a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΒΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ!


Καθημερινά φαινόμενα βίας και αίματος, παρά τις αστυνομικές επιχειρήσεις “βιτρίνας” στην ευρύτερη ζώνη του Αγίου Παντελεήμονα, έχουν ανεβάσει στα ύψη τη λεγόμενη εγκληματικότητα της γειτονιάς η οποία όμως μας αφορά και είναι υπόθεση όλων μας.

Το απόγευμα της Πέμπτης 34χρονος Αλβανός λαθρέποικος ακινητοποιήθηκε από κάτοικο της περιοχής την ώρα που προσπαθούσε να του κλέψει την τσάντα. Στο αστυνομικό τμήμα που μεταφέρθηκε από άνδρες της Αμέσου Δράσεως έκοψε κατά πληροφορίες το πρόσωπο του με τα γυαλιά ηλίου που φορούσε προσπαθώντας να αποφύγει την κράτηση. Μετά από συμπλοκή με τους άνδρες της ασφάλειας ακινητοποιήθηκε αφού πρώτα τους απείλησε ότι θα τους μολύνει με το αίμα που έτρεχε από το πρόσωπό του, κραυγάζοντας ότι έχει Aids.

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν, συντηρητής ασανσέρ, κατέβηκε στο υπόγειο πολυκατοικίας επί της οδού Αριστομένους για να το συντηρήσει. Δεν είχε όμως αντιληφθεί ότι τον ακολουθούσαν τρεις μελαψοί…κύριοι άγνωστης διαμονής και ταυτότητας. Στο υπόγειο, οι μαύρης επιδερμίδας κύριοι, πλάκωσαν στο ξύλο τον συντηρητή και του αφαίρεσαν 100 ευρώ. Δηλαδή το μεροκάματο για να ζήσει τα παιδιά του.

Τα περιστατικά αυτά δεν θα τα μάθετε από κανένα δελτίο τύπου της ΕΛΑΣ του Δένδια που εσχάτως πληθαίνουν οι φήμες ότι ο Σαμαράς τον κατεβάζει για Δήμαρχος τη “καθαρής Αθήνας”. Θα τα πληροφορείστε όμως από εμάς. Και εάν ο κ.Δένδιας κατέβει για δήμαρχος, το ΜΑΚΕΛΕΙΟ θα βρίσκεται σε καθημερινές βάρδιες εκεί, στα γκέτο, για να δείχνει την άθλια εικόνα μιας Αθήνας που χάθηκε εξαιτίας άθλιων πολιτικών που έδιωξαν τους πολίτες από τα σπίτια τους και κατάντησαν μια γκαρσονιέρα να πωλείται εκεί για 7.000 ευρώ.

Πουλημένοι, ξεφτύλες και κλέφτες. Το λιγότερο που μπορούμε να πούμε για κάτι παλιο-λινάτσες πολιτικούς που το παίζουν και εξυγιαντές του δημοσίου βίου και της πόλης που ζούμε.


ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου