a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ


Ζώ , σε έναν τόπο που η τουριστική βιομηχανία είναι η βασικότερη πηγή εσόδων των συμπολιτών μου.Λόγω της αρχής της τουριστικης σεζόν και λογω της εμπειρίας μου διαπίστωσα ελεγχόμενες και προσεκτικά σχεδιασμένες κινήσεις ολικής υφαρπαγής της τουριστικής βιομηχανίας απ΄τα Ελληνικά χέρια.

Όπως είναι γνωστό ο τουρισμός είναι απ’τις μεγαλύτερες (αν όχι η μεγαλύτερη) βιομηχανίες της Πατρίδας μας. Ολες οι άλλες βιομηχανίες , προδοτικά, είτε έκλεισαν, είτε μεταφέρθηκαν σε χώρες με φτηνά εργατικά χέρια. Ο τουρισμός παρέμεινε. Γιατί αραγέ;

Ο τουρισμός έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. ΤΟ ΠΟΣΤΟ.

Οι χαρτοβιομηχανίες μεταφέρονται στην Βουλγαρία.ΟΙ αυτοκινητοβιομηχανίες στο Ιρακ. Ακομα και στην Ανταρκτική μπορούν να γινουν εργοστασια κατασκευής κινητων τηλεφώνων. Η τουριστική βιομηχανία ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ.

Οι τουρίστες έρχονται στην Ελλάδα για τον ήλιο, την θάλασσα, τα τοπία, τα αξιοθέατα, τον πολιτισμό και την ζωντανή ιστορία μας. Ακόμα και αν χτιστεί στο Βερολίνο ή στο Παρίσι ομοίωμα του Παρθενώνα,δέν μπορεί να αντικαταστήσει το γνήσιο θάυμα των προγόνων μας που κατακλύζεται κάθε χρόνο απο εκατομύρια θαυμαστές,λάτρεις της Ελληνικής αρχιτεκτονικής.

Σταδιακά έγιναν κινήσεις ,με επιτυχία, να περάσει αυτή η κερδοφόρα βιομηχανία σε ξένα χέρια. Τα ξένα τουριστικά πρακτορεία θησαυρίζουν πουλώντας την Ελλάδα σαν προορισμό, και οι ξένες πολυεθνικές φιλοξενούν τους τουρίστες σε ξενοδοχεία τύπου ALL INCLUSIVE, γονατίζοντας την τοπική αγορά , πουλωντας ουσιαστικά το Ελληνικό κλίμα, την Ιστορία μας και τον πολιτισμό μας βγαζοντας τα υπερκέρδη τους στο εξωτερικό.

Δεν τους έφτανε αυτό όμως . Οι άπληστοι πλουτοκράτες θέλησαν «και την πίττα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο» Έπρεπε να αποκτήσουν ΟΛΟΚΛΗΡΟ το τουριστικό «πακέτο».

Υπήρχε όμως ένα εμπόδιο. Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ που παραδοσιακά ο ΕΛΛΗΝΑΣ κατέχει. Το 75% περίπου των Ελλήνων έχει τα σπίτια του. Με κόπο και σκληρή οικονομία ο πατέρας φτιάχνει για την κόρη του το «σπίτι για όταν παντρευτεί».Το νέο ζευγάρι παίρνει στεγαστικό δάνειο για να χτισουν «το κεραμύδι πάνω απ’ το κεφάλι τους» και φτύνουν κυριολεκτικά αίμα για να το ξεχρεώσουν δουλεύοντας και οι δύο,δίνοντας δόσεις εώς και σαράντα χρόνια.

Δεν μπορεί λοιπόν ο «Καρχαρίας» να χτίσει τις Ξενοδοχειάρες του αν δεν σφeτεριστεί τις ιδιοκτησίες των ΕΛΛΗΝΩΝ. Γι’αυτόν τον λόγο,σε συνεργασια με τις «Ελληνικές» κυβερνήσεις εφάρμοσε το «ΣΧΕΔΙΟ ΥΦΑΡΠΑΓΗ». Οι τρόποι ήταν δύο:

1. Υποβάθμιση συγκεκριμένων περιοχών με την εγκατάσταση εξαθλιωμένων λαθρομεταναστών ώστε οι νομιμοι ιδιοκτήτες των ακινήτων να σηκωθούν και να φύγουν,

2. Η υπερχρέωση των νοικοκυριών ώστε να αποκτήσουν χρέη στο δημόσιο,να υπάρξει η ανάλογη νομοθεσία περι «κατάσχεσης και της πρωτης κατοικίας απο 300 ευρώ χρέος» και να κατασχεθουν τα ακίνητα.

Αυτή είναι η πρώτη φάση του σχεδίου.

Οπως ανέφερα προηγουμένως ,ο λόγος μεταφοράς μεταποιητικών επιχειρήσεων ειναι τα φτηνά εργατικά χέρια. Στην περίπτωση όμως του τουρισμού, τα φτηνά εργατικά χέρια πρέπει να μεταφερθούν στο «εργοστάσιο». Κι εδώ εφάρμοσαν το σχεδιο «ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΗΣΗ» .Και αυτό το σχέδιο έχει δύο φασεις :

1.Την εισροή στην Χώρα μας, ετοιμων εργατικών χεριών απο χώρες υποβαθμισμένης εργατικής τάξης (ΠΑΚΙΣΤΑΝ,ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ κ.α.) ,ώστε να χρησιμοποιηθούν αυτούσια στην τουριστική βιομηχανία και

2. Την μειωση του εργατικου κόστους του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ πληθυσμού. Αυτό επιτυγχάνεται και με τη φαση νο 1,. διότι ο μετανάστης χρησιμοποιήται ως απεργοσπάστης σε απεργίες διεκδήκησης ανόδου μισθών και ώς πιο φθηνός εργάτης απ τον ΕΛΛΗΝΑ , λογω των μειωμένων υποχρεωσεων που εχει, οπότε λειτουργεί ως εκβιαστικός μοχλός πίεσης για γενική μειωση μισθών.

Ετσι πετυχαινουν ΟΛΙΚΑ την ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ-ΚΑΤΟΧΗ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Τουριστικής Βιομηχανίας στεροντας απ τον ΕΛΛΗΝΑ μια τεραστια οικονομικη πηγη.

Η προδοσία του ΕΘΝΟΥΣ συνεχίζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου