a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ": ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΠΟΥΚΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΑΝΤΗΔΕΣ!


Ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος με άρθρο του στην ιστορική εφημερίδα «Ακρόπολις» κατακεραυνώνει τους αποστάτες και επαινεί τον Συναγωνιστή Δημήτρη Κουκούτση για την ντομπροσύνη του.

«Τελικά στη Χρυσή Αυγή δεν είναι όλοι Μπούκουρες και Βαλάντηδες - Ρεσιτάλ ντομπροσύνης από τον βουλευτή Κουκούτση.

Έψαχνα και εγώ να μάθω ποίος είχε τραβήξει τη φωτογραφία πριν από 30 χρόνια που δείχνει τον Πάνο Καμμένο και τον Αντώνη Σαμαρά σε εξέδρα ομιλίας του σημερινού πρωθυπουργού στην Καλαμάτα.

Στις εξηγήσεις που έδωσε ο βουλευτής Δημήτρης Κουκούτσης στην επιτροπή δεοντολογίας για την άρση ασυλίας του, αφού και αυτός κατηγορείται ότι συμμετέχει ως διευθυντικό στέλεχος (όχι στην coca cola), αλλά στην «εγκληματική οργάνωση» είπε ότι ο πολιτικός του μέντορας ήταν ο ένας εκ των δύο στην φωτογραφία. Αναφέρθηκε σε αυτόν που φοράει κουστούμι. «Εγώ τράβηξα αυτή την φωτογραφία» είπε.

Μου έκανε εντύπωση η χαλαρότητα που είχε ο Κουκούτσης όταν μιλούσε στους συναδέλφους του- μέλη της επιτροπής. Γνωρίζει προφανώς πολύ καλά ότι σε λίγες ημέρες μπορεί να βρίσκεται σε κάποιο κελί. Προσωπικά δεν τον γνωρίζω. Διαπίστωσα όμως ότι με πελοποννησιακή μαγκιά και καθαρό λόγο διατύπωσε τις απόψεις του χωρίς να παρασυρθεί σε μυξοκλάματα και μελοδραματισμούς.

Είδα έναν Κασιδιάρη «Βαρέων Βαρών». Τελικά αυτή η «εγκληματική οργάνωση», πόσα διευθυντικά στελέχη είχε; Προς το παρόν έχουν προκύψει καμία 40αριά. Αυτό δεν είναι οργάνωση που προετοιμάζει το «μοιραίο», αλλά ποδοσφαιρική ομάδα μαζί με αυτούς που έμειναν στο ξενοδοχείο και μαζί με αυτούς που κάθονται στον πάγκο.

Ξαναγυρίζω στον Κουκούτση. Μου έλεγαν για κάποιον που δεν μασάει τα λόγια του. Χθες διαπίστωσα ότι η λεβεντιά του είναι μακρά πολλών από αυτούς που θεωρούνται πατριώτες και εθνοσωτήρες. Το απέδειξε. Αν βρείτε σε βίντεο την ομιλία του στην επιτροπή δεοντολογίας, αξίζει να την δείτε».



Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου