a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Κρύος ιδρώτας λούζει τα δημοσιογραφικά όργανα του συστήματος η συνεχής άνοδος των ποσοστών του εθνικιστικού κινήματος και η προοπτική να επικρατήσει στη Χώρα. Η άνοδος αυτή σημαίνει πρακτικά, ότι και οι ίδιοι δεν καταφέρνουν να στρέψουν τον κόσμο σε άλλες κατευθύνσεις, άρα δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους.

Ψάχνοντας, λοιπόν, τρόπους αντιμετώπισης του φαινομένου- Χρυσή Αυγή, το «Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΑ» διοργανώνει στις 14 και 15 Μαρτίου, διημερίδα με θέμα: «Ο ρόλος των μέσων ενημέρωσης και των δημοσιογράφων για την έξαρση του νεοναζισμού, του φασισμού και του ρατσισμού στην Ελλάδα και σε διεθνές επίπεδο», όπου μεταξύ των άλλων «θα συζητηθεί και η προοπτική δημιουργίας διεθνούς παρατηρητηρίου, από τη Διεθνή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων, με σκοπό την ενημέρωση και την ενεργητική κινητοποίηση της κοινωνίας ενάντια στο νεοναζισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό».

Βεβαίως, το τι εννοούν με την λέξη «ενημέρωση» οι παπαγάλοι του συστήματος, γνωρίζουμε καλά. Εννοούν την προπαγάνδα. Τι εννοούν τώρα μιλώντας για «ενεργητική κινητοποίηση της κοινωνίας»; Προφανώς, μεγαλύτερη διαφήμιση των αντισυγκεντρώσεων και των λοιπών ασχημιών των παρακρατικών αριστεριστών, κατά του Κινήματος. Ήδη, το φαινόμενο αυτό έχει ξεκινήσει και το παρατηρούμε σε ορισμένες σούπερ καθεστωτικές ιστοσελίδες (π.χ. του Βήματος) που διαφημίζουν τις παρακρατικές συνάξεις. Μάλλον, το φαινόμενο αυτό θα ενταθεί. Και καλύτερα για μας, για να καταλάβει όλος ο κόσμος με ποιους έχει να κάνει!


http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου