a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Οι μεθοδεύσεις της κυβέρνησης εναντίον της Χρυσής Αυγής, όπως έχουμε ξαναπεί, έχουν ως απώτερο σκοπό την δημιουργία κλίματος προκειμένου να καταλυθεί επισήμως το Σύνταγμα και οι Νόμοι του Ελληνικού κράτους και οι σαμαροβενιζέλοι να ανακηρυχθούν δικτάτορες – καίσαρες. Ο τρόπος με τον οποίο θα επιτευχθεί αυτό είναι θέμα καθημερινών συζητήσεων στο Μέγαρο Μαξίμου καθώς η κήρυξη δικτατορίας του μνημονίου δεν γίνεται να γίνει με «παραδοσιακό» τρόπο, αλλά μάλλον προσανατολίζονται στην λύση της «συντακτικής πράξης».

Έτσι χωρίς κανένα παντελώς ενοχοποιητικό στοιχείο εναντίον της Χρυσής Αυγής, μισθώνουν τα αργυρώνητα ΜΜΕ να εξαπολύουν έναν κυκεώνα λάσπης και παραπληροφόρησης, ώστε να δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα. Από ότι φαίνεται όμως αποτυγχάνουν οικτρά, γεγονός που δεν αποτυπώνεται μόνο στο ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής ολοένα και μεγαλώνουν, αλλά φαίνεται και στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσκόπων για το αν ο κόσμος συμφωνεί με τον απώτερο σκοπό της χούντας του μνημονίου, για πάταξη των αντιφρονούντων.

Σε δημοσκόπηση που διενήργησε το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, λοιπόν, φαίνεται ότι το 50% των ερωτηθέντων είναι ενάντια στην κήρυξη του Κινήματός των Ελλήνων Εθνικιστών εκτός νόμου και ουσιαστικά απαιτεί να δει ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής στις επικείμενες εκλογές, ακόμα και αν δεν τα χρησιμοποιήσει. Αυτό δείχνει ότι η πλειοψηφία του κόσμου αντιλαμβάνεται τις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις των δικτατόρων Σαμαρά – Βενιζέλο και τις αποστρέφεται με βδελυγμία.

Στις άλλες ερωτήσεις τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα για τους ταγούς της κλεπτοκρατίας, αφού το 62% θεωρεί ότι η ΝΔ δεν έχει τίποτε άλλο να προσφέρει, ενώ το 82% θεωρεί ότι το ΠΑΣΟΚ έχει τελειώσει οριστικά και αμετάκλητα. Στο ίδιο δείγμα, τα μαντάτα είναι άσχημα και για τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού το 64% δεν τον θεωρεί ικανό να κυβερνήσει.


xryshaygh.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου