a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ


Συνέντευξη τύπου στην Πάτρα έδωσε ο επικεφαλής του γραφείου Ελλάδας του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, Δανιήλ Εσδράς (…), με αφορμή τη λειτουργία στην πόλη γραφείου τού Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, το οποίο φιλοξενείται σε χώρο που παραχώρησε ο δήμος Πατρέων.

Στη συνέντευξη, υποστήριξε ότι περίπου 20.000 λαθρομετανάστες έχουν φύγει από την πατρίδα μας (προφανώς από τον Αύγουστο του 2012 που άρχισε ο «Ξένιος Ζεύς»), με τον «εθελοντικό επαναπατρισμό» που προωθεί ο Οργανισμός του, με πληρωμένο εισιτήριο επιστροφής συν 300 ευρώ για τα πρώτα τους έξοδα. Πρόκειται για λαθρομετανάστες από χώρες όπως το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, το Μπαγκλαντές, το Ιράκ, κ.λπ. Μάλιστα, στον «εθελοντικό επαναπατρισμό» των λαθρομεταναστών μέσω του ΔΟΜ έχει ρίξει το βάρος του και ο… Ξένιος Δένδιας, χρησιμοποιώντας ως μοχλό πίεσης τα λεγόμενα «κέντρα φιλοξενίας», καθότι οι λαθρομετανάστες απ’ αυτές τις χώρες δεν απελαύνονται, διότι αφενός μεν έρχονται στην Ελλάδα χωρίς χαρτιά που να αποδεικνύουν από ποια χώρα προέρχονται και αφετέρου, με το που πατάνε το πόδι τους στην Ελλάδα ζητούν πολιτικό άσυλο, καθ’ υπόδειξη των «συμπαραστατών» και «αλληλέγγυων»…

Αν υπολογίσουμε ότι στην Ελλάδα βρίσκονται χοντρικά 2 εκατομμύρια λαθρομετανάστες, με την «πρόοδο» που κάνει ο «εθελοντικός επαναπατρισμός» (20.000 μέσα σε ενάμιση χρόνο), υπολογίστε σε πόσα χρόνια θα έχουμε απαλλαγεί από δαύτους (υπό την προϋπόθεση ότι δε θα έρχονται νέοι λαθρομετανάστες – έλα όμως που έρχονται…).

Με τούτα και με τ’ άλλα, καθίσταται σαφές πως η μόνη λύση στο θέμα της λαθρομετανάστευσης είναι αυτή που προτείνει η Χρυσή Αυγή: Άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών. Τα υπόλοιπα είναι κοροϊδίες!

(ΥΓ): Σύμφωνα με όσα είπε η αντιδήμαρχος ένταξης μεταναστών του «προοδευτικού» δήμου Πατρών, στην παραπάνω συνέντευξη τύπου, στον ενάμιση μήνα λειτουργίας τού γραφείου, έχουν επιστρέψει στις χώρες τους 10 μετανάστες που ζούσαν στην Πάτρα. Πω, πω, φοβερό νούμερο! Της ευχόμαστε να τους… κατοστήσει!

http://ethnikismos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου