a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΕΡΕΤΑ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Χ. ΞΗΡΟ


Ο αριστερός τρομοκράτης Χριστόδουλος Ξηρός, τον οποίο υποτίθεται πως αναζητεί απεγνωσμένα η αντιτρομοκρατική υπηρεσία του αρλεκίνου Δένδια, νιώθει την «πίεση» των Αρχών σε τέτοιο βαθμό ώστε να έχει την άνεση να στέλνει μια αστεία επιστολή την οποία μάλιστα συνοδεύει και με φωτογραφία, προφανώς για να διαπιστώσει ο Ελληνικός Λαός πως το Καθεστώς το οποίο υποτίθεται πολεμά, τον τάιζε και τον φρόντιζε κατά τρόπο άψογο, ως εκλεκτό και προνομιούχο επισκέπτη των φυλακών Κορυδαλλού.

Η μαρξιστική παράκρουση γίνεται ευδιάκριτη πριν καν διαβαστεί η επιστολή: η φωτογραφία του παρακρατικού τρομοκράτη της αριστεράς κάτω από τα πορτραίτα των Τσε γκεβάρα, Γ. Καραϊσκάκη, Θ. Κολοκοτρώνη και (πως θα μπορούσε να απουσιάζει άλλωστε.) του Άρη Βελουχιώτη, προκαλεί γέλιο μέχρι δακρύων.

Η καπήλευση Εθνικών προτύπων από τα ψοφίμια του μπολσεβικισμού δεν είναι γεγονός πρωτόγνωρο: και ο Στάλιν ακόμη, αδυνατώντας να πείσει τον ρωσικό λαό με τις μαρξιστικές αθλιότητες υποχρεώθηκε να καταφύγει στο πατριωτικό αίσθημα των Ρώσων, προκειμένου να αντιμετωπίσει τους Γερμανούς. Πιο πρόσφατα, τόσο ο ανεκδιήγητος Τζέφρυ Παπανδρέου, όσο και ο θλιβερός δικτατορίσκος Α. Σαμαράς χρησιμοποίησαν καταχρηστικά τον όρο «πατριωτισμός» ούτως ώστε να εξαπατήσουν τον Ελληνικό Λαό. Κατά τον ίδιο τρόπο, ο θρασύδειλος μαρξιστής Χ. Ξηρός παριστάνει τον πατριώτη, την ίδια ώρα που η γραφικά γελοία αριστερά πανηγυρίζει στη θέα του, κάτω από τους Εθνικούς Ήρωες τους οποίους κατά τ' άλλα σπιλώνει και καθυβρίζει!

Η επιστολή δε, επιχειρεί να μετατρέψει τον κατεξοχήν ευνοημένο του αντεθνικού Καθεστώτος σε «ήρωα», ο οποίος με την πονηριά του ξεγέλασε το σύστημα. Οι κρατικοδίαιτοι χαφιέδες της αριστεράς θα χειροκροτήσουν, όχι όμως εμείς οι Εθνικιστές και ο Ελληνικός Λαός. Διότι τόσο το Καθεστώς των διεφθαρμένων όσο και ο αυτοανακηρυχθείς σε νέο «Τζαβέλα» Ξηρός, οφείλουν να εξηγήσουν πέρα από τις άδειες τις οποίες αφειδώς λάμβανε, το γεγονός της ανενόχλητης μετακίνησής του στα κελιά των έτερων αριστερών τρομοκρατών, εκείνων των πυρήνων της φωτιάς των βορείων προαστίων, κατά παράβαση των κανονισμών της φυλακής. Με απλά λόγια, το Καθεστώς άνοιξε τις πύλες των φυλακών για να φύγει ο Χ. Ξηρός κι εκείνος, «μετριόφρων» γαρ, αυτοπαρουσιάζεται σχεδόν ως μυθικός δραπέτης του Αλκατράζ!

Η επιστολή Ξηρού, το ύφος, το περιεχόμενο και η φυσικά η φωτογραφία που την συνοδεύει, αποτελούν την πλέον τρανταχτή απόδειξη πως το υπογράφον ως «ελεύθερο μέλος της 17Ν» δεν είναι παρά το βαρύ πυροβολικό του τυραννικού Καθεστώτος στην ήδη εκδηλωθείσα εκστρατεία τρόμου κατά του Ελληνικού Λαού. Καθότι ο πολιτικός βραχίονας της Χούντας των Μνημονίων απέτυχε παταγωδώς να αντιμετωπίσει την Χρυσή Αυγή, οι Τύραννοι και υπεύθυνοι της εξαθλίωσης του Λαού μας, έκριναν σκόπιμο να απελευθερώσουν ένα από τα πιστότερα σκυλιά του Καθεστώτος, δίνοντας νέα πνοή στο βαθύ παρακράτος της αριστερής τρομοκρατίας.

Γι' αυτό το λόγο, συστήνουμε στον μαρξιστή τρομοκράτη αντί να καταχράται τους Εθνικούς Ήρωες -οι οποίοι σε τελική ανάλυση αποτελούν μόνιμο στόχο συκοφάντησης από τους ιδεολογικούς και πολιτικούς του πάτρωνες- στην επόμενη επιστολή να στείλει φωτογραφία με τους ευεργέτες του, Αθανασίου, Δένδια, Σαμαρά και Τσίπρα! Άλλωστε το κόμμα του τελευταίου συμπαραστάθηκε με κάθε τρόπο στον δήθεν «πολιτικό κρατούμενο» αρχιδολοφόνο, ενώ η κυβέρνηση των υποτακτικών έκανε τα αδύνατα-δυνατά κατά τρόπο σκανδαλώδη, προκειμένου ο αρχιτρομοκράτης να κυκλοφορεί σήμερα ελεύθερος απειλώντας με νέα τρομοκρατικά χτυπήματα, όχι το Καθεστώς που τον ενθαρρύνει και προστατεύει, αλλά τη Χρυσή Αυγή.

xryshaygh.com


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου