a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ... ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


Το έχουμε πει πάρα πολλές φορές ότι η όλη επιχείρηση εναντίον της Χρυσής Αυγής που έχουν διατάξει οι διεθνείς τοκογλύφοι, συντονίζει η κυβέρνηση και εκτελούν τα έντυπα, ηλεκτρονικά και τηλεοπτικά φερέφωνα της δημοσιογραφίας, αποσκοπεί σε έναν διπλό στόχο. Από την μία μεριά η φίμωση της φωνής της Αλήθειας, δηλαδή της Χρυσής Αυγής, και από την άλλη ένα νέο πακέτο σκληρών μέτρων εναντίον του χειμαζόμενου από τα μέτρα Ελληνικού Λαού.

Έτσι τα κανάλια αναλίσκονται στην 24ωρη λασπολόγηση του Κινήματός των Ελλήνων Εθνικιστών και παράλληλα οι πολιτικάντηδες, φροντίζουν ώστε να ξεπουλάνε τους Έλληνες και ότι αυτοί θεωρούν ως ιερό και όσιο. Διαβάσαμε ήδη την έμμεση αναγνώριση του ψευδοκράτους στην Κύπρο από τον Βενιζέλο και για το νέο μνημόνιο που έρχεται.

Η νέα είδηση «βόμβα», για την οποία δεν πρόκειται να ακούσετε τίποτα από τα κανάλια και τις εφημερίδες της διαπλοκής, που καθημερινά βρίζουν την Χρυσή Αυγή, είναι ότι οι ομαδικές απολύσεις έρχονται συντόμως και μάλιστα με συμφωνία της μνημονιακής συγκυβερνήσεως. Αυτό δεν το λένε ούτε «ανώνυμες πηγές», ούτε πληρωμένοι «μάρτυρες», ούτε «πληροφορίες» κονδυλοφόρων του συστήματος. Αυτό το λέει επωνύμως και υπευθύνως ο ίδιος ο Όλι Ρεν, ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων.

Μάλιστα προχώρησε και παραπέρα κάνοντας λόγο για συμφωνία εκ μέρους της κυβερνήσεως. Συγκεκριμένα είπε: «ως μέρος των όρων πολιτικής που συνδέονται με το πρόγραμμα οικονομικής προσαρμογής για την Ελλάδα, η ελληνική κυβέρνηση συμφώνησε να προβεί στην αναθεώρηση της ισχύουσας εργασιακής νομοθεσίας».

Ουσιαστικά, δηλαδή, αυτό που είπε ο Ρεν είναι ότι η κυβέρνηση συνωμότησε εναντίον του Ελληνικού Λαού και συμφώνησε πίσω από την πλάτη του για απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων. Βεβαίως ουδείς από τους μεγαλοδημοσιογράφους που έχουν ασυλία από τον νόμο, πρόκειται να ασχοληθεί με την συγκεκριμένη είδηση, αφού μάλλον η ασυλία τους έρχεται σε αντάλλαγμα για την σιωπή τους και την διαρκή στόχευση και συκοφάντηση της Χρυσής Αυγής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου