a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΄΄ΔΡΑΚΟΣ΄΄ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ - Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ


Στις 23 Οκτωβρίου έχει οριστεί στη Σύρο η δίκη του Πακιστανού Αχμέτ Βακάς, ο οποίος επιτέθηκε με ασύλληπτη αγριότητα στη Μυρτώ στις 22 Ιουλίου 2012 στη Χρυσή Ακτή της Πάρου, προκαλώντας της βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο δράστης της απόπειρας δολοφονίας βρίσκεται προφυλακισμένος, ωστόσο από τότε που βρέθηκε πίσω από τα σίδερα της φυλακής ήδη έχει μεταφερθεί στην Σύρο 3 φορές, είτε για συμπληρωματική κατάθεση είτε για να περάσει ενώπιον της δικαιοσύνης αφού είχε προσπαθήσει να εξαπατήσει τις δικαστικές αρχές δηλώνοντας αρχικά ότι ήταν ανήλικος, ενώ τελικά αποδείχθηκε ότι δεν ήταν.

Στο μεταξύ, συνεχίζει να παλεύει από τον θάλαμο νοσηλείας της στο SpauldingRehabilationHospital της Βοστόνης η 17χρονη Μυρτώ.

Το αρχικό διάστημα των ενενήντα ημερών που είχε προγραμματιστεί να παραμείνει στο κέντρο αποκατάστασης κύλησε με προβλήματα, καθώς οι αλλεπάλληλες λοιμώξεις από τις οποίες προσβάλλεται δεν επέτρεπαν την εξέλιξη της θεραπείας της.

Έτσι η παραμονή της παρατάθηκε, ενώ οι γιατροί που την παρακολουθούν κρίνουν πλέον απαραίτητο να παραμείνει τουλάχιστον έναν ακόμα μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου