμάς, είναι αρκετό για να διακρίνει ευκρινώς την εμπάθεια, την χολή, το ολοκίτρινο μίσος κατά της Χρυσής Αυγής όλων αυτών, οι οποίοι γεμάτοι ΜΙΣΟΣ, κατηγορούν εμάς για… μίσος!

Τι πλέον φυσιολογικό, λοιπόν, μετά ταύτα από το περίφημο ΠΟΡΙΣΜΑ-Αντιφασιστικό μανιφέστο, μέσα στο οποίο ανάμεσα στα άλλα προτείνει να θεωρηθούν μέλη «εγκληματικής οργανώσεως» όλοι όσοι συμμετέχουν σε συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής! Απόλυτα φυσιολογικό και η απόδοση ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ σε όλους τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, επειδή είναι (και μόνο γι’ αυτό) βουλευτές της Χρυσής Αυγής!

Απόλυτο το κυνήγι μαγισσών στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας, στην χώρα της μίζας, της ρεμούλας και των ΜΚΟ. Όσο για εμάς ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ! Αντέχουμε κύριοι και κυρίες της ένοχης εξουσίας το μίσος σας, την τυραννία σας, την υποκρισία σας. Αντέχουμε και θα σας πολεμήσουμε μέχρι το τέλος.

Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ


xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου