a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

ΠΟΛΥΔΙΑΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ - ΑΠΟ ΤΟ ΄΄ΠΟΤΑΜΙ΄΄ ΣΤΗΝ ΄΄ΕΛΙΑ΄΄ ΚΑΙ ΤΑ ΄΄ΣΑΙΝΙΑ΄΄ ΤΗΣ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ


Του μείναν φαίνεται κάποιες κακές συνήθειες του Βενιζέλου από την επίσκεψη του στην Ουκρανία

Οι διεργασίες στο χώρο του κλεφτο – ΠΑΣΟΚ είναι εντονότατες, αφού οι διάφοροι καταστροφείς της Ελλάδας προσπαθούν να γαντζωθούν στην «καρδάρα με το μέλι», με κάθε κόστος. Έχουν ήδη δημιουργηθεί δύο αποκόμματα της κεντροαριστερής κλεπτοκρατίας, που όπως φαίνεται και από τους τίτλους τους, το ένα τροφοδοτεί το άλλο. Έχουμε από την μία την «Ελιά» και από την άλλη το «Ποτάμι». Η κλεπτοκρατική αριστερά του Τσοχατζόπουλου, του Τσουκάτου, του Μαντέλη, του Σημίτη και των υπολοίπων επιχειρεί την επαναφορά της στο πολιτικό παιχνίδι και στην δεξαμενή με τις μίζες.

Από ότι φάνηκε από την συνδιάσκεψη του Γερμανικού Κόμματος Ελλάδος, με την κωδική ονομασία «Ελιά», η διάλυση της κεντροαριστεράς θα έχει και άλλα βήματα, αφού καταγράφηκαν ηχηρές απουσίες. Καταρχάς έλλειπε ο ΓΑΠ, ο οποίος φημολογείται ότι θα ξεκινήσει νέο κόμμα μάλλον με όνομα «Τα Σαΐνια», ενώ επίσης απουσίαζαν ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Θ. Πάγκαλος.

Το ΠΑΣΟΚ, λοιπόν, στο δρόμο προς την πολιτική ανυπαρξία θα οδηγηθεί πρώτα σε πολυδιάσπαση και στη δημιουργία επί μέρους κομμάτων – φατριών. Δεν είναι να εκπλήσσεται κανείς με αυτή την εξέλιξη, αφού παρόμοια εξέλιξη είχε και η εξάρθρωση της μαφίας με την διάσπαση των επιμέρους οικογενειών.

Το μόνο δυσάρεστο παρελκόμενο στην όλη υπόθεση είναι ότι μέχρι τις εκλογές, το κάθε απόκομμα που θα δημιουργείται θα παίρνει 5% στις δημοσκοπήσεις και όλοι θα απορούν αν οι πασόκοι έγιναν κουνέλια και γεννοβολούν ψηφοφόρους. Στις κάλπες βεβαίως όλα αυτά τα αποκόμματα θα καταρρεύσουν και επιτέλους το ΠΑΣΟΚ θα μας αφήσει χρόνους, προς τέρψη και χαρά του Ελληνικού Λαού.

xryshaygh.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου