a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ - ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΑΜΑΡΑ


Κομματόσκυλα της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Λιμενικού Σώματος επιδίδονται σε πολιτική τρομοκρατία εις βάρος υφισταμένων τους, καταπατώντας τις πολιτικές τους ελευθερίες.

Ανδρείκελα και αχυράνθρωποι, πιόνια των κομμάτων της κλεπτοκρατίας, της διαφθοράς και της σαπίλας τα οποία βρίσκονται σε ανώτατες θέσεις -όχι εξαιτίας των προσόντων τους αλλά ελέω του αισχρού κομματικού κράτους- εξαπολύθηκαν από τις κομματικές τους συμμορίες και από τους πολιτικούς τους προϊσταμένους προκειμένου να εκτοξεύουν απειλές κατά της Χρυσής Αυγής.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες που ήρθαν σε γνώση μας, φέρουν ανώτατο στέλεχος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος να τηλεφωνεί σε διοικητές σταθμών και να τους διατάσσει να «πετάνε έξω» από τους πυροσβεστικούς σταθμούς Χρυσαυγίτες υποψηφίους του συνδυασμού «Ελληνική Αυγή για τη Στερεά Ελλάδα» που επιθυμούν να επισκεφτούν τις υπηρεσίες αυτές, προκειμένου να ενημερωθούν για τα προβλήματα και τις ελλείψεις τους, καθώς και για τα ζητήματα τα οποία απασχολούν το προσωπικό τους.

Προφανώς, το συγκεκριμένο ανώτατο στέλεχος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος έχει την εντύπωση πως το να γλείφει απατεώνες πολιτικάντηδες για να ανέλθει επαγγελματικά, καθιστά την Υπηρεσία (που ανέχεται την παρουσία του) μαγαζάκι του. Η «Ελληνική Αυγή για την Στερεά Ελλάδα» και ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή θα σταθεί έναντι οιουδήποτε κόστους στο πλευρό του Ελληνικού Λαού, στο πλευρό Ελλήνων πολιτών και ενστόλων.

Καλούμε τους ένστολους συμπατριώτες μας να αντισταθούν μαζικά στο κλίμα πολιτικής τρομοκρατίας που εξαπολύουν επίορκοι αξιωματικοί κατόπιν πολιτικών εντολών, οι οποίες εκπορεύονται από τα ανδρείκελα της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά. Εις ότι αφορά τους πραίτορες της Χούντας του Μνημονίου που επιχειρούν να τρομοκρατήσουν τους υφισταμένους τους με παράνομες προφορικές εντολές, να είναι βέβαιοι πως πολύ σύντομα θα στερούνται της κομματικής προστασίας των αφεντικών τους και θα κληθούν να λογοδοτήσουν.

Οι Χρυσαυγίτες-υποψήφιοι της «Ελληνικής Αυγής για την Στερεά Ελλάδα» θα επισκεφτούν τις υπηρεσίες του Πυροσβεστικού Σώματος διότι αφενός είναι νόμιμο πολιτικό τους δικαίωμα και αφετέρου επειδή αυτή είναι η θέληση των ένστολων συμπολιτών μας.

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ λοιπόν και αναμένουμε τα κομματόσκυλα της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά να μας... «πετάξουν έξω»!



Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου