a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

ΙΡΛΑΝΔΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ: ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Μπορεί οι καλοταϊσμένες από τα κόμματα του κατεστημένου εταιρείες δημοσκοπήσεων να δείχνουν την Χρυσή Αυγή ακόμα τρίτο κόμμα, με σχεδόν σταθερά τα ποσοστά της αλλά όλοι πλέον ξέρουν το… μυστικό: ότι το κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών έχει ραγδαία άνοδο, τόση που μπορεί αυτή τη στιγμή να είναι πρώτο κόμμα, ή στη χειρότερη περίπτωση δεύτερο.

Βέβαια, το… μυστικό έχει ήδη διαρρεύσει στα ξένα ΜΜΕ, τα οποία πληροφορούνται τα αποτελέσματα των κρυφών δημοσκοπήσεων των πρεσβειών. Έτσι, η ιρλανδική Irish Examiner, σε ολοσέλιδο εκτενές ρεπορτάζ με τον τίτλο «Περιμένοντας την αλλαγή» και με υπότιτλο «Με το εμπόδιο της τρόικας η Ελλάδα αντιμετωπίζει χιλιάδες περικοπές θέσεων εργασίας, με τα ακραία κόμματα έτοιμα να επωφεληθούν», διαβλέπει ότι το «ακροδεξιό» και το «ακροαριστερό» κόμμα (όπως χαρακτηρίζει τους αμερικανοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ…) θα γίνουν αποδέκτες του θυμού και της αρνητικής ψήφου των πολιτών για τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ που «για δεκαετίες τους πρόδωσαν, προς όφελος των δικών τους συμφερόντων σε βάρος της χώρας και των πολιτών της», ανεβάζοντας τα ποσοστά τους και παίρνοντας πολλές έδρες στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο αλλά και πολλούς δήμους και περιφέρειες της χώρας.
Η εφημερίδα, αφού κάνει εκτενή αναφορά στις πρόσφατες εξελίξεις για τις φυλακίσεις του Αρχηγού, δύο βουλευτών και στελεχών του κινήματος, αναφέρει ότι «παρά τις ανοιχτά νεο-ναζιστικές απόψεις της η Χρυσή Αυγή φαίνεται να έχει διεισδύσει στην κοινωνία, με συσσίτια, κοινωνική πρόνοια και αντι-μεταναστευτικές δράσεις. Η δημοτικότητα της Χρυσής Αυγής έχει μειωθεί στις δημοσκοπήσεις, ωστόσο είναι δύσκολο κανείς να μετρήσει τη δημοτικότητά της. Παρατηρητές, σημειώνουν πως πολίτες ντρέπονται να παραδεχθούν πως υποστηρίζουν μια τέτοια φασιστική οργάνωση, αλλά τη βλέπουν ως μόνη διέξοδο διαμαρτυρίας απέναντι στα μεγάλα κόμματα που για δεκαετίες τους πρόδωσαν, προς όφελος των δικών τους συμφερόντων σε βάρος της χώρας και των πολιτών της».

Πέραν από τα άλλα, το «ντρέπονται» (κάποιοι Έλληνες να πουν ότι υποστηρίζουν την Χρυσή Αυγή…) είναι πέρα για πέρα άτοπο. Φυσικά και δεν ντρέπονται, αλλά φοβούνται τη «δημοκρατία» μας και τους κατασταλτικούς της μηχανισμούς.

Τέλος, η εφημερίδα αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, προσδιορίζοντας ποιον πραγματικά φοβάται ο δικτατορίσκος φον και το σάπιο καθεστώς του: σημειώνοντας ότι «οι εθνικές εκλογές μπορεί να μην απέχουν πολύ και ο Σαμαράς να μπει στον πειρασμό να τις προκηρύξει, όσο η υπόθεση της Χρυσής Αυγής ερευνάται και προτού έρθει στα δικαστήρια».

1 σχόλιο:

  1. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΑΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ,ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ,ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΑΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ,Η ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ...ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή