a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΜΥΝΧΑΟΥΖΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου

“Διαθέτουμε περίπου 50 πολυμελείς φάλαγγες για συγκρούσεις στους δρόμους και περίπου άλλες τόσες εξαμελείς ομάδες κρούσης - κομάντος για οργανωμένα- στοχευμένα χτυπήματα, ύστερα από κεντρική καθοδήγηση από τρία άτομα της οργάνωσης. Οι ομάδες κρούσης αναλαμβάνουν ειδικές επιθέσεις κατά αλλοδαπών ή ανταποδοτικά χτυπήματα σε εχθρούς της οργάνωσης. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Η εκπαίδευσή μας δεν είναι μόνο αυτό που γνωρίζει ο κόσμος με τις κατασκηνώσεις κλπ. Ακολουθούμε ειδική εκπαίδευση ακόμη και με όπλα σε περιοχές της Ραφήνας, της Πάρνηθας, της Φυλής, στο Πόρτο Γερμενό, στη Μάνη, στην κεντρική Εύβοια και αλλού». Αυτά προβάλλονται από την εφημερίδα το Βήμα της Κυριακής σύμφωνα με εκμυστηρεύσεις και καταγγελίες, άλλου ανώνυμου προσώπου και πρώην μέλους της Χρυσής Αυγής.

Ειλικρινά, απορίας άξιον είναι οι συνεχείς και ποικίλες ανώνυμες αποκαλύψεις και εκμυστηρεύσεις από πρώην μέλη του Κινήματος μας, που προβάλλονται κατά κόρον από τα ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες και κατόπιν του τραγικού συμβάντος στο Κερατσίνι. Αποκαλύψεις όσον αφορά την δήθεν δομή, την ιεραρχία, την δράση, τις στρατηγικές και τους στόχους. Ο ένας ανώνυμος βάσει των αποκαλύψεων του αφήνει να εννοηθεί εμμέσως πλην σαφώς ότι η δολοφονία του Παύλου Φύσσα δεν ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό, που έφερε η κακιά ώρα σαν αναμενόμενο αποτέλεσμα του μίσους, της πόλωσης και της διχόνοιας που συστηματικά έσπειραν με συκοφαντικές δηλώσεις και ψευδή ρεπορτάζ τα έμμισθα ΜΜΕ, καθώς και του εμφυλιακού κλίματος που είχαν δημιουργήσει με την απειλητική συνθηματολογία, τις συνεχείς προκλήσεις, καθώς και τις τρομοκρατικές επιθέσεις, εναντίον στελεχών, μελών και γραφείων μας η κοινοβουλευτική και η εξωκοινοβουλευτική αριστερά, αλλά αποτέλεσμα στοχοποιημένης επίθεσης και καλά προ αποφασισμένης από τα ανώτερα κλιμάκια της Χρυσής Αυγής.

Ο άλλος ανώνυμος αναλύει εις βάθος την διάρθρωση του Κινήματος σε φάλαγγες, εξαμελείς ομάδες κρούσεις, τριάδες και δεν συμμαζεύεται. Εδώ όμως γεννάται το ερώτημα. Πού βρίσκονταν αυτοί οι ανώνυμοι καταγγέλλοντες, που προέβησαν στις συνταρακτικές αυτές αποκαλύψεις ανάλογες των διηγήσεων του βαρώνου Μινχάουζεν και γιατί τόσο καιρό τις κρατούσαν κρυφές; Σε ποια τρύπα ήταν λουφαγμένοι και περίμεναν να χυθεί το πρώτο αίμα για να εφορμήσουν σαν Ράμπο αποκαλύπτοντας τα “εφτασφράγιστα μυστικά” της Χρυσής Αυγής; Μήπως περίμεναν να καταθέσει πρώτα ο πολύς κύριος Δένδιας στον Άρειο Πάγο, τον φάκελο με τα “συγκλονιστικά” εγκλήματα που διέπραξαν βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να χαρακτηριστεί το όλο Κίνημα εγκληματική οργάνωση; Μήπως τώρα που η ατμόσφαιρα είναι άκρως φορτισμένη και πυρετωδώς προετοιμάζεται από την συκοφαντική εκστρατεία των ΜΜΕ η κοινή γνώμη για να αποδεχτεί την εκτός νόμου περιθωριοποίηση μας, έλυσαν την σιωπή τους για να έχουν οι μυθοπλασίες τους αντίκρισμα; Γιατί πριν λίγο καιρό αν ισχυρίζονταν τα ίδια, θα τους έπαιρναν με τις ντομάτες.

Πάντως για να αποδείξουμε σε όλους τους ανθρώπους των ΜΜΕ που μας κατηγορούν για την και καλά εγκληματική μας δράση, πόσο μεγαλόψυχοι είμαστε, θα αποκαλύψουμε εμείς οι ίδιοι την υπόλοιπη διάρθρωση και σύσταση των κρυφών μας δυνάμεων που διέφυγαν από τους ανώνυμους καταγγέλλοντες οι οποίοι όπως ισχυρίζονται, είναι πρώην μέλη.

Λοιπόν κατά πρώτον αγαπητοί μεταπράτες της χαλκευμένης πληροφόρησης, διαθέτουμε ομάδες λυκάνθρωπων οι οποίοι διαμένουν στο ρέμα Χαλανδρίου και κάθε πανσέληνο εξορμούν και κατασπαράζουν αλλοδαπούς και αριστερούς. Μόνο αυτούς όμως. Οι καταχραστές και απατεώνες πολιτικάντηδες μέχρι στιγμής δεν είναι στόχος τους. Ίσως γιατί οι συγκεκριμένοι δεν τρώγονται με τίποτα και γι αυτό εκπαιδεύουμε καινούργιες ομάδες λυκανθρώπων, βελτιωμένης version για να μπορούν να κατασπαράζουν και επίορκους πολιτικούς. Ακόμη σε σπηλιές στον Όλυμπο, στο Μαίναλο και στον Χελμό, έχουμε κρυμμένους ιπτάμενους δράκους, κάποιοι μάλιστα από αυτούς, όχι όλοι, εκτοξεύουν και πυρ από τα ρουθούνια τους, τους οποίους θα εμφανίσουμε την ημέρα της τελικής σύγκρουσης. Αυτές τις δυο πληροφορίες τις προσφέρουμε οικειοθελώς και εντελώς δωρεάν στους “φιλαλήθεις” και “ανιδιοτελείς” πρίγκιπες των ΜΜΕ, έτσι ώστε να τους απαλλάξουμε από περαιτέρω οικονομικά έξοδα που καταβάλουν σαν αντίτιμο στους ανώνυμους καταγγέλλοντες, προκειμένου να απαγγείλουν το προκαθορισμένο “ποιηματάκι” τους.

Εδώ ας θυμηθούμε την ατάκα του αξέχαστου Κούλη Στολίγκα, στην Ελληνική ταινία της δεκαετίας του 50 “οι Παπατζήδες”: “Πέντε πάνω, πέντε κάτω θα τα βρούμε, αλισβερίσι κάνουμε”.

Γιατί τελικά ή όλη υπόθεση με τις ανώνυμες αποκαλύψεις, από τα δήθεν πρώην μέλη μας, ένα ατέλειωτο Παπατζιλίκι είναι. Ένα ενορχηστρωμένο αλισβερίσι, ανάμεσα στους μεταπράτες της χαλκευμένης πληροφόρησης και αναίσχυντους τυχοδιώκτες (αν τελικά είναι υπαρκτά πρόσωπα) προκειμένου να προβάλουν νέους οχετούς συκοφαντιών και ψεύδους, εις βάρους του Εθνικιστικού Κινήματος.

Αλλά πέραν από το αστείο και το κωμικό της όλης υπόθεσης, ας λάβουν πολύ σοβαρά υπ όψιν τους οι εγκάθετοι δημοσιογράφοι στυλοβάτες της κυβέρνησης του μνημονίου, οι αριστεροελευθεριακοί συνάδελφοι τους οι οποίοι υπάρχουν για να παρουσιάζουν και καλά, μια εναλλακτική άποψη και προοπτική, η οποία στην ουσία οδηγεί στο αυτό αποτέλεσμα, που είναι η υποδούλωση της Ελλάδας και ο αφανισμός του Ελληνισμού, ότι νομικά δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαδί.

Οι πρώτες μηνύσεις εναντίον των κυρίων Χατζηνικολάου, Πρετεντέρη, Τζίμα, Βερύκιου, Κουβαρά, Μπόμπολα, καθώς και των κυριών Τρέμη, Ζαχαρέα, Μακρή και Ψαρά, ιερέων και ιερειών του Ναού του ασύστολου ψεύδους και της συκοφαντίας που ονομάζεται ΜΜΕ, έχουν αποσταλεί. Και δεν θα είναι οι μόνες. Θα ακολουθήσουν σωρεία άλλων.Αφού τα ΜΜΕ προβαίνουν εναντίον μας σε συνομωσιολογικές θεωρίες και σκευωρίες, αφού προβάλλουν και διαδίδουν ανώνυμες και αναπόδεικτες καταγγελίες και αναφορές και αφού τέλος και αυτό είναι το σπουδαιότερο, μας στερούν το δικαίωμα του αντίλογου στα κωμικά δικαστικά πάνελ που στήνουν καθημερινά εις βάρος μας, θα τα συζητήσουν και θα τα ξεκαθαρίσουν μαζί μας στις αίθουσες των κανονικών δικαστηρίων.

Γιατί μέχρι και η λασπολογία και η συκοφάντηση έχουν κάποια όρια. Και αυτά τα όρια οι προαναφερόμενοι κύριοι και κυρίες καθώς και πολλοί άλλοι όμοιοι τους, έχουν εδώ και πολύ καιρό ξεπεράσει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου