a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ! ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!


Ο αριστερός τρομοκράτης Χριστόδουλος Ξηρός, τον οποίο υποτίθεται πως αναζητεί απεγνωσμένα η αντιτρομοκρατική υπηρεσία του κόντε Δένδια, νιώθει την «πίεση» των Αρχών σε τέτοιο βαθμό ώστε να έχει την άνεση να στέλνει μια αστεία επιστολή την οποία μάλιστα συνοδεύει και με φωτογραφία, προφανώς για να διαπιστώσει ο Ελληνικός Λαός πως το Καθεστώς το οποίο υποτίθεται πολεμά, τον τάιζε και τον φρόντιζε κατά τρόπο άψογο, ως εκλεκτό και προνομιούχο επισκέπτη των φυλακών Κορυδαλλού.

Υπάρχει όμως και ένα παρασκήνιο που αποκαλύπτει πως οι φονιάδες που υπερασπίστηκαν ακόμη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και έδιναν άδεια οι συγκυβερνήσεις των μνημονίων, στην πραγματικότητα δεν έχουν “ιστορία”, όπως διατείνονται οσρισμένοι γραφικοί της αριστεράς, αλλά ποινικό μητρώο…

Η επιστολή του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου, μέσω της οποίας εμμέσως κατηγορεί τον Χριστόδουλο Ξηρό για συνεργασία με την Αντιτρομοκρατική και την ΕΥΠ, φέρνει στην επιφάνεια την κόντρα στο εσωτερικό της 17 Νοέμβρη. Οπως αναφέρουν οι αστυνομικές πηγές, η τρομοκρατική οργάνωση έχει σπάσει σε δύο ομάδες: Την ομάδα Κουφοντίνα στην οποία ανήκουν οι αδερφοί Ξηροί και στην ομάδα Γιωτόπουλου στην οποία ανήκει ο Βασίλης Τζωρτζάτος. Η κόντρα κλιμακώθηκε το 2009, όταν ο Χριστόδουλος Ξηρός φέρεται να ξυλοκόπησε τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο.

Η διαμάχη Γιωτόπουλου – Ξηρού, ξεκίνησε μετά τις συλλήψεις του 2002, όταν ο Χρ. Ξηρός ομολόγησε τη συμμετοχή του στην τρομοκρατική οργάνωση και «έδωσε» τον Αλ. Γιωτόπουλο ως αρχηγό.
Ωστόσο, στη δίκη της 17Ν το 2003, ο Ξηρός χαρακτήρισε κατασκευασμένες τις καταθέσεις του και αρνήθηκε τις κατηγορίες.
Από την πλευρά του ο Γιωτόπουλος, καθ’ όλη τη διάρκεια της δικαστικής διαδικασίας, από την προανάκριση ως το Πενταμελές Εφετείο, αρνούταν κάθε σχέση με την οργάνωση καθώς και το ότι γνωρίζει τους συγκατηγορούμενούς του, οι οποίοι τον αναγνώρισαν ως τον “Λάμπρο” της 17Ν.

Η αρχική ομολογία Ξηρού
Ο Χριστόδουλος Ξηρός ήταν ο πρώτος που συνελήφθη για συμμετοχή στη 17Ν μετά την έκρηξη του αυτοσχέδιου μηχανισμού στα χέρια του Σάββα Ξηρού στον Πειραιά στις 29/06/2002.
Στην προανακριτική του απολογία στις 17/07/2002, αναγνώρισε τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο (“Λάμπρος” ή “Ψηλός”) σε φωτογραφία:
«- Αναγνωρίζεις το πρόσωπο που εικονίζεται στο φωτοαντίγραφο φωτογραφίας που σου επιδεικνύεται;
- Ανεπιφύλακτα αναγνωρίζω το πρόσωπο που εμφανίζεται. Είναι ο “Λάμπρος ή ψηλός” που σας ανέφερα παραπάνω.
Γίνεται μνεία ότι το επιδειχθέν φωτοαντίγραφο φωτογραφίας υπογράφεται από τον κατηγορούμενο, τον εισαγγελέα και τους ανακριτικούς υπαλλήλους και επισυνάπτεται στην παρούσα έκθεση.»

Στη συμπληρωματική απολογία του ο Χριστόδουλος Ξηρός ανέφερε για τον Γιωτόπουλο:
«Για την ιεραρχική δομή της οργάνωσης μπορώ να πω ότι στην κορυφή φαινόταν να ήταν ο “Λάμπρος” τον οποίο έχω ήδη αναγνωρίσει στη φωτογραφία που μου επιδείχθηκε αλλά και στην κατ’ αντιπαράσταση εξέτασή μας προανακριτικά.
Αυτός καθόριζε κάθε φορά τους εκάστοτε στόχους μας, τους οποίους συζητούσε μαζί μας αλλά πάντα περνούσε η δική του άποψη, γιατί μας έπειθε με τα ιδεολογικά του επιχειρήματα.
Στη συνέχεια έφερνε μαζί του χειρόγραφες προκηρύξεις, τις οποίες μας τις διάβαζε για να τις σχολιάσουμε.
Πολλές φορές σημείωνε κάποια πρόσθετα στοιχεία επάνω σ’ αυτές που εμείς συζητούσαμε.
Τα γράμματά του ταυτίζονταν με αυτά της χειρόγραφης προκήρυξης.
Στη συνέχεια αυτή η χειρόγραφη προκήρυξη για την οποία είχαμε συμφωνήσει όλοι, στη συνέχεια δακτυλογραφείτο σε κάποια γραφομηχανή, την οποία εγώ δεν έχω δει ποτέ ούτε γνωρίζω ποιος την είχε, αλλά το περιεχόμενο της δημοσιευμένης ταυτίζετο με το περιεχόμενο της χειρόγραφης, που μας είχε ήδη επιδείξει ο “Λάμπρος”».

Επιπλέον, ο Ξηρός υποστηρίξε ότι μετανιώνει για τις πράξεις του:
«Μετανιώνω για τις πράξεις μου. Ήδη από το 1992 έχω αποσυρθεί από την ομάδα, όμως δίσταζα και φοβόμουνα να απευθυνθώ σε δικηγόρο ή να προσφύγω σε δικαστικές αρχές γιατί φοβόμουν κυρίως για τα αδέρφια μου Σάββα και Βασίλη και για την υπόλοιπη οικογένειά μου. Από το 1992 μέχρι τη σύλληψή μου συμμετείχα σε ελάχιστες επιχειρήσεις που αφορούσαν κυρίως ληστείες».

Ιούλιος 2002: Απολογία Γιωτόπουλου
Ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος εξαρχής χαρακτήριζε τις προανακριτικές ομολογίες άλλων κατηγορούμενων, σύμφωνα με τις οποίες ήταν ο αρχηγός της 17Ν ως ψευδείς.
Όπως είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, ο συνήγορός του στις 23 Ιουλίου 2002, όταν προσήχθη για να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή, «η κατηγορία στηρίζεται σε προανακριτικές ομολογίες άλλων κατηγορουμένων, που συγκροτήθηκαν με βάση αρχειακό υλικό επενδυμένο με λίγα ψευδώνυμα και πολλά ψέματα, κενά και ανακρίβειες»

Δίκη 17 Νοέμβρη
Άρνηση όλων των κατηγοριών από Χριστόδουλο Ξηρό
Κατά τη διάρκεια της δίκης της 17Ν το 2003, και συγκριμένα τον Ιούλιο, ο Χριστόδουλος Ξηρός περιέλαβε σε 46 χειρόγραφες σελίδες, τις οποίες διάβασε στο δικαστήριο, την άρνηση όλων των κατηγοριών που τον βαρύνουν, καθώς και τις ομολογίες στις οποίες είχε προβεί.
Όπως ανέφερε:
«Ουδέποτε εντάχθηκα ή συμμετείχα με οποιονδήποτε τρόπο στην Οργάνωση 17N ούτε σε καμία συνωμοτική οργάνωση και ουδέποτε συμμετείχα στις δραστηριότητες που οι κατασκευασμένες από την Αντιτρομοκρατική “απολογίες” μού αποδίδουν. Πώς όμως βρίσκομαι σε αυτή την αίθουσα καλούμενος να απολογηθώ για εκατοντάδες αδικήματα;».

Όπως και πριν από τη δίκη, ο Ξηρός έκανε λόγο για κατασκευασμένες απολογίες, τις οποίες υποχρεώθηκε να υπογράψει.
Σύμφωνα με τον ίδιο,
«ακόμη κι αν με τεμάχιζαν στον τροχό της Ιεράς Εξέτασης δεν θα έλεγα τίποτε, όχι γιατί είμαι θαρραλέος αλλά γιατί απλούστατα δεν ήξερα. Γι’ αυτό χρησιμοποίησαν τη μέθοδο της προκατασκευασμένης ομολογίας και των χημικών».

Υποστηρίζοντας ότι στα αναψυκτικά και τους καφέδες που του προσέφεραν περιέχονταν χημικές ουσίες, σημείωσε:
«Στο γραφείο της Ασφάλειας κάθε τόσο μού πρόσφεραν καφέ, πορτοκαλάδες, νερό κ.ά. Εγώ ζητούσα συνεχώς δικηγόρο και μού έλεγαν στην αρχή “δεν σου χρειάζεται, θα καταθέσεις σαν μάρτυρας, όπως στις 3/7”.
Κατά τις 23.00 με έπιασε ένα φοβερό σφίξιμο στο πίσω μέρος του κεφαλιού και ένας παράλογος πανικός, που όσο περνούσε η ώρα χειροτέρευε.
Ξαφνικά μπήκαν μέσα 8 άτομα, μεταξύ τους ο Σύρος και ο Διώτης και άρχισαν όλοι μαζί να με πιέζουν λέγοντας: “Τα ξέρουμε όλα, αν θες να βοηθήσεις τον αδερφό σου πρέπει να συνεργαστείς, αλλιώς θα τον πάρεις στο κουτί με τα λουλούδια. Δεν θα ξαναδείς το φως του ήλιου, ξέρεις, είσαι στον 12ο, μπορείς να πηδήξεις, θα σου γαμήσουμε όλη την οικογένεια, τους μικρούς τούς τυλίξαμε ήδη. Θα σας στείλουμε πακέτο στο Γκουαντανάμο” και πολλά άλλα παρόμοια».

Σε ό,τι αφορά στα ονόματα που «έδωσε» στην προανακριτική του απολογία στις 17/07/2002, στη δίκη ο Χρ. Ξηρός υποστήριξε:
«Τα ονόματα που υποτίθεται ότι αναφέρω, που είναι κατά τη γνώμη μου και ο κύριος σκοπός της ομολογίας μου, ήταν παντελώς άγνωστα σε εμένα, όταν αργότερα τα πληροφορήθηκα. Στην προανακριτική μου απολογία, τη διάβασα για πρώτη φορά αρχές Σεπτεμβρίου, όπως και τα πρόσωπα ήταν άγνωστα, πολύ περισσότερο δε και οι πράξεις που μου καταλογίζονται».
Γιωτόπουλος: Χαλκευμένες οι απολογίες αδελφών Ξηρού, Τζωρτζάτου, Τσελέντη
Κατά την ολοκλήρωση της απολογίας του στις 4 Σεπτέμβρη 2003, στο πλαίσιο της δίκης της 17Ν, ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος που εκ νέου αρνήθηκε κάθε σχέση με την τρομοκρατική οργάνωση, χαρακτήρισε δόλια την απολογία του Πάτροκλου Τσελέντη, κατά την οποία ο τον κατέδειξε ως αρχηγό της οργάνωσης και την απέδωσε στη συνεργία του με τις αρχές για τις ευεργετικές διατάξεις του «τρομο-νόμου».
Χαρακτήρισε επίσης χαλκευμένες τις προανακριτικές απολογίες των Χριστόδουλου και Σάββα Ξηρού, καθώς και του Βασίλη Τζωρτζάτου, που επίσης τον κατονόμαζαν ως αρχηγό της 17 Νοέμβρη.
«Δε συμφωνώ με τις ενέργειες της 17 Νοέμβρη, αλλά δεν τις καταδικάζω» είχε πει τότε, ενώ σημείωσε ότι «αυτό που με συνδέει με τους συγκατηγορουμένους μου είναι ότι κανείς μας δεν είναι ενταγμένος στο σύστημα και τα πολιτικά κόμματα».

Ιδού! Το υπογράφον ως «ελεύθερο μέλος της 17Ν» δεν είναι παρά το βαρύ πυροβολικό του τυραννικού Καθεστώτος στην ήδη εκδηλωθείσα εκστρατεία τρόμου κατά του Ελληνικού Λαού. Καθότι ο πολιτικός βραχίονας της Χούντας των Μνημονίων απέτυχε παταγωδώς να αντιμετωπίσει την Χρυσή Αυγή, οι Τύραννοι και υπεύθυνοι της εξαθλίωσης του Λαού μας, έκριναν σκόπιμο να απελευθερώσουν ένα από τα πιστότερα σκυλιά του Καθεστώτος, δίνοντας νέα πνοή στο βαθύ παρακράτος της αριστερής τρομοκρατίας.

Γι’ αυτό το λόγο, συστήνουμε στον μαρξιστή τρομοκράτη αντί να καταχράται τους Εθνικούς Ήρωες – οι οποίοι σε τελική ανάλυση αποτελούν μόνιμο στόχο συκοφάντησης από τους ιδεολογικούς και πολιτικούς του πάτρωνες- στην επόμενη επιστολή να στείλει φωτογραφία με τους ευεργέτες του, Αθανασίου, Δένδια, Σαμαρά και Τσίπρα!


xryshaygh.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου