a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΘΕΤΟΥΝ ΞΑΝΑ ΄΄ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ΄΄ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Ενοχλημένοι από το γεγονός ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όχι μόνο δεν χάνει τις δυνάμεις της αλλά τις αυξάνει συνεχώς, τα ποικίλα «παπαγαλάκια» των ΜΜΕ, τα οποία απεγνωσμένα προσπαθούν να στηρίξουν την κυβέρνηση του Μνημονίου, βγάζουν και πάλι «στην φόρα» τα διάφορα ανήθικα και παράνομα σενάρια για να τεθεί εκτός νόμου και εκτός εκλογών η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Η σφόδρα φιλοκυβερνητική εφημερίδα «Παραπολιτικά», μέσω του ίδιου του εκδότη της, κάτω από τον τίτλο «Εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή» γράφει το εξής: «Οι εξελίξεις γύρω από τη Χρυσή Αυγή εκ των πραγμάτων βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα όλων των πολιτικών αρχηγών. Το γεγονός ότι ο αρχηγός, ο υπαρχηγός και ένας βουλευτής βρίσκονται ήδη προφυλακισμένοι δεν φαίνεται ότι έχει απομακρύνει τον κίνδυνο που ελλοχεύει για την ίδια τη Δημοκρατία από την αύξηση των ποσοστών του νεοναζιστικού σχηματισμού.

Για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό, σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, άρχισε να συζητείται το θέμα που θέλει τις πολιτικές δυνάμεις να καταλήγουν με σχετική οικουμενικότητα στην απόφαση να θέσουν εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή. Το συγκεκριμένο σενάριο φαίνεται ότι έχει αποκτήσει πολλούς υποστηρικτές.

Όπως είναι λογικό, τον τελευταίο λόγο σε μια τόσο σημαντική απόφαση θα έχει προσωπικά ο Αντώνης Σαμαράς. Πάντως, επί του παρόντος, θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο εμφανίζεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος. Εφόσον, λοιπόν, αποφασιστεί κάτι τέτοιο, θα επιχειρηθεί ο απόλυτος αιφνιδιασμός, που δεν θα αφήνει περιθώρια ελιγμών ή και αντίδρασης στους Χρυσαυγίτες.»

Το κείμενο αυτό δημοσιεύθηκε την ημέρα που γινόταν η απολογία των τριών νέων προφυλακισμένων Βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Γιώργου Γερμενή, Παναγιώτη Ηλιόπουλου και Στάθη Μπούκουρα. Ταυτόχρονα, την ίδια ημέρα γινόταν συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου με το ζήτημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να αποτελεί το κυρίαρχο θέμα της κουβέντας τους.

Το δημοσίευμα δεν κάνει τίποτε άλλο παρά να αποδεικνύει περίτρανα τον ξεκάθαρα πολιτικό χαρακτήρα της δίωξης κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, όπως και την ωμή παρέμβαση των συστημικών κομμάτων του «συνταγματικού τόξου» σε θέματα Δικαιοσύνης, αφού αυτά θα «αποφασίσουν» τη νομιμότητα ή όχι του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών! Οι πιο φανατικοί υποστηρικτές αυτής της αντισυνταγματικής και αντιδημοκρατικής σκέψης είναι το δίδυμο της συμφοράς Σαμαράς-Βενιζέλος, οι οποίοι καθημερινά ξεπουλούν την Χώρα και βυθίζουν τον Ελληνικό Λαό στην απόγνωση και την δυστυχία.

Το τέλος του δημοσιεύματος είναι ενδεικτικό των άθλιων προθέσεων της ξενόδουλης αυτής κυβέρνησης. Θα επιχειρήσουν το νομικό πραξικόπημα την τελευταία στιγμή, έτσι ώστε «δεν θα αφήνει περιθώρια ελιγμών ή και αντίδρασης στους Χρυσαυγίτες». Και όμως, αυτή την κατάφορη παραβίαση των δικαιωμάτων ενός Λαοφιλούς Νομίμου Πολιτικού Κόμματος, αυτή την επιχείρηση απαγόρευσης έκφρασης για εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που επέλεξαν και συνεχίζουν να επιλέγουν σε πολύ μεγαλύτερο αριθμό την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η φυλλάδα την παρουσιάζει ως ένα απολύτως φυσιολογικό γεγονός. Ντροπή και αίσχος!

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατούν τα δημοσιογραφικά στηρίγματα της ετοιμόρροπης κυβέρνησης, προκειμένου να δείξουν ότι ενοχλούνται σφόδρα από την ύπαρξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Δείχνουν το ανθελληνικό και ανελεύθερο πρόσωπό τους με το να επιζητούν να εξοντώσουν ηθικά, πολιτικά, ακόμη και φυσικά την μοναδική εστία Εθνικής Αντίστασης στην Χώρα μας. Την μοναδική ανεξέλεγκτη φωνή που λέει την Αλήθεια για το ποιοι οδήγησαν και συνεχίζουν να οδηγούν την Πατρίδα και τον Λαό προς τον όλεθρο. Τα βρώμικα και παράνομα σχέδιά τους δεν πρόκειται να περάσουν!


xryshaygh.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου