a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

ΣΑΡΩΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΠΑΤΩΝΕΙ Η ΝΔ ΣΕ 3 ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ - ΘΑ ΤΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ....;


Πρώτο κόμμα ο Λαϊκός Σύνδεσμος ακόμα και σε παραδοσιακά γαλάζιους νομούς όπως οι Σέρρες και η Λακωνία

Τρεις δημοσκοπήσεις ολοκληρώθηκαν ή ολοκληρώνονται μέχρι τις 20 Ιανουαρίου, οι δύο "μη ανακοινώσιμες", κοινώς για εσωτερική χρήση. Και στις τρεις η ΝΔ κυμαίνεται μεταξύ της κακής επίδοσης και της καταβαράθρωσης ανάλογα με την εταιρεία που την πραγματοποιεί.

Τα ποσοστά του κόμματος στην απόλυτη πρόθεση ψήφου έχουν πέσει κάτω από το 20%, στις δύο δημοσκοπήσεις και στις τρίτη κάτω από 18% με τον ΣΥΡΙΖΑ να κινείται μεταξύ 23 και 25%. Τρίτο κόμμα εμφανίζεται ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή και στις τρεις, αλλά στην τρίτη, η διαφορά με τη ΝΔ είναι ελάχιστη με έναν μεγάλο ποσοστό αναποφάσιστών.

Την ίδια στιγμή στην Α' Αθηνών, άλλοτε "κάστρο" της ΝΔ, το κόμμα δεν λαμβάνει στην πρόθεση ψήφου σε καμία έρευνα πάνω από 25%! Το ίδιο συμβαίνει και στην Β' Θεσσαλονίκης. Το τεράστιο, ανυπέρβλητο πρόβλημα της ΝΔ, είναι φυσικά ο Λαϊκός Σύνδεσμος. Υπάρχουν νομοί και περιφέρειες όπου η Χρυσή Αυγή θα έρθει δεύτερο κόμμα και τουλάχιστον δύο νομοί (η Λακωνία και οι Σέρρες) που η πρωτιά παίζεται επί ίσοις όροις με ΝΔ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου