a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ - ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ


Όσοι νόμιζαν ότι με την φυλάκισή μας και τις πολιτικές διώξεις η Χρυσή Αυγή θα τελειώσει έκαναν ΛΑΘΟΣ! Το λάθος τους αυτό θα το διαπιστώνουν όσο περνά ο καιρός όλο και περισσότερο…

Αντί άλλου σχολίου στο σημερινό μου μήνυμα στην ιστοσελίδα μας, σας παραθέτω μία επιστολή:

"Αρχηγέ, σου στέλνω την επιστολή αυτή, με αφορμή και τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την περιβόητη, όσο και φαιδρή υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης"…

Τα γελοία ενεργούμενα ξένων συμφερόντων ετοιμάζονται να βάλουν στην φυλακή ολόκληρη την Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής. Ομολογώ ότι όταν εχθές πληροφορήθηκα την σχετική είδηση, χαμογέλασα. Γιατί κατάλαβα τον πανικό τους. Οι ενορχηστρωτές αυτού του θεάτρου του παραλόγου, εδώ και μήνες, προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι η δίωξη δεν είναι πολιτική, αλλά αφορά σε έκνομες κακουργηματικού χαρακτήρα ενέργειες.

Άπειρες ώρες τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού χρόνου και πολλές χιλιάδες σελίδες στον Τύπο έχουν σπαταληθεί σε αυτόν τον σκοπό. Και, όμως, οι "κυρίες ανακρίτριες" μέσα σε ένα έγγραφό τους κατάφεραν να αυτοδιαψευσθούν, αλλά και να διαψεύσουν όλον τον εσμό πολιτικάντηδων και δημοσιογραφίσκων.

Το ομολογούν μέσα στο πόρισμά τους ότι πρόκειται περί πολιτικής διώξεως, όταν γράφουν το νομικά αδιανόητο ότι μέλος της εγκληματικής οργάνωσης πρέπει να θεωρείται όποιος συμμετέχει σε εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής ή προπαγανδίζει τις θέσεις της. Πανικός; Συνδυασμός πανικού και βλακείας; Δεν το γνωρίζω.

Αυτό, όμως, που βλέπω ξεκάθαρα είναι ότι το κτήνος της Μεταπολίτευσης ψυχορραγεί. Οι σπασμωδικές τους κινήσεις πλέον το μαρτυρούν. Το πού θα φτάσουν ακόμη, μένει να μας το φανερώσει ο χρόνος. Πολύ σύντομα, ο Λαός θα κληθεί να μιλήσει. Κι εκεί οι αφυπνισμένοι Έλληνες θα εκφράσουν την απέχθειά τους προς το πολιτικό προσωπικό της Μεταπολίτευσης και την απόλυτη υποστήριξή τους προς τον αυθεντικά εθνικό φορέα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Ο Μάιος πλησιάζει και αναμένεται να φέρει αλλαγές, πολλές και ριζικές. Αλλά και εκπλήξεις πολύ δυσάρεστες για τους διώκτες του Εθνικισμού.

Κλείνοντας και με αφορμή την -σε τέσσερις ημέρες- συμπλήρωση πέντε ολόκληρων μηνών φυλάκισής σου, θα ήθελα να σου δηλώσω την απόλυτη συμπαράστασή μου στην δοκιμασία σου, αλλά και την συστράτευσή μου στον Εθνικό Αγώνα της "εγκληματικής οργάνωσής" σου.

Ζήτω η ΝΙΚΗ!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Αριστομένης

Υ.Γ.: Τρία χρόνια μετά την θητεία μου στην ΕΛΔΥΚ, η μοίρα έφερε έτσι τα πράγματα και σήμερα, βρίσκομαι και πάλι στην Κύπρο ως πολίτης πια. Από το ελεύθερο τμήμα του Αγίου Δομετίου, στα δυτικά της Λευκωσίας, λίγες εκατοντάδες μέτρα από την γραμμή του Αττίλα, σου αφιερώνω συμβολικά λίγους στίχους από ένα τραγούδι-ύμνο:

"Ελευθερία, για σένα χάνομαι,
μα θα 'ρθουν πίσω μου άλλοι.
Στρατοί, οι γιοι μου και τα εγγόνια μου
και θα σ' ελευθερώσουν!"

Ο Αγώνας συνεχίζεται…

                               

Αυτές οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν την 28η ημέρα του περασμένου Σεπτεμβρίου έχουν χαραχθεί πολύ βαθιά στο μυαλό και στην ψυχή κάθε Εθνικιστή. Οι διώξεις αυτές αποτελούν φάρο στον Εθνικιστικό Αγώνα, αλλά και παρακαταθήκη για την ΝΙΚΗ που πλησιάζει.

28/09/2013
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ


xryshaygh.com


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου