a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Ο ΜΕΓΑΣ ΠΑΣΟΚΑΡΧΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ… ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ!


Οι μνημονιακοί συγκυβερνήτες της χώρας δεν είναι μόνο θρασύτατοι στο εσωτερικό της χώρας (προσπαθώντας να μας πείσουν ότι… σώζουν την Ελλάδα και ότι… καλοπερνάμε), αλλά και στο εξωτερικό!

Στην Ουκρανία, λοιπόν, ευρέθη ο μέγας πασοκάρχης Ευάγγελος, ο οποίος μετά τη συνάντησή του με το μεταβατικό πρωθυπουργό της Ουκρανίας, πρότεινε –μεταξύ των άλλων- να γίνει μια διεθνής διάσκεψη για την εξεύρεση λύσεων για την οικονομική κρίση που μαστίζει την Ουκρανία.

Έπειτα, εμφανίστηκε πρόθυμος να παίξει το ρόλο του… μεσάζοντα μεταξύ της Ουκρανίας και του διεθνούς τοκογλυφείου (ΔΝΤ):

«Είμαστε έτοιμοι να μεταφέρουμε τις δικές τους προτάσεις και αντιλήψεις, για το πώς θα μπορούσε η διεθνής κοινότητα να βοηθήσει την Ουκρανία με τη συμμετοχή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου αλλά όχι μόνο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου».

Και μη περιορισθείς σ’ αυτό, δήλωσε έτοιμος να δώσει στους Ουκρανούς… τεχνογνωσία για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης:

«Η δική μου πρόταση είναι πως πρέπει να γίνει, οπωσδήποτε, μια διεθνής διάσκεψη για το θέμα αυτό, ώστε να διαμορφωθεί, άμεσα, το σχήμα. Βεβαίως, η Ελλάδα είναι έτοιμη να δώσει μέσα από την εμπειρία της κρίσης, που έχουμε ζήσει και ζούμε, την τεχνογνωσία της και προς την Ουκρανία».

Δηλαδή, τη συνταγή της πλήρους καταστροφής που εφαρμόστηκε (και εφαρμόζεται ακόμα) στην Ελλάδα!


http://ethnikismos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου