a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ


Από την Εθνική εφημερίδα "Εμπρός" που κυκλοφορεί από το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου

Τεράστια επιχείρηση αποπροσανατολισμού επιχειρεί η κυβέρνηση Σαμαρά σε αγαστή συνεργασία με όλα τα συστημικά ΜΜΕ. Αυτό γίνεται εν όψει της επισκέψεως της Τρόικα και της επιβολής νέων μέτρων -ή όπως ονομαστούν αυτά-, σε συνδυασμό με μικροπολιτικά παιχνίδια προς άγραν ψήφων από μια «παράταξη» που φυλλοροεί. Σε μια στιγμή που αποκαλύπτεται από τα πλέον επίσημα χείλη (Γ. Άσμουσεν) ότι η κυβέρνηση δια μέσου Ευάγγελου Βενιζέλου ζήτησε να μαγειρέψει τα στοιχεία του ελλείμματος και πως το πρωτογενές πλεόνασμα, όπως και από το ΕΜΠΡΟΣ είχε επισημανθεί, είναι τεράστιο παραμύθι, η κυβέρνηση βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και είναι διατεθειμένη να παίξει με το μέλλον της χώρας μόνον και μόνον για να διασωθεί και να κρατηθεί στην εξουσία.

Η αναφορά και μόνον στις διεθνείς πιέσεις για την Χρυσή Αυγή που επικαλείται ο Σαμαράς και τα φερέφωνά του στα ΜΜΕ καταδεικνύουν το τεράστιο έλλειμμα δημοκρατίας και ανεξαρτησίας που έχει η χώρα. Οι στιγμές είναι κρίσιμες και ο Αντώνης Σαμαράς και οι σύμβουλοί του δεν έχουν καταλάβει πως παίζουν με τη φωτιά. Φαντασιώνονται πως παίζουν υψηλού ρίσκου πολιτικά παιχνίδια στην πολιτική σκακιέρα, ενώ είναι μαθηματικώς βέβαιον πως με την ανευθυνότητά τους θα καταντήσουν θεατές των εξελίξεων και δεν θα χρεωθούν μόνο το πολιτικό κόστος αυτών, αλλά και την κατακρίμνιση κάθε ελπίδας για τον τόπο.

Ακόμη και η παραδοχή φιλικών Μέσων προς την κυβέρνηση που διαδίδουν το σενάριο ότι ο Σαμαράς θα χρησιμοποιήσει το τέχνασμα προς την Τρόικα ότι η επιβολή νέων μέτρων οδηγεί στην άνοδο του εθνικιστικού κινήματος, έχει διττή ανάγνωση. Πρώτον, ή ο Σαμαράς παραδέχεται ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί βοήθημα προς ένα εθνικό σκοπό (όχι άλλα μέτρα), ή δεύτερον, λειτουργεί εντελώς συγκυριακά και στερείται παντελώς προγράμματος, πρωτοβουλιών και προτάσεων και ως μαθητευόμενος μάγος παίζει κορώνα-γράμματα το μέλλον της χώρας

Οι κινήσεις Σαμαρά και οι «πρωτοβουλίες» Βενιζέλου, οι σύμβουλοί τους και τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ οδηγούν τη χώρα σε ατραπούς επικινδύνους, την οδηγούν σε έναν νέο εμφύλιο.

Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τις μεθοδεύσεις της συγκυβέρνησης και των σκοτεινών κέντρων τα οποία αυτή υπηρετεί, και στέκεται μπροστά σε αυτήν τη θύελλα παραπληροφόρησης και αποπροσανατολισμού ως μόνη δύναμη εθνικής και λαϊκής αντίστασης, και ως μόνη δύναμη πολιτικής ευθύνης. Η Δεξιά και η Αριστερά, κράτος και παρακράτος, επιδιώκουν ταραχές και αποσταθεροποίηση. Συνεργάζονται για την απόλυτη υποταγή της Πατρίδος μας στους ξένους, και στους διεθνείς τοκογλύφους.

Η Χρυσή Αυγή λέει «Όχι» σε όλους αυτούς που επιδιώκουν τις τελευταίες ημέρες να δημιουργήσουν εμφυλιοπολεμικό κλίμα, να διαιρέσουν τον ελληνικό λαό που υποφέρει από την πολιτική του μνημονίου και να οδηγήσουν την χώρα σε έναν νέο καταστροφικό εθνικό διχασμό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου