a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ: Ή ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΜΙΣΘΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ή ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!


Σοκ προκαλούν οι προτάσεις του Κέντρου Προγραμματισμού Οικονομικών Ερευνών για την αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων, η οποία βρίσκεται στα υψηλότερα επίπεδα της Ευρώπης.

Πιο συγκεκριμένα, στο πρώτο τεύχος της «Ελληνικής Οικονομίας», του μηνιαίου δελτίου Οικονομικών Εξελίξεων του Κέντρου, προτείνεται η κατάργηση του κατώτατου μισθού έως ένα έτος για συγκεκριμένες ηλικιακές ομάδες νέων. Πράγμα που σημαίνει, ότι θα δουλεύουν τζάμπα οι νέοι άνεργοι για έναν ολόκληρο χρόνο και μετά θ’ αρχίσουν να πληρώνονται! Βεβαίως, δε λέει το δελτίο πως θα τη βγάζουνε και τι θα τρώνε αυτοί οι άμισθοι εργαζόμενοι, αλλά προφανώς αυτό είναι μια… λεπτομέρεια!

Επίσης, οι «φωστήρες» προτείνουν ειδικές διακρατικές συμφωνίες με χώρες εκτός της Ε.Ε. (Αμερική, Καναδά, Αυστραλία, Νορβηγία), για απορρόφηση ανέργων νέων για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Μετά, αυτοί θα επιστρέφουν και θα φεύγει η επόμενη φουρνιά!

Δηλαδή, οι άνεργοι νέοι να έχουν να διαλέξουν μεταξύ δωρεάν εργασίας ενός χρόνου και μετανάστευσης στο εξωτερικό! Αυτό είναι το μέλλον που δίνουν στη νεολαία οι υπεύθυνοι της δυστυχίας μας!

http://ethnikismos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου