a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΕΜΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΟ ΜΕΓΚΑ - ΒΙΝΤΕΟ


Ρεσιτάλ παραπληροφόρησης και διαστρέβλωσης της πραγματικότητας έδωσε το κανάλι των νταβατζήδων από το χθεσινό δελτίο ειδήσεων. Με μπροστάρηδες την Τρέμη και τον... εγνωσμένης υψηλής ευφυΐας Μανώλη Καψή το Μέγκα χθες προσπάθησε να πείσει πως η δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής δεν είναι πολιτική, αλλά βασίζεται πάνω σε πραγματικά στοιχεία.

Αρχικά η ναυαρχίδα των φερέφωνων Όλγα Τρέμη αναρωτήθηκε γιατί η Συναγωνίστρια Ζαρούλια δήλωσε στην χθεσινή συγκλονιστική της ομιλία από το βήμα της βουλής ότι αυτή ήταν πιθανώς η τελευταία της ομιλία στην Ολομέλεια, καθώς η προφυλάκισή της είναι προαποφασισμένη. Πρόσεξε μάλιστα πως η Ελένη Ζαρούλια είχε σημειώσεις μπροστά της, άρα η δήλωσή της ήταν καθ΄ όλα προσχεδιασμένη...

Ο "γίγαντας της δημοσιογραφίας και του συλλογισμού" Μανώλης Καψής υπερθεμάτισε την... συγκλονιστική παρατήρηση της Όλγας Τρέμη, τονίζοντας πως και ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης έχει δηλώσει επανειλημμένως πως σύντομα θα προφυλακιστεί, καθώς αυτό είναι το σχέδιο του καθεστώτος για την κατάλυση Συντάγματος και Πολιτεύματος.

Για ποιον λόγο όμως θεωρούν οι Συναγωνιστές σίγουρη την προφυλάκισή τους; Εδώ έρχεται η εξήγηση του "Αϊνστάιν" Μανώλη Καψή που γράφει ιστορία στο ψέμα και την παραπληροφόρηση. Η σιγουριά των Συναγωνιστών για το πολιτικό και νομικό πραξικόπημα που έρχεται με την άδικη και αβάσιμη προφυλάκισή τους πηγάζει από την... γνώση τους εκ των έσω ότι υπάρχουν στοιχεία που οδηγούν σε αυτό το αποτέλεσμα!

Μάλιστα, ο "φωστήρας" Καψής πηγαίνει το παραλήρημά του ακόμα παρακάτω λέγοντας πως κακώς κάποιοι νομικοί, πολιτικοί και δημοσιογράφοι στην αρχή είχαν εκφραστεί δημόσια κατά της μεθόδευσης και τις προφυλακίσεις του Αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής ελλείψει στοιχείων. Το ότι συνεχίζεται το ανοσιούργημα για τον Καψή είναι απόδειξη πως υπάρχουν στοιχεία και "ευτυχώς" πήραν την υπόθεση πάνω τους οι εγκάθετες εφέτες ανακρίτριες Κλάπα - Δημητροπούλου και δεν βάλτωσε!

Μία και μόνη ερώτηση προς Μανώλη Καψή: Επειδή διάβασε το πόρισμα ομολογίας Συνταγματικής εκτροπής όπως λέει ο αρχιψεύταρος, ας μας πει πού αναφέρονται τα ονόματα των λοιπών Συναγωνιστών βουλευτών μέσα στο πόρισμα πλην της τελευταίας σελίδας όπου παραπέμπονται για ένταξη και διεύθυνση "εγκληματικής οργάνωσης" μόνο και μόνο επειδή είναι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Ας παραθέσει έστω και ένα πραγματικό, υπαρκτό και χειροπιαστό στοιχείο (όχι φωτογραφίες από το ίντερνετ, βιβλία και πλαστικά πιστόλια) που να συνδέει οποιονδήποτε βουλευτή της Χρυσής Αυγής με εγκληματικές ενέργειες και μετά ας μιλήσει.

Σύντομα η αλήθεια θα λάμψει, η πολιτική σκευωρία θα καταπέσει πλήρως και οι μηχανορράφοι και τα φερέφωνα τους θα ψάχνουν λαγούμι να κρυφτούν. Ό,τι και να κάνουν, ο Μάιος έρχεται!




Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου