a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Η ΝΕΑ ΠΑΣΟΚΡΑΤΙΑ: ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 20% ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ


Την εκτίμηση ότι έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος της μνημονιακής χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά εξέφρασε ο ελληνικής καταγωγής ευρωβουλευτής της Γερμανίας, Γεώργιος Χατζημαρκάκης.

Η αλήθεια είναι ότι το ΠΑΣΟΚ πέθανε οριστικά και δεν θα ξαναμπεί στην Βουλή, ενώ και η ΝΔ οδεύει ταχέως σε ποσοστά "Πολιτικής Άνοιξης" μετά την βρώμικη σκευωρία που έστησε ο βόθρος του Μαξίμου κατά της Χρυσής Αυγής.

Το κύκνειο άσμα για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα έρθει στις ευρωεκλογές και στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Το επόμενο σχέδιο των διεθνών τοκογλύφων βέβαια θα είναι η μνημονιακή συγκυβέρνηση Σύριζα - ΝΔ, μέχρι να καταρρεύσει κι αυτή και να ξημερώσει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.


Μεταφέρουμε από το έγκυρο ρεπορτάζ του defencenet: Κάτω από 20% βλέπει να παίρνουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αθροιστικά στις ευρωεκλογές και να οδηγούμαστε σε εθνικές εκλογές ο ελληνικής καταγωγής ευρωβουλευτής της Γερμανίας, Γεώργιος Χατζημαρκάκης. Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι οι Γερμανοί κατεβάζουν τόσο πολύ τον πήχη, των ευρωεκλογών για τα 2 κυβερνητικά κόμματα, θεωρώντας ότι το 25% θα είναι επιτυχία.

Κάτι που όμως δεν ισχύει, καθώς θα έχουμε μια υποχώρηση 17,5% από το 42,5% που έλαβαν μαζί τα δύο κόμματα στις εθνικές εκλογές. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι ο Γ. Χατζημαρκάκης είναι ο "σύνδεσμος" των Γερμανών με το εγχώριο πολιτικό σύστημα, και για αυτόν τον λόγο έρχεται εδώ και εκφράζει άμεσα τους φόβους της κυβέρνησης του Βερολίνου. Τυχαία δεν κατεβαίνει στις ευρωεκλογές και όπως δήλωσε και ο ίδιος πιθανό να κατέβει και στις εθνικές.

Σχετικά με το αν οι ευρωεκλογές μπορούν να δώσουν έναυσμα και για πρόωρες εθνικές εκλογές, ο κ.Χατζημαρκάκης επισήμανε -σε συνάντηση με δημοσιογράφους στη Θεσσαλονίκη- ότι αυτό εξαρτάται από την ετυμηγορία της κάλπης. "Αν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ λάβουν κάτω από 20% [στις ευρωεκλογές], κάτι που δεν αποκλείω, τότε δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο, καθώς "μια κυβέρνηση χωρίς υποστήριξη [τού λαού] πολύ δύσκολα θα συνεχίσει την πορεία της".

Ερωτηθείς δε, τι περιμένει από την όποια ελληνική κυβέρνηση θα προκύψει στις επόμενες εθνικές εκλογές, απάντησε: "Μέχρι τις ευρωεκλογές οποιαδήποτε χαλάρωση [στη λιτότητα για την Ελλάδα] θα φουντώσει τα άκρα” και τα ανθελληνικά/ αντιευρωπαϊκά κόμματα στις ευρωπαϊκές χώρες.

Ωστόσο, πρόσθεσε, μετά τις ευρωεκλογές και έχοντας προετοιμάσει το έδαφος, η Ελλάδα μπορεί και θα πρέπει να διεκδικήσει πιο συντονισμένα την επιμήκυνση αποπληρωμής του χρέους σε 50 χρόνια, με σχεδόν μηδενικό επιτόκιο και επιλεκτικό κούρεμα του χρέος, "γιατί το τελευταίο PSI βούλιαξε". .

xryshaygh.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου