a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ Γ.ΓΕΡΜΕΝΗ ΚΑΙ Π.ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ


Οι παρανόμως και αδίκως και χωρίς στοιχεία προφυλακισμένοι συναγωνιστές – Βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στέλνουν το δικό τους μήνυμα στους συναγωνιστές της Κύπρου, τονίζοντας το ΕΛΛΑΣ – ΚΥΠΡΟΣ – ΕΝΩΣΙΣ…

Γ. Γερμενής: Ελλάς – Κύπρος – Ένωσις!

Το μήνυμα του Γεώργιου Γερμενή προς τους Κυπρίους Συναγωνιστές του ΕΛΑΜ

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, φίλοι και φίλες του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), αδέλφια μας της Μαρτυρικής Ελληνικής Γης της Νήσου Κύπρου σας σφίγγω έναν – έναν ξεχωριστά το χέρι.

Αν και το σώμα μου βρίσκεται φυλακισμένο στα κελιά του Σαμαρικού μνημονιακού τυραννικού καθεστώτος, η σκέψη μου και η ψυχή μου είναι ελεύθερη να βρίσκεται τούτη την στιγμή μαζί σας και σας ακολουθεί στον Τίμιο Πατριωτικό αγώνα που κάνετε για το Νησί μας.

ΕΛΛΑΣ ΚΥΠΡΟΣ ΕΝΩΣΙΣ!

Θέλω να γνωρίζετε ότι παρ’ όλες τις παράνομες διώξεις και προφυλακίσεις εναντίον μας, προχωρούμε εμπρός πάντα εμπρός! Ούτε βήμα πίσω!

Η φλόγα που άναψε η Χρυσή Αυγή ελπίζω και εύχομαι να γίνει πυρκαγιά και για την Κύπρο και να δούμε με χαρά το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) να παίζει κυρίαρχο πολιτικό ρόλο στα δρώμενα του νησιού.

ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ

Με τιμή
Γεώργιος Γερμενής
Πολιτικός Κρατούμενος
Φυλακές Κορυδαλλού - Αριθμός 7

Π. Ηλιόπουλος: Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο είναι η μόνη εθνική επιλογή για την Κύπρο

Μήνυμα του Παναγιώτη Ηλιόπουλου προς τους Κυπρίους Συναγωνιστές του ΕΛΑΜ

Συναγωνιστές, Σας χαιρετώ από τα κελιά της Τιμής.

Έχουμε την τύχη και την Τιμή να έχουμε επιλεγεί από την Ιστορία να πληρώσουμε για τις Ιδέες μας. Για όλα όσα πιστεύουμε και αγωνιζόμαστε στην ζωή μας. Εμείς κάναμε το «λάθος» και όσα λέγαμε πριν τις εκλογές τα κάναμε πράξη μετά τις εκλογές μας και αυτό το πληρώνουμε με τη στέρηση της Ελευθερίας μας.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) είναι η ΜΟΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ στο Μαρτυρικό Νησί μας και καλούμε τους Έλληνες της Κύπρου να στηρίξουν με ΟΛΕΣ τις δυνάμεις τους τον Αγώνα για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ Κύπρο, ώστε σύντομα να έρθει και η πολυπόθητη ΕΝΩΣΗ με την Μητέρα Πατρίδα.

Συνεχίζουμε τον κοινό μας Αγώνα μέχρι την Τελική Νίκη. Δεν κάνουμε βήμα πίσω και να είναι σίγουροι οι εχθροί και οι φίλοι μας ότι ΔΕ ΜΑΣ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!

Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Πολιτικός κρατούμενος
Φυλακές Κορυδαλλού


http://ethnikismos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου