a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ: ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ


Από την εποχή που παντρεύτηκαν ο διεθνής σιωνισμός και ο καπιταλισμός, με «κουμπάρους» τον διεθνισμό, όπως αυτός εκφράζεται από τις ιδέες του αποδεδειγμένα αποτυχημένου μαρξισμού, καθώς και του αντεθνισμού, το συναίσθημα της απαξίωσης και δαιμονοποίησης κάθε τι εθνικού είναι καθημερινό φαινόμενο.

Για αυτούς που βλέπουν καθαρά, για τους ελεύθερα σκεπτόμενους Έλληνες που ζουν εδώ και χρόνια έξω από τη γυάλα του matrix. Μια γυάλα η οποία έχει κατασκευαστεί έντεχνα σε παγκόσμιο επίπεδο από τον διεθνή καπιταλισμό – σιωνισμό. Για εμάς, τους Έλληνες Εθνικιστές που αποτελούμε τη μόνη δάδα του Ελληνισμού που παραμένει αναμμένη, η μονόπλευρη και άνιση μεταχείριση των ιδεών και του τρόπου ζωής μας είναι πλέον ρουτίνα.

Όργανο της άνισης μεταχείρισης, του αποκλεισμού και της λασπολογίας κατά της Χρυσής Αυγής είναι φυσικά ο «ανεξάρτητος» και παντοδύναμος Τύπος. Το στρατευμένο φερέφωνο μιας άχαρης, μονόπλευρης, ανθελληνικής κατ' όνομα "δημοκρατίας", κλεπτοκρατίας στην πραγματικότητα.

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς φιλέλληνας ή Εθνικιστής ή οτιδήποτε άλλο οδηγεί στην αλήθεια του Έθνους μας. Αρκεί να είναι αντικειμενικός προκειμένου να καταλάβει ότι ο δημοσιογραφικός κόσμος υπηρετεί ιδιωτικά, ντόπια προδοτικά ή διεθνή συμφέροντα. Συμφέροντα που κινούνται υπέρ του καθεστώτος δουλείας του μνημονίου και της αποσάθρωσης του Ελληνικού Γένους, της εξαφάνισης της Ιστορίας και της Φυλής μας. Ο Τύπος εδώ και πολύ καιρό έχει εγκαταλείψει το δρόμο της ουδετερότητας και της αντικειμενικότητας, προκειμένου να πολεμήσει το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής. Η μονόπλευρη ενημέρωση έχει γιγαντωθεί σε τέτοια κλίμακα που ακόμη και τα ίδια τα όργανά του, οι εντολοδόχοι δημοσιογράφοι, συχνά αναγνωρίζουν ότι ίσως το σύστημα καταστολής έχει υπερβεί τα εσκαμμένα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η διαπίστωση γνωστού αντιχρυσαυγίτη δημοσιογράφου για τις εισαγγελικές αποφάσεις που αφορούν στη φυλάκιση Συναγωνιστών βουλευτών.

Σε όλες αυτές τις διαπιστώσεις έρχεται να προστεθεί και η κατά τα άλλα αστεία έκθεση που αφορά σε ετήσια αποτελέσματα παγκόσμιας μέτρησης του «Δείκτη ελευθερίας του Τύπου» από τη μη – κερδοσκοπική, μη – κυβερνητική οργάνωση «Ρεπόρτερ χωρίς Σύνορα».

Σύμφωνα λοιπόν με την παραπάνω έκθεση, η πατρίδα μας βρίσκεται στη δυσμενή 84η θέση στην παγκόσμια κατάταξη, δίπλα στο Τόνγκο (83ο) και στο Κόσσοβο (85ο). Πού οφείλεται αυτή η δυσμένεια; Πού αλλού; Στην ύπαρξη των «υπερβολικά βίαιων νεοναζί οπαδών της Χρυσής Αυγής»! Ναι λοιπόν στην ύπαρξη των Χρυσαυγιτών! Οι οποίοι καταδυναστεύουν, κυνηγούν και απειλούν τους δύσμοιρους και ανυπεράσπιστους δημοσιογράφους, εμποδίζοντας το ουδέτερο έργο τους! Το συμπέρασμα της έκθεσης ακούγεται τραγικό, όμως αντικατοπτρίζει το φάσμα της σαπίλας και της παγκόσμιας οπισθοχώρησης της ουδετερότητας και της αξιοπρέπειας, στο βωμό των μεγάλων συμφερόντων του πολυεθνικού παρασκηνίου.

Αρκεί να παρακολουθήσει κανείς για ένα τέταρτο της ώρας τα κεντρικά δελτία ειδήσεων των μεγάλων τσοντοκάναλων για να διαπιστώσει πόσο οι δημοσιογραφίσκοι και οι ρεπόρτερ του ανθελληνικού κατεστημένου επηρεάζουν τη δικαιοσύνη, χαλιναγωγούν την κοινή γνώμη, ποτίζουν μίσος εναντίον της Χρυσής Αυγής όλο το φάσμα των εξτρεμιστών τρομοκρατών, προκαλώντας δολοφονίες Χρυσαυγιτών. Καταδικάζουν αθώους Χρυσαυγίτες βουλευτές με κατηγορίες ανυπόστατες, αβάσιμες και κατασκευασμένες. Χαρακτηρίζουν ένα νόμιμο κόμμα του Ελληνικού κοινοβουλίου «εγκληματική οργάνωση» καθοδηγώντας απειλητικά και τελεσίδικα τις αποφάσεις των εισαγγελέων, διατυπώνοντας το νομιμοποιημένο θέλημα των εντολοδόχων τους και καταδικάζοντας ταυτόχρονα 500.000 Έλληνες Πατριώτες που ψήφισαν τη Χρυσή Αυγή, βαπτίζοντάς τους «νεοναζί».

Γιατί η εν λόγω μη – κερδοσκοπική οργάνωση δεν διαπιστώνει ότι στην Ελλάδα του 2014, στα χώματα που μεγαλούργησαν οι αρχαίοι φιλόσοφοι, που γεννήθηκε η δημοκρατία, που γεννήθηκε και γιγαντώθηκε το όνειρο της Εθνικής Παλιγγενεσίας, που εκπολίτισε όλη την ανατολή και φώτισε όλες τις βόρειες φυλές, που ένωσε την Ευρώπη, είναι ο ίδιος ο τόπος που φυλακίστηκαν οι Ιδέες, που απαξιώθηκαν οι Αρετές, που πολεμήθηκε κάθε τι αντικαπιταλιστικό και αντιδιεθνιστικό! Όλα αυτά υπηρετώντας τα ξένα συμφέροντα. Είναι οι ίδιοι που πρόδωσαν τον Λεωνίδα, που άνοιξαν την Κερκόπορτα, που φυλάκισαν τον Κολοκοτρώνη. Είναι οι ίδιοι που φυλακίζουν τις Ιδέες μας. Αλλά είναι γελασμένοι.

Οι Ιδέες δεν φυλακίζονται! Ο Ελληνικός Εθνικισμός έχει γιγαντωθεί. Το πρόσωπο του Αρχηγού μας πλέον έχει δημιουργήσει ένα παγκόσμιο ρεύμα, που πολεμείται από ιδεολογικά και πνευματικά ασθενέστερους και ενισχύεται από τους ελεύθερους και τους απροσκύνητους, τους αλύγιστους! Ας μας αμφισβητούν οι εντεταλμένες μη κερδοσκοπικές και μη - κυβερνητικές οργανώσεις. Αυτοί είναι οι μίζεροι δούλοι του χρήματος... Εμείς είμαστε Ελεύθεροι! Ο Αρχηγός και οι Συναγωνιστές μας είναι πραγματικά Ελεύθεροι και οι νεκροί μας ζωντανοί για πάντα ήρωες!



xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου