a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ: ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙΑ


Πριν πούμε το οτιδήποτε αξίζει να θυμηθούμε τις περιστάσεις γύρω από την αρχή της διακυβέρνησης Παπαδήμου. Τότε ξαφνικά μέσα από τις δημοσκοπήσεις είχε εμφανιστεί ένα όνομα άγνωστο στον Ελληνικό Λαό ως ο «καταλληλότερος» για να κυβερνήσει. Παρότι δεν τον ήξερε κανένας οι χαλκευμένες δημοσκοπήσεις τον έβγαζαν πρώτο, σε μία προσπάθεια των απανταχού «νταβατζήδων» να πείσουν ότι «ο Λαός θέλει να κυβερνήσει ο Παπαδήμος». Φυσικά δεν υπήρχε κανένας που να τον προέκρινε για πρωθυπουργό, απλώς οι εφημερίδες διέταζαν τις εταιρίες δημοσκοπήσεων να το γράψουν, ώστε ακολούθως αυτή η πληροφορία να μεταδοθεί από τα κανάλια, προκειμένου να πειστούν οι πολίτες για αυτό που είχε ήδη συμφωνηθεί. Τότε πριν αρχίσουν οι δημοσκοπήσεις, «λαγός» της όλης υποθέσεως είχε μπει ο τηλεπρόεδρος του Μνημονίου, Καρατζαφέρης, να προπαγανδίζει το όνομα που Παπαδήμου.

Ας γυρίσουμε όμως στην επικαιρότητα. Για την επερχόμενη μνημονιακή συγκυβέρνηση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ σας έχουμε πει πάρα πολλές φορές. «Λαγός» της όλης υπόθεσης είχε αρχικά μπει ο πλέον ανεξάρτητος Πέτρος Τατσόπουλος, όμως πολλοί από τους βουλευτές της συγκυβέρνησης έχουν κάνει λόγο για αυτήν. Προσφάτως αρθρογράφησε και ο ίδιος ο Ψυχάρης του ΔΟΛ, προαναγγέλλοντας τον επικείμενο «γάμο». Και ω του θαύματος πλέον έχουμε μία δημοσκόπηση που το λέει. Το καθεστώς ακολουθώντας τα βήματα της πρωθυπουργοποίησης Παπαδήμου παρήγγειλε ολόκληρη δημοσκόπηση – φιάσκο. Ο λόγος για την δημοσκόπηση της Metron Analysis, η οποία πέρα από τραγέλαφο σχετικά με τα ποσοστά των κομμάτων, έλεγε ότι ο κόσμος θέλει συγκυβέρνηση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 60%.

Το ποσοστό βέβαια είναι βγαλμένο από την φαντασία του καθεστώτος, αφού ούτε οι νεοδημοκράτες ψηφοφόροι θέλουν να συγκυβερνήσουν με το ΣΥΡΙΖΑ, ούτε οι συριζαίοι ψηφοφόροι το θέλουν. Όμως η δημοσκόπηση το γράφει ώστε να αρχίσει να ετοιμάζεται ο κόσμος για αυτό που θα έρθει αμέσως μετά τις εθνικές εκλογές. Το βέβαιο είναι ότι μετά τις εθνικές εκλογές η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ θα συγκυβερνήσουν. Ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιεί στροφή σε μνημονιακές θέσεις προκειμένου να ταιριάξει με την ΝΔ και θα συνεργαστεί με αυτήν στα πλαίσια μίας μνημονιακής και ανθελληνικής συγκυβερνήσεως.


xryshaygh.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου