a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΧΕ ΚΡΟΥΣΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΣ ΑΔΕΙΕΣ – ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΩΦΕΥΕ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΚΟΠΙΜΩΣ


Μέμφονται πολλές φορές το κοινοβουλευτικό έργο της Χρυσής Αυγής οι μανδαρίνοι της εξουσίας, δημοσιογραφικής και πολιτικής. Λένε ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή δεν έχει θέσεις και απόψεις περί των δρωμένων στην Ελληνική Κοινωνία, προσπαθώντας τοιουτοτρόπως να αποκρύψουν την δική τους «γύμνια» και ανικανότητα. Όμως η πραγματικότητα πολλές φορές τους έχει διαψεύσει και η είδηση της απελευθέρωσης του Χριστόδουλου Ξηρού από το καθεστώς είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις.


Ο Χριστόδουλος Ξηρός ως γνωστόν παραβίασε τους όρους της άδειας του, με αποτέλεσμα να αναζητείται πλέον από τις αρχές, όντας δημόσιος κίνδυνος πέρα από δραπέτης. Την ίδια ώρα πληθαίνουν τα ρεπορτάζ για τους φόβους της αντιτρομοκρατικής για σύσταση πυρήνων της νεοτρομοκρατίας, που προκύπτει από συνεργασία αριστερών τρομοκρατών και ποινικών. Το όλο δρώμενο το είχε δει να δημιουργείται από πολύ νωρίς η Χρυσή Αυγή, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου προς του αρμόδιους υπουργούς. Αυτοί επέλεξαν να κωφεύσουν, δίνοντας έτσι δικαιολογημένες αφορμές για να προκύψουν ερωτήματα σχετικά με ενδεχόμενο δόλο πίσω από αυτή την κώφωση.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-chrush-augh-eiche-krousei-ton-kwdwna-tou-kindunou-to-kathestws-kwfeue-sko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου