a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕΤΡΑ 11 ΔΙΣ.ΕΥΡΩ!


Η μνημονιακή πολιτική της εξαθλίωσης συνεχίζεται από την χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά, καθώς το 2014 θα είναι η χρονιά που θα πρέπει να καλυφθεί το χρηματοδοτικό κενό των 11 δισ. ευρώ. Αλήθεια κ. υπουργέ το πρωτογενές πλεόνασμα πού πήγε;

Η κυβέρνηση των υποτακτικών στους διεθνείς τοκογλύφους αναμένεται να δώσει την χαριστική βολή στον εξαθλιωμένο ελληνικό λαό με την κάλυψη του χρηματοδοτικού κενού. Βέβαια, για να περάσουν τα μέτρα χρειάζεται πλειοψηφία και αφού και αυτήν την ισχνή πλειοψηφία την έχουν χάσει στην παράνομη Βουλή των 297, συνεχίζουν να φυλακίζουν βουλευτές της Χρυσής Αυγής για να μην έχουν κάποιο… ατύχημα!

Ο ίδιος ο υπουργός των Οικονομικών ομολόγησε χθες ΅σε ρωτήσεις δημοσιογράφων, εξερχόμενος από το Μαξίμου:

“- Σε σχέση με το χρηματοδοτικό κενό, κ. Υπουργέ, η Ελληνική πλευρά επιμένει ότι είναι 11 δισεκατομμύρια;

Ι. Στουρνάρας: Με βάση τα στοιχεία που έχουμε τώρα, ναι. Τόσο είναι περίπου. Αν δείτε και στο Μνημόνιο μέσα το τελευταίο, στην επικαιροποίηση, τόσο είναι περίπου.

- Ο τρόπος που θα καλυφθεί, θέλετε να μας τον ξαναπείτε;

Ι. Στουρνάρας: Υπάρχουν πολλοί τρόποι…”

Όπως φάνηκε ο πρώτος τρόπος είναι η αντισυνταγματική και νομικά αστήριχτη προφυλάκιση και άλλων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ώστε να μπορούν να περάσουν τα εθνοκτόνα μνημονιακά νομοσχέδια από την παράνομη Βουλή των 295!


xryshaygh.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου