a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ - ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ


Του Γιάννη Ασημακόπουλου Υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Κεντρικού Τομέα με την "Ελληνική Αυγή για την Αττική"

Καθημερινά η επαφή μας με τον κόσμο του μόχθου και της εργασίας στις γειτονιές της Αττικής φέρνει όλο και πιο γλαφυρά στην επιφάνεια τα προβλήματα και την εικόνα που επικρατεί σε μια περιοχή που άλλοτε θεωρούνταν ως το κέντρο της χώρας και που στην εποχή του μνημονίου έχει μετατραπεί σε νεκρή ζώνη ανάλογη αυτής της Κύπρου. Και αν εκεί έχουμε την εισβολή και κατοχή του Αττίλα εδώ έχουμε την εισβολή και την κατοχή των Ευρωατλαντιστών που με την ίδια "επιτυχία" με αυτήν της Κύπρου απομυζούν και καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμα τους με την σύμφωνη γνώμη και των γαλαζοπράσινων τοπικών "αρχόντων" που δεν τολμούν ούτε να τους κοιτάξουν στα μάτια.

Έρημοι εμπορικοί δρόμοι που άλλοτε έσφυζαν από ζωή τώρα κέντρα παραεμπορίου, παράνομων δραστηριοτήτων, εγκληματικών ενεργειών, στέκια λαθρομεταναστών και τόποι θυσιών Ελληνικών ψυχών στο βωμό της πολυπολιτισμικότητας και της "προόδου".

Επί μια τετραετία ο νυν "περιφερειάρχης" που έχει και το θράσος να ξαναζητεί την ψήφο του Αττικού πληθυσμού έχει να επιδείξει ως το μεγαλύτερο "κατόρθωμά" του την απραξία και την υποταγή. Πρώτη φορά που βγήκε έξω στον κόσμο για να πάει κάπου ήταν στην εκδήλωση του Ισραηλιτικού συμβουλίου! Φυσικά αυτό δεν μας εκπλήσσει αλλά δείχνει πώς χτίζονται οι διάφορες "υποψηφιότητες" και ποιοι κρύβονται πίσω από αυτές. Κανέναν δεν φαίνεται να απασχολεί αν το έργο του συγκεκριμένου πρασινοφρουρού είναι πιο σπάνιο, για την ακρίβεια πιο ακριβοθώρητο και από την Καρέτα-καρέτα. Το μόνο που φαίνεται να μετράει είναι τι έχεις να μου δώσεις για να δω εγώ μετά τι έχω να σου δώσω.

Το ότι εμφανίζεται στα κατοχικά μέσα μόνος του σε στημένες συνεντεύξεις(;) χωρίς αντίλογο για να πει το ποίημά του μόνο ως σοβαρή πολιτική θέση δεν πρέπει να εκλαμβάνεται αλλά περισσότερο ως φαρσοκωμωδία του χειρίστου είδους αφού προσπαθούν να πείσουν ότι ένας ανίκανος πολιτικός κηφήνας μπορεί να αφουγκραστεί τις αγωνίες και τα προβλήματα των κατοίκων που είχαν την ατυχία να μένουν στην διακεκαυμένη ζώνη που λέγεται Αττική. Χωρίς αιδώ εμφανίζεται να υπόσχεται τα ίδια που είχε υποσχεθεί και την προηγούμενη τετραετία όπου είχε εκλεγεί ποντάροντας ότι κανένας δεν πρόκειται να θυμάται τίποτα από εκείνη την προεκλογική περίοδο.

Έλα όμως που ακόμα και να μην θυμάσαι τα παραμύθια της χαλιμάς που έταζε τα έργα και οι ημέρες του μιλάνε από μόνα τους. Ούτε ένα έργο δεν έγινε επί των ημερών του που να καλυτέρευσε την ποιότητα ζωής των κατοίκων. Μόνη του έννοια να δώσει τα σκουπίδια στον "βρυκόλακα" του Ελληνικού λαού και να ετοιμάσει και μερικές άλλες δουλίτσες που έχει στα σκαριά. Για κάτι αποθήκες που έχει νοικιάσει με κάτι υπέρογκα ποσά από κάτι "περίεργους" ιδιοκτήτες με κάτι "περίεργα" ονόματα και με "περίεργες" ίσως συγγένειες δεν έχει πει κουβέντα παρά σφυρίζει αδιάφορα. Αυτό το "αμόλυντο" και "άσπιλο" πολιτικό "μπουμπούκι" αυτοδιαφημίζεται ως απόκτημα και προνόμιο καθώς και αφάνταστη τύχη για εμάς που παρόλες τις "δουλειές" του καταδέχεται να ξανακατέβει ως υποψήφιος.

Τα επίπεδα πολιτικής παράνοιας έχουν χτυπήσει κόκκινο με τον ίδιο να φαντασιώνεται ότι πρόκειται για τον Λουδοβίκο της αυτοδιοίκησης τον έναν και μοναδικό αν και με τον ερχομό του «δον Μαρία ντε λα πλάτα» Κουμουτσάκου εκ Βρυξελλών η τελική μάχη μεταξύ των δύο για το ποιος θα περάσει στον δεύτερο γύρο όπου θα αναμετρηθεί με τον συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρο θα αποφασιστεί και θα δοθεί ίσως όχι στις κάλπες αλλά σε προσωπική μονομαχία μεταξύ "τζέντλεμεν της κακιάς ώρας" όπως συνέβαινε δηλαδή ανάμεσα σε αριστοκράτες κατά το παρελθόν. Τώρα για το τι όπλο θα χρησιμοποιηθεί, μάλλον θα πρόκειται για τα γνωστά εκδοτικά και όχι μόνο φερέφωνα που θα δώσουν τον υπέρ πάντων αγώνα προκειμένου ο εκλεκτός τους να περάσει, και μαζί με αυτόν και τα ανίερα σχέδια τους για την περαιτέρω λεηλασία σε ότι ακόμα έχει μείνει ανέγγιχτο.

Εμείς δεν θα τους ακολουθήσουμε σε αυτό τους το πολιτικό κατάντημα και ούτε φυσικά και θα συμμετάσχουμε στην δημοπρασία των προθύμων, γιατί ούτε οσφυοκάμπτες είμαστε ούτε συμφέροντα εκτός από αυτά των κατοίκων της Αττικής πρόκειται ποτέ να υπηρετήσουμε όπως αυτοί. Για εμάς ο ιδρώτας και τα χρήματα του Ελληνικού λαού είναι ιερά, όπως ιερά είναι και τα δικαιώματα των ανθρώπων που δουλεύουν στην περιφέρεια όχι από χόμπι όπως κάνουν αυτοί αλλά από ανάγκη για να θρέψουν τις οικογένειες τους και που οι συγκεκριμένοι τους θεωρούν ως δεξαμενή διαθεσιμότητας και απολύσεων.

Αυτό είναι το όραμα που έχουν όλοι αυτοί για την Αττική, να γίνει μια περιφέρεια-φάντασμα χωρίς υποδομές, χωρίς εργαζομένους, χωρίς ελπίδα και χωρίς αύριο. Αν νομίζουν ότι τα σχέδια τους θα περάσουν από ασκήσεις επί χάρτου στην πραγματικότητα τότε λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο.



Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου