a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ!


Γράφει ο Γεράσιμος (Μάκης) Τουμάσης.

Τούτη την ώρα που η πατρίδα μας κατρακυλά στα χαμηλότερα σκαλοπάτια της Εθνικής της αξιοπρέπειας και αξιοπιστίας, τούτη την ώρα που η απογοήτευση, η απελπισία και ο θυμός κατακλύζουν τη ψυχή κάθε Έλληνα πολίτη, είναι αναγκαίο να αναζητήσουμε τις όποιες λύσεις, αφού πρώτα συνειδητοποιήσουμε, που και γιατί, έχουμε φτάσει στο σημερινό σημείο.

Δεν υπάρχει αμφιβολία σε κανέναν πλέον Έλληνα πολίτη, πως το Ελληνικό κράτος έχει βυθισθεί στην απόλυτη παρακμή και οι δομές του (που χαρακτηρίζονται από εκτεταμένη πολιτική παραλυσία) είναι ανήμπορες πλέον να ενεργοποιήσουν τις αναγκαίες εκείνες δυνάμεις που απαιτούν οι σύγχρονες κοινωνικές,πολιτικές και οικονομικές συνθήκες για την έξοδο από τη πολύπλευρη κρίση.

Η Μέδουσα του Ελληνικού πολιτικού συστήματος, έχοντας πλέον αποκαλύψει το φρικτό της πρόσωπο στους Έλληνες πολίτες, δεν αφήνει ούτε την ελάχιστη αμφιβολία, πως και η “αριστερά” και η δεξιά, επί πολλές δεκαετίες, υπηρετούσαν και υπηρετούν με συνέπεια το σύστημα συνιστώντας τις δύο όψεις του ίδιου βδελυρού νομίσματος.

Έτσι, μετά την κατ΄εντολή των οικονομικών επιβητόρων της ανθρωπότητος μεταπολίτευση του 1974, μετά τη διακυβέρνηση της χώρας από έναν εσμό πολιτικών που ήσαν κυρίως υποχείρια των ξένων και γνωστών κέντρων οικονομικής και πολιτικής εξουσίας, απολαμβάνοντας μια δήθεν και κίβδηλη ελευθερία, μας οδήγησαν στα σαγόνια των παγκόσμιων δανειστών του ΔΝΤ και των εμπόρων Εθνών και χρήματος.

Μετά από σαράντα χρόνια εξαπάτησης των Ελλήνων πολιτών από δύο δήθεν διαφορετικής ιδεολογίας κόμματα, τη ψοφο-ΝΔ και το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, με πολιτική υπόκρουση από τους αναγκαίους και σε διατεταγμένη υπηρεσία πολιτικούς κομπάρσους του ΚΚΕ και της ποικιλώνυμης κουλτουριάρικης αριστερής ψευδοδιανόησης (ΔΗΜΑΡ, ΚΚΕεσωτερικού, Συνασπισμός – Σ(Φ)ΥΡΙΖΑ ή άλλους πολιτικούς φερετζέδες) διέλυσαν τς κύριες δομές του Ελληνικού κράτους.

Διέλυσαν τη Παιδεία που διαμόρφωνε όχι μονάχα επιστήμονες μα και πολίτες εμφορούμενους από Αξίες και Αρχές, χτύπησαν την Εκκλησία και την ορθόδοξη πίστη που συνιστούσε τον συνεκτικό ιστό της Ελληνικής κοινωνίας, υπονόμευσαν το θεσμό της οικογένειας που αποτελεί τον πλέον ασφαλή ψυχοσυναισθηματικό λιμένα του ατόμου, διέλυσαν τη δημόσια διοίκηση, κομματικοποίησαν κάθε πτυχή του Ελληνικού κράτους με όχημα εύηχα κι ευχάριστα στο άκουσμά τους συνθήματα, (αλλά που είχαν αποτελέσματα ανάλογα με εκείνα που προπαγάνδιζε ο δημαγωγός Κλέωνας στην αρχαία Αθήνα) και την οδήγησαν στη παρακμή και στη καταστροφή.

Στο βωμό της οικονομικής ελευθερίας (στη πράξη ασυδοσίας) ουδετεροποίησαν το κράτος σε σχέση με την κοινωνία.

Επέβαλλαν το κοσμοπολίτικο πρότυπο στη καθημερινότητά μας, επέβαλλαν βήμα βήμα τους αντικοινωνικούς νόμους της ελεύθερης κι ασύδοτης αγοράς και μας έχουν πλέον σιδηροδέσμιους, μπροστά στη λαιμητόμο ενός συστήματος που απαξιώνει τις ανθρώπινες Αξίες, το Ήθος, τον Πατριωτισμό και όλα όσα διαπαιδαγώγησαν γενιές και γενιές που έζησαν με δημιουργικότητα, αλληλεγγύη και υψηλόφρονα Ιδανικά.
Η Χρυσή Αυγή, το κόμμα που αρνείται την σήψη και την παρακμή και μάχεται απέναντι σε πολιτικούς που απεργάζονται τη δυστυχία του Ελληνικού λαού, κόντρα στη λογική του συμβιβασμού, με εμπνευστή τον Αρχηγό Ν.Γ.Μιχαλολιάκο με ατσάλινα σφυρηλατημένη θέλησή για την σωτηρία του λαού και του Εθνους μας, κατέρχεται σε όλες τις περιφέρειες της χώρας μας, με συνδυασμούς που έχουν την ονομασία “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ”.

Συνδυασμοί που διαπνέονται από την αταλάντευτη θέληση να πάμε κόντρα στο ρεύμα και να πολεμήσουμε για την Ελλάδα και τις ζωές μας, που θέλουν να ταπεινώσουν, να αφαιμάξουν, να λεηλατήσουν και να υποδουλώσουν οικονομικά, ιδεολογικά, Εθνικά.

Δεν διαθέτουμε πακτωλό χρημάτων.

Άλλοι έχουν το χρυσό, το χρήμα,τα μέσα ενημέρωσης και προπαγάνδας.

Η Ελληνική Αυγή, έχει μονάχα τη ψυχή και τη Πίστη σε έναν Αγώνα έντιμο, για να πάρουμε πάλι, τις πόλεις και τις γειτονιές μας, ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, στα χέρια μας.

Την Ελλάδα μας που σκόρπισαν και σκορπούν τα κνώδαλα, που γονατισμένοι στα τέσσερα, ξεπουλάνε όσα δημιούργησαν οι πατεράδες και οι παππούδες μας.

Η Ελληνική Αυγή στη περιφέρεια Αττικής και σε ολόκληρη την Ελλάδα, μέσα από τους συνδυασμούς της θα προτάξει τα στήθη της και θα αντισταθεί στην εκποίηση του Εθνικού μας πλούτου, στη φτωχοποίηση του Έλληνα πολίτη και στη διαιώνιση της τακτικής δήμοι και περιφέρειες να συνιστούν εκκολαπτήρια διασπάθισης των χρημάτων του Ελληνικού λαού και του Έλληνα πολίτη και ανήθικου πλουτισμού για κάθε λαμόγιο κι ασπάλακα που έχει δόλια εισέλθει στα ταμεία της αυτοδιοίκησης και ροκανίζει τα χρήματα των Ελλήνων πολιτών.

Η Ελληνική Αυγή, δεν υπόσχεται ρουσφέτια και οφίτσια!
Μπορεί όμως να διαβεβαιώσει, μετά λόγου γνώσεως, πως θα διαχειριστεί τους δήμους και τις περιφέρειες έντιμα, με αξιοκρατία και αξιοπρέπεια, με απόλυτη οικονομική διαφάνεια, στέλνοντας παράλληλα αδιαπραγμάτευτα κι ασυμβίβαστα στο σκαμνί του δικαστή και της Δικαιοσύνης όποιον-όπου εντοπίσει οικονομική λαθροχειρία ή απόπειρα εξαπάτησης-υπεξαίρεσης του χρήματος των δήμων και της περιφέρειας, χρημάτων δηλαδή που ανήκουν σε όλους μας.

Γιατί η οικονομική λεηλασία του λαού μας, ο Έλληνας πολίτης και ο Ελληνικός λαός απαιτούν,επί τέλους να σταματήσει. Και θα σταματήσει!

O Γεράσιμος (Μάκης) Τουμάσης συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία του Μαϊου 2014 ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικού τομέα Αττικής.

http://giathnattikh.blogspot.gr/2014/03/blog-post_25.html#.UzFWJPl_uSo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου