a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

ΑΛΛΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ


Στην Τουρκία, κι όχι στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως έλεγε, ήταν ο πρώην πρόεδρος του ΤΤ και βασικό πρόσωπο του σκανδάλου με τα δάνεια, Αγγελος Φιλιππίδης. Ο Φιλιππίδης συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου βάσει διεθνούς εντάλματος που είχε εκδώσει ο ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση του Ταμιευτηρίου.

Από την ημέρα που εκδόθηκε το ένταλμα για τη σύλληψή του, ο Άγγελος Φιλιππίδης εμφανίζεται στα κανάλια δηλώνοντας πως βρίσκεται στο εξωτερικό αλλά πως θα επισπεύσει την επιστροφή του από τις ΗΠΑ για να έρθει και να απολογηθεί. Τελευταία είπε ότι θα ήταν μέχρι την Τρίτη στην Αθήνα όμως λίγες ώρες πριν οι τουρκικές αρχές ενημέρωσαν την ελληνική αστυνομία πως τον συνέλαβαν αφού έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την εμπλοκή του στην υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Οι τουρκικές αρχές ζήτησαν στοιχεία μέσω της διεθνούς συνεργασίας προκειμένου να γίνει ταυτοποίηση του συλληφθέντος. Έτσι, ξεκίνησε η διαδικασία της ταυτοποίησης (φωτογραφίες, αποτυπώματα) και σήμερα ή αύριο αναμένεται η έκδοσή του στην Ελλάδα.

Είναι απορίας άξιον πάντως, πώς ένας άνθρωπος που επί ημέρες εμφανίζεται στα κανάλια να δηλώνει παντελώς αθώος, λέγοντας ότι βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για δουλειές, τελικά να είναι στην Τουρκία. Τι ήθελε εκεί; Ηταν από την πρώτη στιγμή στη γειτονική χώρα ή πήγε από την Αμερική με κάποιο αεροπλάνο; Και γιατί δεν πήρε αυτό το αεροπλάνο για την Αθήνα; Εχει τίποτε να φοβηθεί;

Όμως, με τη σύλληψή του δεν πρέπει να σταματήσει εκεί όλη η υπόθεση. Ο Φιλιππίδης είναι ο πρωταγωνιστής αλλά όχι ο μοναδικός. Υπάρχουν κι άλλοι που δεν πρέπει να τους… κλέψει τη δόξα ο πρώην πρόεδρος. Και κυρίως είναι οι πολιτικοί του προϊστάμενοι!

Το ποιόν του συγκεκριμένου ατόμου το θυμόμαστε καλά και στα αθλητικά όχι βέβαια λόγω της αγάπης του προς τον ΠΑΟ, αλλά λόγω της αγάπης του προς το χρήμα και την έμμισθη θέση του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός διορισμένος από τον Τζίγκερ.
Άρα ξέρουμε και έφεσή του στα ψέμματα και στην εξαπάτηση!

Και όπως τώρα είπε ψέμματα για το που ήταν έτσι και τώρα πάλι λέει ψέμματα για το Τ.Τ.

Τότε επιβραθεύτηκε για την «προσφορά του στον αθλητισμό» από την παράταξη του με την προεδρία του ΤΤ.

Τώρα ελπίζω να επιβραβευτεί ο εισαγγελέας που τον κλείσει μέσα και θα του δημεύσει την περιουσία μαζί με τα λοιπά λαμόγια της όλης υπόθεσης. Αλλά να δούμε ποιος θα βάλει χέρι στοα πολιτικά πρόσωπα που τους έχουν δώσει τόση εξουσία και δύναμη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου