a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

ΟΙ “ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΙ” ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.
Παρακολούθησα από την παρούσα ιστοσελίδα τις τηλεοπτικές τοποθετήσεις ενός επαγγελματία ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΥ και κατά καιρούς δημοσιογράφου, σκηνοθέτη, συγγραφέα, και γενικώς όλων αυτών των ασχολιών που ένας συνεπής “αριστερός διανοούμενος” πρέπει να έχει καταγράψει στο ενεργητικό του ώστε να αποτελεί “θεσμικό” εκπρόσωπο της απανταχού διεθνιστικής-ανθελληνικής συμμορίας που ακούει στο όνομα ΣΥΡΙΖΑ.
Η τοποθέτηση του εν λόγω γελοίου αυτού ανθρώπου, στο τσοντοκάναλο του Αλαφούζου, ενώπιον του σεβαστού “εισαγγελέα” Ευαγγελάτου, είχε να κάνει με τη ΔΕΔΟΜΕΝΗ υποστήριξη που παρείχε, επιστάμενα κι επί σειρά ετών, τόσο η βοθροφυλλάδα (του Τσαουσέσκου) “Αυγή”, όσο και πολυάριθμα και σημαίνοντα στελέχη του συνονθυλεύματος της Κουμουνδούρου (ξέρετε αυτοί που δεν πληρώνουν τη ΔΕΗ και δεν τους κόβουν την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος).
Κατόπιν της κατευθυνόμενης συζητήσεως, πάγια τακτική των τσοντοκάναλων για την ποδηγέτηση του ελληνικού λαού, ο εν λόγω “υπερεραστής των Αθηνών” (http://www.youtube.com/watch?v=egPrNVarvK0)μας αποκάλυψε ότι υπάρχουν “περιθωριακές απόψεις” στο συνονθύλευμα της Κουμουνδούρου που ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ.
Επίσης παραδέχθηκε ότι αυτό αποτελούσε και πάγια τακτική και στη βοθροφυλλάδα του Τσαουσέσκου (Αυγή), το να δημοσιεύει δηλαδή άρθρα υποστήριξης σε ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ, αναφέροντάς τα ως “ατυχή άρθρα”.
Φυσικά και δεν θα ασχοληθώ περεταίρω με το ποιόν του εν λόγω επαγγελματία ανθέλληνα, ούτε και θα επαναλάβω τα, γνωστά τοις πάσι, αδιάσειστα στοιχεία για τις σχέσεις των συμμοριών του ΣΥΡΙΖΑ με ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ.
Ούτε φυσικά θα αποτολμήσω τον οποιοδήποτε παραλληλισμό του ανωτέρω ΟΧΕΤΟΥ της προδοτικής και εγκληματικής παράταξης των διεθνιστών-παρακρατικών-τρομοκρατών, με τους ΑΓΝΟΥΣ και ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ αγωνιστές του Εθνικιστικού Κινήματος.
Οφείλω όμως να κάνω μία απλή παρατήρηση προς οποιονδήποτε συμπατριώτη μας δεν έχει πειστεί ακόμη για την ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ και ΠΑΡΑΝΟΜΗ κράτηση του Αρχηγού και Βουλευτών ενός ΝΟΜΙΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.
Η “θεσμική” αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας, έχει στις τάξεις της “περιθωριακούς” ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ και μάλιστα τοποθετημένους ανοικτά κατά του πολιτεύματος και της Εθνικής κυριαρχίας μας, οι οποίοι πέρα απο κάθε λογική κυκλοφορούν ελεύθεροι εξυπηρετώντας ξένα κι εχθρικά προς την Πατρίδα μας συμφέροντα.
Αντίθετα το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχει ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ τον Ηγέτη του και ΝΟΜΙΜΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΑ στελέχη του, με βάση ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ανθρώπων του υποκόσμου, και “στοιχειοθετημένα” εγκλήματα “περιθωριακών”, τις πράξεις των οποίων ΟΥΔΕΠΟΤΕ υποστήριξε, και κατά συνέπεια δεν είχε την οποιαδήποτε ευθύνη.
Η διαφορά στην αντιμετώπιση και τη συμπεριφορά του (παρα)κράτους της ΧΟΥΝΤΑΣ Σαμαρά-Βενιζέλου στις ανωτέρω περιπτώσεις είναι προφανής… αποφυλακίσεις στους ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ και φυλακή για τους ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.
Η ώρα που ο ελληνικός λαός θα απαντήσει καταλλήλως και με την ψήφο του προς τους ανθέλληνες αριστερούς παρακρατικούς και τους κρατούντες ανθέλληνες χουντικούς του μνημονίου που τους υποθάλπουν, είναι κοντά.
Όλα αυτά τα βοθρολύματα της σύγχρονης ιστορίας του Έθνους μας θα βρεθούν προ των ευθυνών τους και θα πάψουν να μολύνουν με την προδοτική τους παρουσία και τις ενέργειές τους την ένδοξη πορεία του Ελληνισμού στο ρου της ιστορίας
Συναγωνιστές, Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ, ζήτω η Νίκη!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου