a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΧΟΥΝΤΑ: ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΓΙΑ... ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΑΝΟ


Η Χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά βρίσκεται σε πλήρη πανικό, αφού πλέον ακόμα και ένα… πανό της Χρυσής Αυγής, αρκεί για να τους προκαλέσει πανικό και να τους οδηγήσει σε παραλογισμούς.

Συναγωνιστές μας σήμερα πήγαν το πρωί να αναρτήσουν πανό στην πεζογέφυρα Ρενώ για τα αδέρφια μας, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, καθώς για τους άδικα κρατούμενους Συναγωνιστές μας. Λίγη ώρα μετά πάνοπλοι αστυνομικοί, με εντολή του ΓΑΔΑρχη, προσήγαγαν και κρατούν ακόμα τους δώδεκα συναγωνιστές μας, προκειμένου να φιμώσουν την φωνή της Αλήθειας και να αποτρέψουν την πληροφόρηση του κόσμου σχετικά με τις παράνομες και αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις της Χούντας Βενιζέλου – Σαμαρά.

Θυμίζουμε ότι πριν μία ακριβώς εβδομάδα είχε γίνει ακριβώς το ίδιο όταν μέλη της Τ.Ο. Αργολίδας είχαν προσαχθεί επειδή και πάλι είχαν τολμήσει να αναρτήσουν πανό. Τότε με πρωτόγνωρη κινητοποίηση της αστυνομίας και με εντολή Εισαγγελέα κατέβηκε το πανό. Η συγκυβέρνηση του μνημονίου φαίνεται ότι βρίσκεται σε πλήρη παράκρουση, φτάνοντας μέχρι του σημείου να κυνηγάει… πανό, ενώ της διαφεύγει ο Ξηρός και άλλοι 29 δολοφόνοι – τρομοκράτες.



xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου